Inanın vermesinde değilim. Çok şükür eşim çalışıyor,kardeşine destek olsun elbet. Ama hem sıkışık bir zamandayız,hemde benden habersiz böyle karar alması canımı sıktı. Bunun daha düğünü var,var da var yaniBen vermesine karışirdim ne alaka ya...
Dugun yapacakmis alin tabi esya falan masraflarina yardim da edin ama once kendi nufusunuza gecirin. Ne guzel kocaman bebisiniz olmus. Wc egitimi var mi kayninin?[/QUOTE :) Sormayin, durum mantıksız aslında,daha kendi sorumluluğunu alamayan biri ama evlenmesi şart,kv üzülür sonra
Elini veren kolunu kaptirir diyecegim esiniz daha cok yardim eder.Inanın vermesinde değilim. Çok şükür eşim çalışıyor,kardeşine destek olsun elbet. Ama hem sıkışık bir zamandayız,hemde benden habersiz böyle karar alması canımı sıktı. Bunun daha düğünü var,var da var yani
Bencede öyle,ama o kısımları beni ilgilendirmez der geçerim hep. Kaç yaşına gelmiş insan ama işte sonunda kabak bizim başımıza patlıyorTasima suyla degirmen donmez. Burada cok okuyoruz cocuk oldu gecinemiyoruz diyenleri. Bastan yardim etmeyin kendileri ne yaparlarsa yapsinlar. Maddi olarak gecinemeyen insanlarin evlenmesi cok abes gelir bana.
Bencede öyle,ama o kısımları beni ilgilendirmez der geçerim hep. Kaç yaşına gelmiş insan ama işte sonunda kabak bizim başımıza patlıyor
20 yasinda kizlar ev gecindiriyor adam 30 yasina gelmis bir baltaya sap olamamis. Ne zaman diger kardeslerine yardim edecek acaba?Kardeş onlar,o size siz ona.
Zaten karışacak biride değilmişsiniz onlarda bunu biliyor ondan böyle davranmışlar.
Sizde takılmayın yani normal şeyler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?