siz siz olun

Al benden de o kadar biktimmm yahuuuu

Bu konularda bir ben mi cok rahatim. Sorunca noluyor ?Beni hiç kizdırmıyor veya biktirmadi. Istersem cevap bile vermiyorum.Ustelik cok sakin bir yapimda yoktur nirmalde. Bahsettiginiz konularin herhangi birinden icten ice eksiklik duymuyorsaniz bunlar etkilemiyor sizi.

Bu konularda bir ben mi cok rahatim. Sorunca noluyor ?Beni hiç kizdırmıyor veya biktirmadi. Istersem cevap bile vermem.Bahsettiginiz konularin herhangi birinde icten ice eksiklik duymuyorsaniz bunlar etkilemiyor sizi.

Bir kere uç kere olsa tamam da insanlar üst üste gelip aynı şekilde soruyrlasrsa bikiyor insan: ((

tabiki içten içe bi eksiklik duyuyor insan en basit örnek 2 senedir çocuk için uğraşıyorum zaten yeterince stres yüklüyüm bide her gören bi çocuk yapın kaç sene oldu evleneli diyo sanki benim aklım yok düşünemiyorum herkes kendi işine baksın yahu olunca görürsün heralde nışanlanırsam yüzüğümü görürsün evlenirsem davetiyemi

Ah kıyamam isyan bayrağı çektirmişler sana
Kim ne dedi kız gidip dövek mi
Benim gözlemim bu yönde.. Mesela çocuk sahibi olmak isteyipte sahip olmayan birine bebek sorusu sormak eziyet gibi geliyor hatta o kisiyi gunlerce aglatabiliyor.Bende evliyim ama çocuk istemiyorum.Bana surekli gelen cocuk sorusu ise birsey ifade etmiyor ve etkilemiyor mesela, sadece bir soru. :) Herkes olmasada buyuk cogunluk belli bir konuda eksiklik hussettigi seyle ilgili gelen soruya fazla tepki veriyor.edit: Yanliş alinti kedilove

Karaktere göre değişiyor bu sanırım benim de bi kızım var ama hala arada soran oluyo siz yapamadınız mı hala bi daha diye, Yok mu sizde bişey, Ne zaman düşünüyorsunuz, Aman az bekle, Aman hazır küçğkkennyap ikisi bir büyüsün Vs Vs örnek tabi bunlar ama duyduğum şeyler.
Hayır düzene arkadaşım eşimle ne zaman sevişip çocuk yapacağımı size mi soracam, Size mi anlatacam. Tövbe tövbee..

bide akıl veren bi kesimde var olmuyorsa doktora gidin töbe töbe sanki biz bilmiyoruz

Buda biraz sizden kaynakli sorana igneleyici bir cevap verirseniz buradakine benzer ayni soruyu ayni kisi bir daha sormaz yada duymamis gibi tek kelime etmemekte bir seçenek. Kibar olmaya calisinca boyle rahatsizliklar anlasilmiyor ve devam ediliyor.

bu kibarlık konusunda haklısın ama insanların kalbini kırmak yerine kendimiz sürünüyoruz işte

bide akıl veren bi kesimde var olmuyorsa doktora gidin töbe töbe sanki biz bilmiyoruz

Bi beceremiyoruz diyorum

Boylelerinee sananeee lannnn sananeeeeeee diye bagirasim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…