Sizce aldatılıyor muyum?

canım öncelikle ablana çok geçmiş olsun.
umarım herşey tertemiz çıkar.

altınları teyzesinin oğluna almış olabilir mi? pek tabi olabilir ama burada önemli nokta neden bunu sana söylemedi.
bir yerlerde çok büyük bir problem var ama ben bunun aldatma değil iletişimsizlik-sorumsuzluk boyutunda olduğunu düşünüyorum.

dün akşamki olaya gelince.
benim eşim de ondan habersiz yapılan plan-programlara sinir olur. gidene kadar beni yer bitirir.
gidince oradaki insanlara hiç bir şey belli etmez, ben daha gergin olurum...
demek ki erkeklerde bu huy genel yapı...
ancak hiçbiri seni akşamın bir yarısı (annenlerde bile olsa) sokakta bırakmasına bahane olamaz.
yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali şu anda sen ona bişey sorama, sorsan da o cevaplamasın diye huzursuzluk yaratmakla meşkul.
gerçekten çok ayıpladım eşini...

Son düzenleme:

Özür dilemeden bir açıklama yapmadan sizi tutup eve getirmek mi istedi sadece?
Eşiniz yakın zamanda işini değiştirmişti yanlış hatırlamıyorsam, işiyle ilgili sıkıntıları olmasın böyle davranmasına neden.
Diyeceksiniz ki hepsi üst üste mi gelir(kart ekstresi,soğukluğu vs.), olmaz olmaz demeyin belki cidden maddi bir sorun vardır size anlatmadığı

Eniştesi işleri buna devretti. Her ay düzenli avukatlık ücreti aldığı yerler var. Maddi sıkıntımız yok bunu çok iyi biliyorum. Bir yere borç da yok olsa eniştemden duyarım hala ara ara birlikte çalıştıkları oluyor.

Evet kuzenimden hiç hoşlanmaz anlamadığım sokakta bırakmaktan rahatsız olmuyor kuzenimde kalmamdan rahatsız olup almaya geldi gerçekten normal değil kuzenimde erkek arkadaşı vardı evde onu görünce sinir oldu. Yol boyunca sinirden konuşamadım evde seninle daha fazla yapamayacağım dedim öyle oldu sonra gittim yattım. Sabah Bodruma gitti duruşması vardı gelince ayrıntılı konuşuruz ama cidden bunu istiyor muyum bilmiyorum ama onun pişman olmasını istiyorum bu da ondan uzaklaşmadan olmayacak

evet eşiniz suclu o yuzden öyle tavır takınıyor ve bosanmayı hemen kabul edıyor bu sıtede banu dıye bırı var belkı bılırsınız bosanmak üzereydı ne yaptı bılmıyorum ama okdr guzel ayakta durdu kı ve okadar guzel tavsını koydukı ben sensızde mutluyum dıyebıldı tavsıyem ona ben sensız de yasayabılırım tavsını sergıleyın...

cnm konunu okudum ve üzüldüm.öncelikle şunu düşün.eğer öğrenip boşanmayacaksan,hiç kurcalama iz peşinde koşma.hatta ayrılmayacaksan bilsende sus.ama eğer ayrılırım diyorsan arkadaşım araştır,kuyumcuya git ne alınmış nasıl bişe alınmış epey fikir verecektir sana.sabırlı ol.ne istediğine karar ver.belkide hiç biri.aldatılmıyorsunuz.burda sayfalar dolusuda yorum yapsak bunu en iyi siz anlayabilirsiniz.hani aklıma bi fikir daha geliyor.şu kuzeniniz yok mu bi takip etse.belki günaha giriyoruz.ne malum.aklındakinin başına gelmemesini diliyorum..

uzun zamandır yoktum konunu görünce çok şaşırdım önce ben de hani bende iş değişikliği sıkıntı stres falan dedim sen de uzaklaşmıştın bi ara ondan öle bi dönem zannettim ama son anlattığın olay çok iğrenç hangisine yanalım ailene davranışına mı onların yanında seni küçük düşürmesine mi ortalıkta bırakıp gitmesine mi eğer düşündüğümüz gibiyse kendi gönlünü hoş edip uzak kalınca hıncını senden çıkarmasına mı seni üzmek de istemiyorum ama bence dranas bunun işleri fazla yolunda gitti bitarafları kalktı indirmen lazım herşeyi hallleden başarılı bi eş güzel bi çocuk ev bark iş güç desen yerinde yaramadı canım yaramadı anlamıyorum ben bu rahat batan erkekleri ya rahatı gören ne yapacağını şaşırıyor lanet olsun güçlü olduğunu biliyorum lütfen şunun burnunu iyice sürt

Size noldu böyle ben anlamıyorum?

Yaşadıklarınızı sıraya koyabildin mi canım? Ne zaman başladı bu olumsuzluklar? Neden kaynaklanıyor olabilir? Bu şekilde düşünürsek belki bir çıkış yolu bulabilirz.

