Sizce aldatıldım mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet yine tek yananın kadın olduğu erkeğim evinde,işinde rahat olduğu konu.
Hem yaptıklarınız az olmuş amca,dayı vs yok muydu onları da gönderseydiniz
Kadının da yandığı falan yok bence bu hikayede.
Patronuyla ilişkisini itiraf etmiş, konu sahibinin eşiyle de ilişkisi var.
Oradan başka bir işe koyup buradan çıkarmışlar.
Yeni yardım kaynakları bulur bu iki arkadaşın hayırlarini da kabul etmeye devam eder aynı zamanda.

Affedemiyorsan boşanalım cümlesinini bir bilinçaltı ve birde bilinçüstü meali vardr. Bilinçaltı olanı ayrılmayacağını bildiğim için senı zarflayarak üste çıkıyorum böylece çeneni kapatıp dırdır etmeni engellemiş de olacağım. Bilinç üstü ise umrumda değil işine gelirse demek.. Hanımefendi eşinizde iyi niyet göremedim ve evet aldatılmışsınız. Sizin sandığınız gibi iyi niyetli miyetli falanda değil gayet sırtlanlık peşinde. Kimse kimsenin hayrat çeşmesi değildir yok elbisesi yoktu yok bilmem ne eşiniz kızılay mı? Yardım yapmanın milyonlarca yolu var. Eşiniz sugardaddyliğe soyunmuş . Karar sizin. Ha ayrıca not: elinden hayır yaptığı kredi kartlarını da alabilirseniz alın.

Son düzenleme:
Pardon ama bu kadar bekar erkek varken sevgilisi de varken eli ayağı tutarken ondan bundan birşeyler isteyip dilenip evli adamlara musallat olması güzel mi sizce ? Burada en hatalı kişi zaten eşim en başından beri de hep söyledim ona da söyledim kıza neler olduğunu sordum direkt engelledi çıkıp bir şey diyebilirdi eşimle ilişkisi olsa bunu da söylerdi ama patronuyla ilişkisini kabul eden biri bu ve patronu da evli

Öncelikle hiç bir şüpheye düşmeden, aldatıldığınızı kabullenin. Bu sizin karar almanızı kolaylaştırır. Maddi-manevi durumunuzu gözden geçirin. Aldatılmak boşanma sebebidir. Ama hemen olacak diye bir kural yok. Kendinizi hazır hissedinceye kadar bekleyebilirsiniz. Ayrıca eşiniz çok büyük bir vefasızlık yapmış size, telafi etmeye çalışıyor mu? Pişmanlık duysa içiniz soğurdu en azından. Kıza yaptığınız hiç birşeye de üzülmedim. Beter olsun. Ama eşinizinde bedel ödemesi lazım. Nasıl olacağını en iyi siz bilirsiniz. Geçmiş olsun.

Kız mağdur falan değil de siz kendinizi düşünün.
Basbayagi iki arkadaşın aynı kadınla birlikte olduğu bir iğrençlik var ortada. Bunlardan biri hâlâ sizin eşiniz.

Ben seni asla aldatmadım iyi niyetimin kurbanı oldum bir daha asla falan diyor işte özürler diliyor vs

Ha bu arada bu olanları kızın sevgilisine de süper hızlı bir şekilde bildirin.

İki evli arkadaş aynı kızla hayır islemisler sırayla resmen. Reziller.
İçiniz nasıl alıyor bilmiyorum bu durumu.
Kızın ikisiyle de yatmış olma ihtimaline inanamıyorum sanırım yani evet gezip tozup paralarını yemiş ama cinsel ilişki olduğu durumuna eşimi tanıdığım için açıkçası inanamıyorum

Ben seni asla aldatmadım iyi niyetimin kurbanı oldum bir daha asla falan diyor işte özürler diliyor vs
Ne iyi niyeti yahu?
Kız arkadaşını sevgilisiymiş ya, eşiniz bu mu bilmiyor mu sanıyorsunuz?
Bir şey yapılacaksa sevgilisi yapsaymis ya.
Basbayağı başka şeyler var ortada.

Kızın ikisiyle de yatmış olma ihtimaline inanamıyorum sanırım yani evet gezip tozup paralarını yemiş ama cinsel ilişki olduğu durumuna eşimi tanıdığım için açıkçası inanamıyorum
Evet evli barkli, koca adamlar sadece gezip,tozmayla yetindiler sırayla.
Çok inandırıcı

Tamam bacım.
Sen kocandan bunları da beklemiyordun.
Ama yaptı.

Bunu bence diğer evli arkadaşın hanımına bildirmekte fayda var. Bazen ortalığı mikserleyeceksin ki bir daha kimse dağıtmaya cesaret edemesin. Sinir oldum cidden

üzgünüm ama aldatılmışsınız... eşinizin bu kadar salak olacağını düşünmüyorsunuz herhalde.

kız bütün dükkanları şöyle bir ayıklayayım demiş belli ki, orta yaş bunalımlı adamların da egosu okşanmıştır.

özel sağlık sigortası yaptıracak kadar samimeyeti olması da bi maşallah dedirtiyor :)

benim bu konudan anladığım bu evlilikte para sizde veya sizin babanızda, babanızın ağırlığı var eşinizin de ödü patlıyor boşanmanızdan, ama boşanamayacaksınız ve sürüp gidecek böyle gibi duruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…