Teyzesinin oğlu yeni evlendi eşiyle hiç konuşmuşluğum yok böyle bir şeyi soracak ortamım bile yok. Zaten böyle bir şey direk sorulmaz ki dolaylı yollardan ancak sorulur. İçimden bir his yalan söylüyor diyor. Bana karşı çok soğuk davranıyor başka biri var gibi geliyor. Bir de şu var dün çok kötü kavga ettik konuşmuyorum boşanmayı bile konuştuk. Akşam bana yaptığını yazayım da haklı mıyım haksız mıyım siz karar verin.
Akşam işten çıkmadan annem aradı abim Ankara'ya gelmiş akşam teyzene yemeğe gideceğiz siz de gelin dedi teyzemi yaklaşık altı aydır görmüyorum köydeydi yeni geldi. Ben de gayri ihtiyari tamam geliriz dedim. Yolda beş karış surat ona sormadan nasıl tamam demişim diye kızdı. Haklısın dedim alttan aldım. Gittik yemek faslı Allahım görseniz sürekli surat astı kızımı yaramazlık yapıyor diye azarlayıp durdu. Herkes bir gerildi annem sürekli oğlum neyin var diye sorup durdu. Ortam gevşesin diye teyzemin oğlu tavla getirdi oynayalım diye ben oynamam diye açılan tavlayı kapattı. Ben de iyice rahatsız olup hadi kalkalım dedim. Annem kızım tuna kalsın ben getiririm dedi. İkimiz kalktık bu önden aşağı indi ben de herkesle vedalaşırken abim ben bu çocuğun ağzını burnunu kırarım diye bana çıkıştı annem durdurdu. Aşağı bir indim arabaya bindiği gibi beni almadan gitmiş aşağıda kaldım öylece yanıma da para da almamışım yukarı çıksam aile faciası olacak abim bu sefer kesin dövmeye kalkar. Kuzenimi aradım evin arka tarafında bekledim geldi aldı beni
Kızlar kusura bakmayın yarım yarım yazıyorum kafam dapek yerinde değil. Kuzenim aldıktan sonra eve gitmedim kuzenime gittim annemi arayıp tuna sende kalsın dedim zaten annem bir gariplik olduğunu anladığı için getirmeyecekmiş. Kuzenime gelip zorla eve götürdü. Düştüğüm durumu tahmin edebilirsiniz o sinirle boşanmak istiyorum dedim tamam öyle istiyorsan öyle olsun dedi:26:
Kızlar kusura bakmayın yarım yarım yazıyorum kafam dapek yerinde değil. Kuzenim aldıktan sonra eve gitmedim kuzenime gittim annemi arayıp tuna sende kalsın dedim zaten annem bir gariplik olduğunu anladığı için getirmeyecekmiş. Kuzenime gelip zorla eve götürdü. Düştüğüm durumu tahmin edebilirsiniz o sinirle boşanmak istiyorum dedim tamam öyle istiyorsan öyle olsun dedi:26:
Özür dilemeden bir açıklama yapmadan sizi tutup eve getirmek mi istedi sadece?
Eşiniz yakın zamanda işini değiştirmişti yanlış hatırlamıyorsam, işiyle ilgili sıkıntıları olmasın böyle davranmasına neden.
Diyeceksiniz ki hepsi üst üste mi gelir(kart ekstresi,soğukluğu vs.), olmaz olmaz demeyin belki cidden maddi bir sorun vardır size anlatmadığı
Evet kuzenimden hiç hoşlanmaz anlamadığım sokakta bırakmaktan rahatsız olmuyor kuzenimde kalmamdan rahatsız olup almaya geldi gerçekten normal değil kuzenimde erkek arkadaşı vardı evde onu görünce sinir oldu. Yol boyunca sinirden konuşamadım evde seninle daha fazla yapamayacağım dedim öyle oldu sonra gittim yattım. Sabah Bodruma gitti duruşması vardı gelince ayrıntılı konuşuruz ama cidden bunu istiyor muyum bilmiyorum ama onun pişman olmasını istiyorum bu da ondan uzaklaşmadan olmayacak
Size noldu böyle ben anlamıyorum?
Yaşadıklarınızı sıraya koyabildin mi canım? Ne zaman başladı bu olumsuzluklar? Neden kaynaklanıyor olabilir? Bu şekilde düşünürsek belki bir çıkış yolu bulabilirz.
Düşünüyorum bir kaç aydır böyle ama böyle olması için bir sebep yok bizim evde sanırım dönüşte eve gelmeyecek aslında gelmesini de istemiyorum ama durum iyice vahimleşirse annemle, ablamla konuşmam lazım ablam için hiç uygun bir zaman değil ama hala dün akşam yaptıklarını düşünüyorum ve sindiremiyorum.
uzun zamandır yoktum konunu görünce çok şaşırdım önce ben de hani bende iş değişikliği sıkıntı stres falan dedim sen de uzaklaşmıştın bi ara ondan öle bi dönem zannettim ama son anlattığın olay çok iğrenç hangisine yanalım ailene davranışına mı onların yanında seni küçük düşürmesine mi ortalıkta bırakıp gitmesine mi eğer düşündüğümüz gibiyse kendi gönlünü hoş edip uzak kalınca hıncını senden çıkarmasına mı seni üzmek de istemiyorum ama bence dranas bunun işleri fazla yolunda gitti bitarafları kalktı indirmen lazım herşeyi hallleden başarılı bi eş güzel bi çocuk ev bark iş güç desen yerinde yaramadı canım yaramadı anlamıyorum ben bu rahat batan erkekleri ya rahatı gören ne yapacağını şaşırıyor lanet olsun güçlü olduğunu biliyorum lütfen şunun burnunu iyice sürt
Gerçekten sorunun ne olduğunu bilmiyorum eşimin yanında bir arkadaşı bizi görse övünmek için yazmıyorum herkesin ilk söylediği şey eşin çok güzel çok tatlı bir kızınız var ee sorun ne benimle evlenmek için bir yıl aileme yalvardın demek ki sevgi her şey bitti başka bir kadın olma ihtimali gerçekten çok yüksek
Dranascım;
Eşinin dönüşte eve gelmeyeceğini nerden biliyorsun?
Böyle bir şey söyledi mi sana yoksa sadece içinden geçen mi bu?
Eğer evine dönmez ise acil durumlarda ilk gidebileceği kişi kimdir sence?
Ailesi, çok yakın bir arkadaşı?
Şu anda bence de özellikle ablanın sağlık sorunlarından dolayı ailenle paylaşman için erken diye düşünmekteyim.
Zaten ablan için yeterince üzgündür tüm aile, bir de sen...
Mantıklı bir açıklama bulmaya çalışıyorum tüm bu yaşananlara.
Umarım basit bir evlilik yorgunluğudur.
Bir süre ayrı kalmak kimbilir belki de duygularınıza iyi gelir, ne dersin?
Arkadaşına gidebilir veya eşimin ailesinden kalan bir evi var şu an boş içi eşyalı genelde öğrencilere veriyorduk oraya gidebilir şu an oturduğumuz ev benim ama ona ayrı kalmak istiyorum seni görmek istemiyorum bir sürü şey söyledim
peki gitmesi korkutuyo mu seni yani git dedim ama ya giderse endişeside var mı :44:
giderse ve kalırsaları düşündün mü cnm biliyorum için acısada bir yanın kanasada sen bir annesin kızın için A ve B planı hep olmalı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?