- Konu Sahibi kalbimdurur
-
karısık anlatmıssın acıkacası ben toparlayamadım
konuyu okudumda konu esofmandan aldatmaya nasil geldi cozemedim:44:
yani eşim bana göre hiç hast yatmadı bana 2 gün boyunca telefonlarını açmadı 3. Gün akşam üzeri açtı ist. Da biletleri erteledim geç gitcez falan dedi sonra aradığı gün ali erken gitti falan..lafı geçiştirdi yani ortada yalan var ...bana göre eşim hiç hast. Yatmadı alinin aklına uyup 3 gün gezip dolaştılar belkide aldattı beni 3 gün bir adam eşinin telefonlarını neden açmaz...
Gezip tozmus olabilir ama aldatiyor diye bir durum yok bence tabi esinizin daha once bi vukuati varsa o ayri...
yani eşim bana göre hiç hast yatmadı bana 2 gün boyunca telefonlarını açmadı 3. Gün akşam üzeri açtı ist. Da biletleri erteledim geç gitcez falan dedi sonra aradığı gün ali erken gitti falan..lafı geçiştirdi yani ortada yalan var ...bana göre eşim hiç hast. Yatmadı alinin aklına uyup 3 gün gezip dolaştılar belkide aldattı beni 3 gün bir adam eşinin telefonlarını neden açmaz...
Hangi hastanede yatmis, belki oradan ogrenebilirsiniz gercekten yatmismi diye. Nasil olur bilmiyorum ama.
bence eşini sıkışdır ve hangi hastanede yattıgını sor mutlaka kaydı falan vardır. bence o ali denen adamın aklına uyup gezmişte olabilirler. öyle insanlardan nefret ederim ve mümkünse eşinizin o kişiyle arkadaşlıgını bitirmeye çalışın
camım senın bu yazdıklarına yakın bnde bırsey yasadım.... ve esının senı aldattığını yanlıs anlama acık yazıorum aksam senle yatağa gırdığınde hıssedersınn. canım belkı kacamak yapmıstırrrr.erkeklere gore kacamak ama bıze gore sorunnnn . ve sakın kendını uzmeee ınan hıc değmez bunaaaaaa
camım senın bu yazdıklarına yakın bnde bırsey yasadım.... ve esının senı aldattığını yanlıs anlama acık yazıorum aksam senle yatağa gırdığınde hıssedersınn. canım belkı kacamak yapmıstırrrr.erkeklere gore kacamak ama bıze gore sorunnnn . ve sakın kendını uzmeee ınan hıc değmez bunaaaaaa
Ortada bir dümen dönüyor,orası belli.
3 gün telefonu açmamak,hastanenin adını bilmemek filan tekin değil.
Hastanede yatsa,sana haber verirdi.Bir de hem kendi telefonu,hem diğer adamın telefonu kapalı olmazdı.
Sana tablet bilgisayar alması da suçluluk psikolojisinden veya örtbas telaşındandır.
Ben olsam bu konunun asla peşini bırakmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?