Ben annemle aynı apartmanda oturuyorum. Annem sırf çocuğuma bakmak için bizim için Ankara'da yaşıyor. Bunları ailemle konuşmak için hiç uygun bir zaman değil ablamın durumu belli değil doktor ablama söylemese bile kanserden şüpheleniyor. Bu üzüntünün içine kendi üzüntümü de katmayım değil mi ama annem bir gariplik olduğunun farkında akşam kızımı kendi evine götürüp yatırdı kavga edeceğimizi tahmin etmiştir.
peki gitmesi korkutuyo mu seni yani git dedim ama ya giderse endişeside var mı :44:
giderse ve kalırsaları düşündün mü cnm biliyorum için acısada bir yanın kanasada sen bir annesin kızın için A ve B planı hep olmalı değil mi
Haklısın ama herşeyin kötü gideceğini varsayarsam yani başka bir kadın varsa ve boşanırsak ben memurum naklen tayin ile memleketime giderim evde bir tek annem var hepimiz birbirimize yakın oturuyoruz diğer kardeşlerim evli annemle otururum:26:
Bu benim en kötü durumda yapacağım şey iyi olabilecek ne olur şu an tahmin edemiyorum.
Ablan için çook geçmiş olsun
Rabbim şifasını ve merhametini üzerinizden eksik etmesin.
Canım dur bi şimdi aklına getirme hemen boşanmayı.
Dünki yaptığı olaylara şaşırmadım ben
çünkü eşin son zamanlarda seni ne kadar üzdüğünün yalnız bıraktığının gfarkında değil.
Ama altın meselesinde diyelim ki teyze oğluna sordun eğer eşin almışsa
emin ol teyze oğlunu uyarmıştır bu konuyu onun eşinden öğrenebilirsin
mesela hazır eşin evde değilken teyze oğlunun evine oturmaya git laf arasında yalnız otururken
eşine (bayana) aaa xxxx hediyesinide çok merak ettim çok sevindim canım adına nassıl bir şey,
diye altın mevzusunu öğrenebilirsin.
Eğer gerçekten eşinin kartından onlar çekmemişse ondan sonra eşinle konuşuırsun.
Ama böyle bir konu için olmalı değil mi?
Mesela kahve içmeye gidebilirsin i
işte uzun zamandır görüşemedik çalışıyorum malum ev işleri yoğunluk diyebilrsin
Dün akşam yaptığı çok kaba bir davranış
çünkü ailen var orada
ama zaten eşin uzun zamandır arkadaşları ile görüşmelerini sıklaştırdı
alkol tüketimi fazlalaştı değil mi?
Yani dünkü yaptığı kabalık tek bir günlük değil seni üzmeleri
uzun zamandır devam ediyor
bu sorun her neyse günü birlik değil
eşin keyfine düşkünmüdür
açıkçası anlattıklarından keyfine düşkün ben merkezli biri gibi geldi bana
Önceki konunuzdan hatırlıyorum,eşiniz siz daha iyi bi mevkide çalıştığınız için kıyafetlerinize falan
karışıyordu,kıskanıyodu sizi sanırım komplekse giriyordu,yani ben öyle düşünmüştüm,
Erkekler pek kaldıramaz kadının kendinden yüksek yerde olmasını,ondan dolayı bi sorun vardı sanıyorum,
Şimdi de sizi önemsememeye kadar götürdü bu işi sanırım,
Evet yaptığı çok acı ama bence siz kendisi eve gelince karşınıza alıp açıkca herşeyi konuşun,hemen en kötü
ihtimali düşünüp boşanma kelimesi havalarda uçmasın,aile zor kuruluyo,
Başka birisi mi var,beni sevmiyor musun,nedir sorun diye açıkca konuşun,kaçmayın,küsmeyin,cevabını alın
aklınızdaki soruların,
Ona göre de bir karara varın,
Dürüstçe erkekçe cevap vermesini isteyin,güzellikle konuşun,belki varsa bi derdi açılır,ya da itiraf eder bir şey varsa,
Erkekler fazla sıkıya dayanamazlar zaten hemen çözülürler,
Hakkınızda hayırlısı olur inşaALLAH,ablanıza da ALLAH acil şifalar versin...
kuyumcu olayını kaydedin. boşanma davası açacağınız zman işinize yarar.
Eşim haftada bir iki kere bilardoya giderken nedense her akşam gitmeye başladı ya bilardo ya maç
Eşim önceden öğretmenlik yapıyordu istifa etti şu an avukatlık yapıyor ve sürekli şehir dışında sık gitmesi tuhafıma gidiyor
Her hafta sonu pazar günleri balığa gidiyorum diye sarhoş olup geliyor sarhoş bir şekilde araba kullanıyor
Yani açıkcası bize zamanı kalmadı niye böyle değiştiğine anlam veremiyorum açıkcası hayatında başka biri varmış gibi geliyor çünkü benimle her akşam birlikte olmak isteyen adam hatta bu durum yüzünden ben sıkılırdım ve bana surat asardı ama şimdi haftada iki kere ancak aslında bu normal ama birden böyle değişmesi tuhaf geldi. Eskiden telefonunu ortalığa atardı şimdi genelde sessizde ve yanında duruyor bilemiyorum ama bir tuhaflık var gibi geliyor bugün mail adresini açmıştım benden bir şey çıkarmamı istemişti işteyken gözüme kredi kartı ekstresi takıldı açtım baktım yaklaşık on gün önce bir kuyumcudan 2000 tl'lik bir şey alınmış ve iki takside bölünmüş ama on gündür bana verilmeyen bir şeykızlar gerçekten şu an düşünüyorumda sizce bu kadar şey tuhaf değil mi?
Haklısın canım en iyisi uzatmadan oturup konuşmak dün yaptığı şey karşısında resmen dondum kaldım kendimi mal gibi hissettim
Bir de o zamanlar çok kıskanıyordu ama şimdi hiç ilgilenmiyor eskiden her gün birlikte olmak istiyordu nerdeyse bir aydır yanımda yatmak istemiyor çok garip
senın bır anonce bıseyler yapman lazım gec bıle kalmıssın adam resmen evden kopmus sen daha aldatılıyormuyum dıyosun ceptel saklanıyosa korkcaksın zaten uzmanlarda acıkladı erkek telını saklıyosa korkun dıye salmasana adamı nedıye bos bırakıyosun buzamanda kusur bakma ama sen aldatılıyosunnnnnn uyan onlem allll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?