- 21 Ekim 2019
- 33
- -33
- 18
- 29
- Konu Sahibi eylulgunes
Esimle ailemi ziyarete gidiyorz aracımız yok taksi tutuyoruz genlede. Ve esim asla birşey alıp götürelim mi elimizde demiyor. Arkdaslar eşiniz böyel mi? Boyle olsaydı ne yaparsınız taktik yöntem?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunun taktiği olmaz ki o dşünmüyorsa siz alın bişe götürün ya da evden yapın götürünEsimle ailemi ziyarete gidiyorz aracımız yok taksi tutuyoruz genlede. Ve esim asla birşey alıp götürelim mi elimizde demiyor. Arkdaslar eşiniz böyel mi? Boyle olsaydı ne yaparsınız taktik yöntem?
Aynen!Aldırırım, şurada duralım da bir tatlı alalım derim. Ya da ailemi ararım ‘bir şey eksik ya da lazım mı çıktık, geliyoruz’ derim.
Ne var ki bunda?
Taktige yönteme gerek yok, gitmeden once ne istiyorsanız alın elinizde dursun, sonra taksiye binip gıdın.Esimle ailemi ziyarete gidiyorz aracımız yok taksi tutuyoruz genlede. Ve esim asla birşey alıp götürelim mi elimizde demiyor. Arkdaslar eşiniz böyel mi? Boyle olsaydı ne yaparsınız taktik yöntem?
bunun taktiği olmaz ki o dşünmüyorsa siz alın bişe götürün ya da evden yapın götürün
çoğu erkek böyle şeyleri akıl da edemez zaten
siz söyleyin annemlere şunu alalım bunu götürelim vs diye
Söyliyorum adam gerek yok diyor . Bilmiyorum ailemi mi onemsemyoDüşünemiyor olabilir mi?Düşünmesini sağlayın.
o zaman gideceğiniz gün siz almış olun ona laf bırakmayınMirin kırın ediyor. Veya zaten biz gdyoruz gerek yok ki diyor. Maksadı ailemin durumunun iyi olması ve biseye lüzum olmaması. Ancak zengin diye de eli boş mu gidilir ya
Ahahaha değil mi:)Aynen!
Hatta her iki tarafa da giderken alınacakları ben belirlerim.
Kendi canımın o an istediği olur her zaman.![]()
Mantıklı dediniz . Bundan sonra gitmeden bi gün önce kek pasta gibi şeyler yapcam. Belki 2,3 ,5, tl cebinden çıkması onu rahatsz ediyor ,parasına kıyamıyor. Ay ya birşey yapıp gotrsem onada laf eder mi.o zaman gideceğiniz gün siz almış olun ona laf bırakmayın
bi de her gidişinizde hep dışarıdan mı alıyorsunuz
arada sırada kendiniz de bişeler hazırlayıp götürün bence
çünkü her gidişte gerek yok sanki bişe götürmeye tabii bu benim düşüncem o ayrı
Ya benim ailem tarzim o değil ailem ne zaman bir yere gitse bna gelse mutlaka kg kg şey alır gelirler.Benim ablam abim esleri ile annemlere giderken almaz bizde garip karşılamıyoruz bence şart değil
Bana denk gelen eş ise çok cimriiiibırak aileyi her gittiğimiz yere illa kuru pasta, tatlı, ek o an ne bulursak alır eşim
bu durum da beni rahatsız eder
nerdeyse haftada 1 görüştüğümüz insanlara bile her seferinde alır
bu kadarına gerek yok ama arada alınmalı tabi
Bizimkiler de alir da ablamlar abimler almaz biz yadırgamıyoruz ne bileyimYa benim ailem tarzim o değil ailem ne zaman bir yere gitse bna gelse mutlaka kg kg şey alır gelirler.![]()
Benimki de cimri, ama ben değilim:)Bana denk gelen eş ise çok cimriiii