Sizce ablamdan hakkımı almalımıyım?

Ay yanlış yazmışım aklıma gelmedi yazmak istemiştim

Yıllarca yaşadığı ülkede dil bile öğrenmemiş, yardımlarla yaşıyorlar, yineleyen depresyon hastasıyım ben, bana anlatmasın. Tembelliğine hazırcılığına bahane değil depresyon.
Yıllarca yaşadığı ülkede dil bile öğrenmemiş, yardımlarla yaşıyorlar, yineleyen depresyon hastasıyım ben, bana anlatmasın. Tembelliğine hazırcılığına bahane değil depresyon.
Ama bunu yaşadığı ülkenin düşünmesi gerekmiyor mu ona göre işsizlik maaşını düzenlesinler. Ayrıca konu sahibi çalışmıyor evet ama abla da çalışmıyor, abla da farklı değil

Yurt dışında 6 saat çalışsanız 2500 tl alırsınız.30 bin TL gözünüze çok mu geldi gerçekten?Sizin istediğiniz kira maaşlarının neredeyse 10 da biri.Sizin eşiniz 2 bin alsa her ay her ay 200 € Almanya şartlarında bile koyar.Neyse…

ablanız ile aranızı açmanıza gerek yok kalp kıramadan da bazı şeyler halledilebilir. Evet şuan ki şartlarda maddi sıkıntı çeken birçok kişiyiz bir eve 30 bin tl girmiş veya girmemiş herkesin kendilerine göre ödemeleri ve harcamaları var ablanızla direkt konuşmak bazı tatsızlıklara yol açacağından anne ve babanız ile konuşsanız iyi ederisiniz :)

Konu sahibinin bunu durduk yere sorun yapmasi depresyonun belirtisi aslinda. Beyin hep olumsuzluklar ariyor. Su anda beyin ona "sen haksizliga ugruyorsun. Seni zaten digerleri kadar sevmiyorlar. Sen burda ne cekiyorsun, onlar seni düsünmüyor bile" diye sinyaller veriyor.
Malum gecenlerde bir teyze yükselen kirayi ödeyemeyince evden atildi ve kadin intihar girisimde bulundu. Aileniz muhtemelen Türkiyedeki gecim zorluklarda dolayi ablanizdan.birsey talep etmez. 3 cocuklari da var. Almanyada imkaniniz olmasa sosyal sigorta karsiliyor belli bir büyüklüge kadar. Bu konuda avantajli sayilirsiniz. Annenizle babanizla ev konusunu konusmak istiyorsaniz diger kardesleri karistirmayin. Heleki kira istemeniz hukuki acidan gecersiz oldugu gibi, bosuna aranizi bozar. Degmez. Annenizle babanizla konusun.

Kadin dunden bu yana yedigi dayaga mi yansin kurdan kaybettigi 0.23 euro'ya mi?

Ama bunu yaşadığı ülkenin düşünmesi gerekmiyor mu ona göre işsizlik maaşını düzenlesinler. Ayrıca konu sahibi çalışmıyor evet ama abla da çalışmıyor, abla da farklı değil
Yaşadığı ülkede aylık 85 euroyu yata kalka kazanır. Keşke yaşadığı ülke böyle işe yaramaz, milletin sırtından geçinen kim varsa deport etse de görse nasıl oluyormuş. Gittiği yerin dilini öğrenmemiş yıllardır, yaşadığı ülke çuval gibi ağzından sokacak sanki. Kaldırsın bi zahmet kıymetlisini de 85 euro için kendini rezil etmesin daha fazla.

tercüman olmayınca Suriyeliler muayene olmuyor, elli kere doktor kapısını çalıyorlar bu yüzden. O hesap, Almanlar da bizim gibi sinir oluyor mudur acaba?
Ben Almanya’da değilim ama bulunduğum ülkede çok duydum “sen baya iyi konuşuyorsun yıllardır burda olup konuşamayan Türkler var” cümlesini. Başka şeyler de duyuyorum ama buraya yazamam ancak evet Avrupa’nın gözdesi bir toplum değiliz maalesef…

Hirs boyle bisey iste maalesef

Kayınvalidemin annesi öldü, gittik ertesi günü teyze, eşimi kenara çekip “tarlaları nasıl paylaşacağız, dayın tarlaların kira parasını versin” diye darlamaya başladı. Sorsan ennnnnn birbirine bağlı aile onlar

Pardonda nerden hakkınız oluyormuş?
Eşiniz tek maaş geçinemiyorsanız gidinde çalışın, hiç utanmayacakmısınız 85€ için dilenmeye?

Ben olsam ablamdan böyle bir para talep etmezdim. Çok rahatsız olmuşsan anne babanla konuş. Durduk yere tepki çekmiş olursun.

Anne baba hayatta iken mallarının tasarruf hakkı kendilerindedir. Kira ödeyecek olsa da onlara öder abla. Mal miraslık değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…