Bu tarz şeyleri okudukça çok üzülüyorum. Netice itibari ile birgün herkesin başına,ilişkisine,evliliğine olabilecek şeyler. Sadece şunu söylemek istedim. Birincisi siz bir annesiniz. Sadece bunun için bile karşınızdaki insan kim olursa olsun dimdik durun ve sakın kendinizi ezdirmeyin. Ne demek arabaya atlayıp evet girmek. Terbiyesiz ve hadsizlikten başka birşey değil. Sizde eve gidecektiniz. Hiçbir şey olmamış gibi ona tek kelime etmeden işlerinizi halledip yatıp uyuyacaktınız bence. Bırakın o kudursun. Sizi sindirdiğini,korkuttuğunu falan düşünmesin. Suçluluk psikolojisi gibi geliyor bana eşinizin tutumu. Netice itibari ile yavuz hırsız ev sahibini bastırır buna izin vermeyin derim. Ayrıca dünyanın sonuymuş gibi davranmayın onun yanında. Sadece konuşmamız gerek deyin. Çekin ve sorun ne diye sorun? Senin böyle olmana sebep ne? Bana dürüstçe cevap ver deyin. En azından bu kadarını hak ediyorum. Baktınız kem küm yapıyor kıvırıyor ve hala devam ediyor o zaman yokmuş gibi davranın. Bırakın o delirsin. Sizin hayatınızın aynı tempoyla sürdüğünü hissettirin ona bakalım ne yapacak?

Düşünüyorum bir kaç aydır böyle ama böyle olması için bir sebep yok bizim evde sanırım dönüşte eve gelmeyecek aslında gelmesini de istemiyorum ama durum iyice vahimleşirse annemle, ablamla konuşmam lazım ablam için hiç uygun bir zaman değil ama hala dün akşam yaptıklarını düşünüyorum ve sindiremiyorum.

Durduk yere niye böyle davranıyo bu adam ben anlamıyorum ki? Acaba sendn sakladığı bazı sıkıntıları var da hırsını senden mi alıyor?

Şimdi durumu annene ablana aksedersen durduk yerde onların da canı sıkılacak :26:

Ayrıca dün yaptığı resmen terbiyesizlik... Bunun izahı yok.

bence durum o kadar vahimse hissederdiniz,
ben eşinizin sorunları olduğunu düşünüyorum.
ama beni asıl korkutan eşinizin avukat olması,
bi durum varsa bile kılıfını hazırlamıştır.
altın olayını bence hemen sorun, soramıyorsanız sordurun.

Dranascım;
Eşinin dönüşte eve gelmeyeceğini nerden biliyorsun?
Böyle bir şey söyledi mi sana yoksa sadece içinden geçen mi bu?

Eğer evine dönmez ise acil durumlarda ilk gidebileceği kişi kimdir sence?
Ailesi, çok yakın bir arkadaşı?

Şu anda bence de özellikle ablanın sağlık sorunlarından dolayı ailenle paylaşman için erken diye düşünmekteyim.
Zaten ablan için yeterince üzgündür tüm aile, bir de sen...

Mantıklı bir açıklama bulmaya çalışıyorum tüm bu yaşananlara.
Umarım basit bir evlilik yorgunluğudur.
Bir süre ayrı kalmak kimbilir belki de duygularınıza iyi gelir, ne dersin?

Gerçekten sorunun ne olduğunu bilmiyorum eşimin yanında bir arkadaşı bizi görse övünmek için yazmıyorum herkesin ilk söylediği şey eşin çok güzel çok tatlı bir kızınız var ee sorun ne benimle evlenmek için bir yıl aileme yalvardın demek ki sevgi her şey bitti başka bir kadın olma ihtimali gerçekten çok yüksek

Bence eşinizin derdi boşanmak bunu açık açık söyleyemiyor sanırım
ayrıca başka sıkıntısı olduğunu sanmıyorum çünkü insanın başka sıkıntısı
olsa eşine böylemi davranır oturur derdini karısına anlatır
seven adam bunu yapar sizin eşinizin yaptıkları ve tavırları bana böyle düşündürdü
ayrıca kuyumcudan alınan bir şey de var ortada ve sizin doğum gününüz
arifesinde alınmış ama size verilmemiş üzgünüm ama anlattıklarınzdan yola çıkarak
kötü pisss kokular geliyor benim burnuma inş ben yanılıyorumdur

eskiden olsa farklı yorum yapardım ama artık bir anneyim inş bir aldatma yoktur ama şunuda belirtmeden geçemedim elle tutulur gözle görülür birşey olmasa da kadın hissedermiş ne kadar doğru bilmiyorum ama dranas farkında eve gelmez demesi vs sanki kendini hazırlamış gibisin cnm ya

Arkadaşına gidebilir veya eşimin ailesinden kalan bir evi var şu an boş içi eşyalı genelde öğrencilere veriyorduk oraya gidebilir şu an oturduğumuz ev benim ama ona ayrı kalmak istiyorum seni görmek istemiyorum bir sürü şey söyledim

peki gitmesi korkutuyo mu seni yani git dedim ama ya giderse endişeside var mı :44:
giderse ve kalırsaları düşündün mü cnm biliyorum için acısada bir yanın kanasada sen bir annesin kızın için A ve B planı hep olmalı değil mi

Ben annemle aynı apartmanda oturuyorum. Annem sırf çocuğuma bakmak için bizim için Ankara'da yaşıyor. Bunları ailemle konuşmak için hiç uygun bir zaman değil ablamın durumu belli değil doktor ablama söylemese bile kanserden şüpheleniyor. Bu üzüntünün içine kendi üzüntümü de katmayım değil mi ama annem bir gariplik olduğunun farkında akşam kızımı kendi evine götürüp yatırdı kavga edeceğimizi tahmin etmiştir.

Haklısın ama herşeyin kötü gideceğini varsayarsam yani başka bir kadın varsa ve boşanırsak ben memurum naklen tayin ile memleketime giderim evde bir tek annem var hepimiz birbirimize yakın oturuyoruz diğer kardeşlerim evli annemle otururum:26:
Bu benim en kötü durumda yapacağım şey iyi olabilecek ne olur şu an tahmin edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…