- 19 Temmuz 2017
- 400
- 253
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef şu an çalışmıyorumkıyameti koparın evle ilgili yaptığınız ödemeler varsa
yapmayın ,kira ,fatura mutfak masrafı gibi ,kıyamet 1 kere kopar ,iyi olur böylece
Çalışmaya başladı,biz almıyoruz en azından tamamını ödemiyor olacağız ama destek vermemiz isteniyor,eşimde bensiz karar vermişKayniniz da adam degilmis 30 yasinda adamda az gurur olur kari bulmayi biliosa gidip kopek gibi caliscak siz neden aliyosunz esyalri
:) zaten bende bdv benzer konuları okuyunca sinirlenirdim,şimdi başıma geldi. Tembellik ve şımarıklık yaptığı,iş beğenmemiş şimdiye kadar,e tabi öyle olunca çalışmak zor geliyorBen sormamasina degilde, para vermesine takildim. Kayniniz hasta mi? Calisma engeli mi var? 30 yasinda adam bu yasa kadar kiz arkadas edinmeyi biliyorda para mi biriktiremiyor. Ayrica bizde evlendik yarisini pesin verdik yarisini da taksit yaltik paşa paşa oduyoruz. Bir zahmet kayniniz da odesin..
Sanki benim kaynim yapti aynisini nasil sinirlendim bir an![]()
Rızasız yapılan işten hayır gelmez,bunu unutuyor şu an eşim. Zaten bu saatten sonra bende kendimce tepkimi sürdürürüm (eşime)bende karışırdım. o sizin rızkınızı sizden habersiz harcayamaz. ailesine de verse senin rızanı almalıydı
Evleniyorlar işte,ama nasıl cesaret ben hayret ediyorum iste30 değil 40 olsada kendi cebine güvenmeyen evlenmesin. Kaynınızdan tiksindim. Eşiniz saçmalamış bence.
Hi gerçi çalışmaya başlamış artık. O zaman bilemem artık sizin icinizin el verip vermemesine bağlıKayniniz evlenecekse en çok çabayı önce kendi gostermeli. O daha çalışmaya bile yanasmazken neden yardım edesiniz canım ne münasebet. Kendisi ne yapacak yuva kurmak icin? Yoksa insanlık ölmedi birilerinin elinden tutmak güzel bişey sevaptır da ama dediğim gibi önce kendi çabalaması lazım. Evleneceği kızı bulmak yeterli değil yuva kurması için.
Aslında çalışmaya yeni başladı ama bütün masrafları tek başına asla karsilayamaz. Kv de kendince abilerinden destek alıp evlendiririm derdinde. Tabi nasıl olacak bilmiyoruz,çünkü şu ana kimse yardım edebilecek durumda değil,hepimizin ödemeleri vs varKayniniz evlenecekse en çok çabayı önce kendi gostermeli. O daha çalışmaya bile yanasmazken neden yardım edesiniz canım ne münasebet. Kendisi ne yapacak yuva kurmak icin? Yoksa insanlık ölmedi birilerinin elinden tutmak güzel bişey sevaptır da ama dediğim gibi önce kendi çabalaması lazım. Evleneceği kızı bulmak yeterli değil yuva kurması için.
Aday biliyor mu işsiz olduğunu?Evleniyorlar işte,ama nasıl cesaret ben hayret ediyorum iste
Ben zaten vermesinden ziyade,benden habersiz kendi kendine karar vermesinden rahatsız oldum. Halbuki eşim bana danışmak ben zaten destek ol derdimHi gerçi çalışmaya başlamış artık. O zaman bilemem artık sizin icinizin el verip vermemesine bağlı
Yeni işe girdi,biliyor tabi kız,hatta arada harçlık bile veriyormuşAday biliyor mu işsiz olduğunu?
Ooo canım bu aşmış vallahi.Yeni işe girdi,biliyor tabi kız,hatta arada harçlık bile veriyormuş
Değil mi :)Ooo canım bu aşmış vallahi.
Valla yorumları okudukça durumun vehametini daha iyi anlıyorum. Aslında kv falan arada nasıl olacak bu iş gibisinden bir şeyler denildi ama o evlendirmeye takmış,hatta çocuk bile o kadar istekli değil,hakkını yemeyeyim simdiİşi gücü olmayan aylak adamı evlendirmek de ne yahu? Elin kızının kanına gireceksiniz. Ben olsam açık açık söylerdim kv ye. Ben bu vebalin altına girmem derdim.
Ayrıca neden biz veriyoruz diye de sorardım. Ne münasebet? Kayınbirader el şeyiyle gerdeğe giriyor tasası millete düşmüş.
Aslında kolay kolay hiç biriniz hiç bı zaman yardım edebilecek durumda olmayacaksınız. Hayat bu, hepinizin ev ödemesi olacak araba ödemesi olacak bilmem ne olacak. Eğer yardım edecekseniz umarım kayniniz buna değen biridir. Sonuçta durumunuz müsait değilken kendi rizkinizdan kısıp ona yardım edeceksiniz. Kıymet bilen biridir insallahAslında çalışmaya yeni başladı ama bütün masrafları tek başına asla karsilayamaz. Kv de kendince abilerinden destek alıp evlendiririm derdinde. Tabi nasıl olacak bilmiyoruz,çünkü şu ana kimse yardım edebilecek durumda değil,hepimizin ödemeleri vs var
Kesinlikle,bu devirde ev gecindirmek gerçekten zor,bir ihtiyaç bitse başkası başlıyor. Öyle zengin ailelerimiz de yok,kendi yağında kavrulmaya çalışan insanlarız. Kendimize yetmeye çalışırken,çokta zaruri olmayan bir nedenden gene kendimden kısmak zorunda kalicam. Helali hoş olsun,hep belirtmeye çalıştım keşke daha çok yardım edebilecek. Ama durum çok absürt,adam kendi o sorumluluğu almaya çalışsın önce,bizde gereken yerde desteğimizi verelim. Am bize yapılan emrivaki var,düşüncesiz eşimde,eşinin rızasını almak yerine balıklama atlamayı seçiyor işte.Aslında kolay kolay hiç biriniz hiç bı zaman yardım edebilecek durumda olmayacaksınız. Hayat bu, hepinizin ev ödemesi olacak araba ödemesi olacak bilmem ne olacak. Eğer yardım edecekseniz umarım kayniniz buna değen biridir. Sonuçta durumunuz müsait değilken kendi rizkinizdan kısıp ona yardım edeceksiniz. Kıymet bilen biridir insallah
Aman basima gelmesin valla.. Strese girmek istemiyorum kimse icin..:) zaten bende bdv benzer konuları okuyunca sinirlenirdim,şimdi başıma geldi. Tembellik ve şımarıklık yaptığı,iş beğenmemiş şimdiye kadar,e tabi öyle olunca çalışmak zor geliyor