- Konu Sahibi kalbimdurur
-
biraz hata olabilir ama sizin yerinizde olsam bilgiseyarini telefonunu kıyafetlerinin ceplerini karıstırırdım klasik briaz ama içinize kurt duşmüş bikere daha sonra biraz soguk davranın arkadasın dedigi gibi hangi hastanede yattıgını sorun hastaneyi arayıp sorun. fakat emin olmadan bişey yapmayin cünkü sonucta bir sey yok elinizde umarim birsey cıkmaz sevgilerle:)
bir adam 3 gün ortadan kayboluyorsa ortada bence de bir şeyler vardır iyice araştırmak gerekir diye düşünüyorum.ben senin yerinde olsam hangi hastanede olduğunu araştırırdım gerçekten yatmış mı diye.
ya konuyu kapatıp hayatınıza devam edeceksin ya da işin altını kurcalayıp belki de üzüleceğin şeylerle belki de hiçbirşeyle karşılaşmayacaksın.bazen herşeyi bilmemek iyidir.
Valla ortada bir yalan var ama bunu illa aldatmayla bağdaştıramayız bence adam 3 gun kendını dınlemıs senınde kızacagını bıldıgı ıcın salakça bir yalana baş vurmus ki yanlış yapmış çünkü yalanın kuyruğu kısadır hemen yakalanır tecrubelı bır yalancı olsa tek agızdan soyledıgı yalanları unutmaz herkese aynısını soyler ama bellıkı bu tecrubesız karıya başka anneye başka ona baska buna başka yalanlar uydurmus sonrada yakalanmıs ee malum karşısındada asaiş berkemal oldugunuda unutmuşaldatma yoktur dıcem ama ne demiş atalarımız göster bana arkadaşını söyliyeyim sana kim olduğunu bukadar basit canım hakkında hyırlısı...
Kafan epey karışmış belli. Şüphe insanı içten içee kemirir ma otur önce sakinleş, kocan niye hastanede yatmış, kaç gün yatmış, hangi hastanede yatmış. Mutlak ödeme yapmıştır. Eğer bir yerlere gezemeye gittiyse k.kart ıvs kullanma ihtimai yüksek. Bak, incele, için rahatlasın. Ali denen adam da anlattığına göre ipsizin teki zaten, boşver onun ne dediğini ne söylediğini, sil at hafızandan. Madem içinde şüphe var böyle, akıllı davran.
Hastanenin adını sor, oda numarasını sor, kaçıncı kattaymış sor muhakkak geveleyecek bir de o hastaneyi mutlaka ara en azından şüphe seni bitirmeden bunları yap canım
sordum ev dağınık falan değildi dedimmm ali toplamış dedi yani herşey bie kulp buluyorrrrrr yaaaaaaaa ben bu erkeklerden artık nefrettt ediyorum ben eşim için neler yaptım yaaaaaaa o bana ne yaptı
kızlar hast aradım bugün eşimin adına randevu alacağımı söyledim daha önce kaydınız var mıydı dedi evet dedim yaklaşık 5 ay önce gelmiştik dedim bilgileri verdim veee evet dedi yatışınız görünüyor 1 gün kalmış ertesi gün akşam çıkış yapmış...tabi akşam eve geçtim dedi ve dinlendim dedi zaten ertesi günde akşam üstü seni aradım dedi ve ist gittim faalan dedi...sonuç bilmiyorum yani başka işin peşine nasıl düşcemmm düşünüyoum:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?