siz siz olun

Ayyy bu ne güzel bi konuu
Çocuk yok mu?
Niye yapmıyonuz?
Olmuyo mu?
Gelin hamile mi????
Diye uzar gider
Bu bıkkınlık getiren sorulardan dolayı, annem dahil kimseye söylemedim hamile olduğumu.
Şimdide doğum ne zaman?
Kız mı erkek mi dicekler
Valla çok itici geliyolar

Bi sormadiklari ne zaman ölücen
Onu da arkamizdan akrabalara soruyorlardir allah bilir

valla allah nasip kısmet ederse bende bi sure demiycem

İkinciyi yapanlara da ucunuyu sormayın yahu
Yada yeter sana yapmada demeyin.

Ayy en sinir olduğum sey.
Cocuk düşünmüyorum nerdeyse 2 yıl olacak bu arada.
Çocuk yokmu yok diyorum bu seferde sorunmu var diyolar ya gelde dellenme sanane kardesim sanane
Suan belki bakamaycgmı düşünüyorum maddi manevi hazır degilim diyorum rızkıyla gelir diyolar te Allam
Biride diyorki tık yokmu
Seytan diyoki hergece sabaha kadar yapıyoryz merak etme de kurtul

En sonunda diyecem az kaldı ozellikle o teyzeler

Aramızda para toplayıp, bütün bilboardlar için poster bastıralım bununla.

Benim de zaman zaman bu sorulardan sıkıldığım olmuştur.Ama galiba çoğu zaman laf olsun,konu çıksın diye soruluyor.
Okula gidene kaça geçtin ne zaman bitiyor demek gibi bir şey.
Başka türlü ne konuşulacak ? Nasılsın iyi misinden öte sohbet kolay ilerlemiyor.

Cocuktan once bana da soruyorlardi; daha ne zaman çocuk yapacaksiniz, dusunsenizw artik bi cocuk vs. Bi keresinde de teyzem sordu herkesin icinde. Kendisi bu muhabbetlerde ustadir. 'Ne zaman düşünüyorsunuz artik' dedi. Ben de ' bu gece' dedim.. cok tuhaf olmuştu. Ama sonradan pisman oldum ben:)

Konu ne bölüme ne başlığa uygun

sevgilin var mı falan neyse de "ne zaman evleneceksiniz?" ve "çocuk ne zaman?" gibi sorular sinir ediyor beni, bana sorulmadıkları halde.çünkü bu insanlar genelde iki kişinin evlenmek için değil de sadece birbirlerini sevdikleri için ilişki yaşayabileceklerine ya da evli çiftlerin çocuk istemiyor olabileceklerine inanmıyorlar.ya da inanmıyorlar demeyeyim de düşünemiyorlar gibi.seni ne ilgilendirir yani sana yapacaklar çocuğu sanki.kimse birbirine bir şey sormasın demiyorum ama böyle konular hariç çünkü genelde evli çiftlere birsürü insan ısrarla çocuk sorduğu için herkes evlenince çocuk yapmak zorundaymış gibi bir algı oluşuyor.psikolojik baskı olarak görüyorum ben bunu.

Onu soruyu soranlara cevap olarak söyle bence. Kk'dan fazla çıkmaz genelde hanım teyzeler sorar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…