bence bu dert değil.....gitmek zorunda ise gitmeli,gelince yine kutlayabilirsiniz tabii..zemuszemus
ama önceki konundan da yola çıkarak ....
acaba maddi durumumu yok şuan hediye almaya diye de aklıma gelmedi değil
ya kızlar ben çok aşırı takıntılı bir insanım bu huyumu nasıl yeneceğim konusunda da hiçbir fikrim yok herşeye ağlıyorum herşeyi kafama takıyorum daha önce doğumgünüme bir hafta kala erkek arkadaşım bana soğuk davrannyıo diye konu açmıştım bu cuma doğumgünüm ve erkek arkadaşım konyaya gitmek zorunda kaldı bu akşam büyük ihtimalle gidecekler bana cumaya kadar gelirim dedi gelirsem o gün kutlarız dedi biz aynı dersanedeyiz ama saatlerimiz farklı ben derslere giriyorum o çıkıyor o yüzden geçen gün dedi ki bana derslere girer pazar günü doğumgünüünü kutlarız dedi bugün de cumaya gelirsem kutlarız gelemezsem pazar kesin kutlarız dedi moralim çok bozuk gitmesini hiç istemiyıorum doğumgünüm olduğundan mı böyle yapıyorum bilmiyorum siz olsaydınız doğumgününüzün iki gün ertelenmesini kafanıza takar mıysınız yoksa bu durumda bu normal de ben takıntılı olduğum için mi büyütüyorum sizce uzun oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
herşeyi kafana çok takarsan inan hayatta en çok üzülen sen olursun... sadece kendine zarar verirsin...
şimdi sen çok üzüldün diye erkek arkadaşın konyaya gitmeyecek mi ; ya da sen çok üzüldün diye ders saatlerini değiştirebilecek misiniz ? ya da derse girmesin benim doğum günümü kutlayalım gibi bencilce bir düşünce hoşuna gider mi ?
bazı şeyler bizim elimizde değildir ; şartlar istediğimiz gibi olmayabilir...
sana şunu da söylemeden geçemeyeceğim ; herşeyi dert edinen ; sürekli mutsuz ve ağlamaklı bir arkadaşım vardı... en zor zamanlarında yanında oldum... ama o benim en zor zamanımda yine kendi dertlerini görebildi sadece... artık sadece 1,5ayda bir kere sinema - konser - tiyatro gibi yerlere gittiğim arkadaşım... benim için başka anlamı yok ... ne onun derdini dinlerim ; ne de kendi derdimi anlatırım...
bu da sana diğer insanların bakış açısından örnek olsun... tercih senin ...
bende cok takıntılıyım. olur olmaz herşeye ağlıyorum bunada üzülürdüm heralde.. hatta burnundan getirirdim o konyayı benimki alıştıda sen yapma ters teper filan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?