Sizce aldatıldım mı???

Hastaneyi arayıp,sorgular gibi sorunca bilgi vermezler.

En mantıklısı,eşin adına randevu alırsın.Mesela dahiliyeden...
Randevu alınca,iletişim bilgilerini istiyorlar.
Kaydımız olacaktı,en son 5 ay önce gelmiştik dersin.

Eşimin randevularını hep ben alırım.
Hatta sorarım,en son ne zaman gelmişiz,doktor 3 ay sonra gelin demişti filan diye...

aynen bunu ortaya çıkartsam da daha başka başka sorunlarımız var ve beni bekleyen bir sorun daha da geliyor ileriki yıl çiftlik kurulacak ve yanyana oturacağız yaa ben o zaman ne yapacağımmmm

hast arayıp zaten sorgular gibi sormadım ama yinede vermediler ama dediklerini de yarın arayıp uygulayacağım

hast arayıp zaten sorgular gibi sormadım ama yinede vermediler ama dediklerini de yarın arayıp uygulayacağım

Canım bak şöyle yap istersen :

Randevu alırken,genellikle muayene mi kontrol mü diye soruyorlar.

Doktor kontrole çağırmıştı ama doktorun adını hatırlayamıyorum de...

Yeni kayıt yok derse,5 ay önce gelmiştik,doktor 6. ayda görmek istemişti dersin.

Zaten hemen tc no soruyorlar kayıtları görmek için.

çok mantıklı canım bu dediğini yarın hemen arayıp deneyeceğim ya bide ben hiç yalan söyleyemiyorum elime yüzüme bulaştırmam inşl. beyfendi buardaben işin peşine düştüm ya 1 gün tek yattım diğer 2 gün evde dinlendim diyor bakalım daha ne gelişmeler olacak

Önce 3 gün hastanede yattim diyodu
simdide 1 gün yatip 2 gün evdemi dinlenmis ?
hangi evde dinlenmis bu arada

hem telefonlarina niye bakmamis ozaman

Önce 3 gün hastanede yattim diyodu
simdide 1 gün yatip 2 gün evdemi dinlenmis ?
hangi evde dinlenmis bu arada

hem telefonlarina niye bakmamis ozaman

ben aynen şunu dedim belki bana ilk kez yalan söyledin nedenini de bilmiyorum dedim ama eline yüzüne gözüne bulaştırdın!!!madem 1 gün yattın neden telefonlarımı açmadın hiç mi beni düşünmedin açıklaması ben onu çok sinirlendirmişim...ben ona dedim bundan sonra sana güvenmemi bekleme özellikle bu konularda...evliliğimiz devam ederse iş seyahtleri ne olursa olsun birlikte gidiyoruz dedim..ne demek devam ederse dedi sence de evliliğimzin taşları artık çatlamıyor mu dedim....

canım süper konuşmuşsun

biraz hata olabilir ama sizin yerinizde olsam bilgiseyarini telefonunu kıyafetlerinin ceplerini karıstırırdım klasik briaz ama içinize kurt duşmüş bikere daha sonra biraz soguk davranın arkadasın dedigi gibi hangi hastanede yattıgını sorun hastaneyi arayıp sorun. fakat emin olmadan bişey yapmayin cünkü sonucta bir sey yok elinizde umarim birsey cıkmaz sevgilerle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…