bekar kızlara sevgilin var mı? veya yok mu isteyen biri görücü falan
nışanlı kızlara düğün ne zaman?
evlilere cocuk var mı
çocuğu olanlara ikinciyi ne zaman yapıcan ....vs vs sormayın ya bıktık usandık.
Bu konularda bir ben mi cok rahatim. Sorunca noluyor ?Beni hiç kizdırmıyor veya biktirmadi. Istersem cevap bile vermem.Bahsettiginiz konularin herhangi birinde icten ice eksiklik duymuyorsaniz bunlar etkilemiyor sizi.
hangi birini dövek :)Ah kıyamam isyan bayrağı çektirmişler sana
Kim ne dedi kız gidip dövek mi
Hangisi denk gelirse Allah ne verdiyse heyy tutmayın beni behangi birini dövek :)
tabiki içten içe bi eksiklik duyuyor insan en basit örnek 2 senedir çocuk için uğraşıyorum zaten yeterince stres yüklüyüm bide her gören bi çocuk yapın kaç sene oldu evleneli diyo sanki benim aklım yok düşünemiyorum herkes kendi işine baksın yahu olunca görürsün heralde nışanlanırsam yüzüğümü görürsün evlenirsem davetiyemiBu konularda bir ben mi cok rahatim. Sorunca noluyor ?Beni hiç kizdırmıyor veya biktirmadi. Istersem cevap bile vermiyorum.Ustelik cok sakin bir yapimda yoktur nirmalde. Bahsettiginiz konularin herhangi birinden icten ice eksiklik duymuyorsaniz bunlar etkilemiyor sizi.
Benim gözlemim bu yönde.. Mesela çocuk sahibi olmak isteyipte sahip olmayan birine bebek sorusu sormak eziyet gibi geliyor hatta o kisiyi gunlerce aglatabiliyor.Bende evliyim ama çocuk istemiyorum.Bana surekli gelen cocuk sorusu ise birsey ifade etmiyor ve etkilemiyor mesela, sadece bir soru. :) Herkes olmasada buyuk cogunluk belli bir konuda eksiklik hussettigi seyle ilgili gelen soruya fazla tepki veriyor.edit: Yanliş alintiAh kıyamam isyan bayrağı çektirmişler sana
Kim ne dedi kız gidip dövek mi
Karaktere göre değişiyor bu sanırım benim de bi kızım var ama hala arada soran oluyo siz yapamadınız mı hala bi daha diye, Yok mu sizde bişey, Ne zaman düşünüyorsunuz, Aman az bekle, Aman hazır küçğkkennyap ikisi bir büyüsün Vs Vs örnek tabi bunlar ama duyduğum şeyler.Benim gözlemim bu yönde.. Mesela çocuk sahibi olmak isteyipte sahip olmayan birine bebek sorusu sormak eziyet gibi geliyor hatta o kisiyi gunlerce aglatabiliyor.Bende evliyim ama çocuk istemiyorum.Bana surekli gelen cocuk sorusu ise birsey ifade etmiyor ve etkilemiyor mesela, sadece bir soru. :) Herkes olmasada buyuk cogunluk belli bir konuda eksiklik hussettigi seyle ilgili gelen soruya fazla tepki veriyor.edit: Yanliş alintikedilove
bide akıl veren bi kesimde var olmuyorsa doktora gidin töbe töbe sanki biz bilmiyoruzKaraktere göre değişiyor bu sanırım benim de bi kızım var ama hala arada soran oluyo siz yapamadınız mı hala bi daha diye, Yok mu sizde bişey, Ne zaman düşünüyorsunuz, Aman az bekle, Aman hazır küçğkkennyap ikisi bir büyüsün Vs Vs örnek tabi bunlar ama duyduğum şeyler.
Hayır düzene arkadaşım eşimle ne zaman sevişip çocuk yapacağımı size mi soracam, Size mi anlatacam. Tövbe tövbee..
Buda biraz sizden kaynakli sorana igneleyici bir cevap verirseniz buradakine benzerKaraktere göre değişiyor bu sanırım benim de bi kızım var ama hala arada soran oluyo siz yapamadınız mı hala bi daha diye, Yok mu sizde bişey, Ne zaman düşünüyorsunuz, Aman az bekle, Aman hazır küçğkkennyap ikisi bir büyüsün Vs Vs örnek tabi bunlar ama duyduğum şeyler.
Hayır düzene arkadaşım eşimle ne zaman sevişip çocuk yapacağımı size mi soracam, Size mi anlatacam. Tövbe tövbee..
bu kibarlık konusunda haklısın ama insanların kalbini kırmak yerine kendimiz sürünüyoruz işteBuda biraz sizden kaynakli sorana igneleyici bir cevap verirseniz buradakine benzerayni soruyu ayni kisi bir daha sormaz yada duymamis gibi tek kelime etmemekte bir seçenek. Kibar olmaya calisinca boyle rahatsizliklar anlasilmiyor ve devam ediliyor.
bide akıl veren bi kesimde var olmuyorsa doktora gidin töbe töbe sanki biz bilmiyoruz
Buda biraz sizden kaynakli sorana igneleyici bir cevap verirseniz buradakine benzerayni soruyu ayni kisi bir daha sormaz yada duymamis gibi tek kelime etmemekte bir seçenek. Kibar olmaya calisinca boyle rahatsizliklar anlasilmiyor ve devam ediliyor.
Boylelerinee sananeee lannnn sananeeeeeee diye bagirasim geliyobekar kızlara sevgilin var mı? veya yok mu isteyen biri görücü falan
nışanlı kızlara düğün ne zaman?
evlilere cocuk var mı
çocuğu olanlara ikinciyi ne zaman yapıcan ....vs vs sormayın ya bıktık usandık.
her gece yapıyoz da olmuyo mu desek acaba
Bi beceremiyoruz diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?