Sizce aldatılıyor muyum?

bence sen birşeylerden emin olana kadar,ablanında durumları biraz düzelene kadar bahsetme bence hiç değilse senin durumun netleşsin

Haklısın ama herşeyin kötü gideceğini varsayarsam yani başka bir kadın varsa ve boşanırsak ben memurum naklen tayin ile memleketime giderim evde bir tek annem var hepimiz birbirimize yakın oturuyoruz diğer kardeşlerim evli annemle otururum:26:
Bu benim en kötü durumda yapacağım şey iyi olabilecek ne olur şu an tahmin edemiyorum.

iyi olabilecek şey ne olabilir tahminlerimizde yanılmış olabiliriz başka bir problemi çıkar aldatma değildir kötünün iyisi bu olsa gerek
ama şu tarafı güzel kendine ve kızına bakabilme gücün var yanlız değilsin annen var kardeşlerin var buna şükür değil mi burda ne zor durumda olanları okuyoruz

insallah ablanda dr.un süphelendigi sey yoktur..
cok üzüldüm..
esinize gelince eger böyle bir durum varsa siz yapacaginizi kendiniz iyi bilirsiniz..
bosanirsanizda bir bagliliginiz yok..
gercekten cok kötü bir zaman geciriyorsunuz ve üzüldüm..
ablanizin sagligi,aile birliginiz Allah insallah sizi feraha cikarir..
herseyden önemlisi ablaniz insallah iyidir

Ablan için çook geçmiş olsun
Rabbim şifasını ve merhametini üzerinizden eksik etmesin.

Canım dur bi şimdi aklına getirme hemen boşanmayı.
Dünkü yaptığı olaylara şaşırmadım ben
çünkü eşin son zamanlarda seni ne kadar üzdüğünün yalnız bıraktığının garkında değil.
Ama altın meselesinde diyelim ki teyze oğluna sordun eğer eşin almışsa altını
emin ol teyze oğlunu uyarmıştır bu konuyu yalnız onun eşinden öğrenebilirsin
mesela hazır eşin evde değilken teyze oğlunun evine oturmaya git laf arasında yalnız otururken
eşine (bayana) "aaa xxxx hediyesinide çok merak ettim çok sevindim canım adına nassıl bir şey bakabilir miyim "
diye altın mevzusunu öğrenebilirsin.
Eğer gerçekten eşinin kartından onlar çekmemişse ondan sonra eşinle konuşursun
.

Son düzenleme:

Öyle evlerine rahatça girip böyle bir şey soracak samimiyette değilim eşiyle düğün dışında hiç görmüşlüğüm yok

Ama böyle bir konu için olmalı değil mi?
Mesela kahve içmeye gidebilirsin
işte hiç görüşemiyoruz çalışıyorum malum ev işleri yoğunluk diyebilrsin

Son düzenleme:
Ama böyle bir konu için olmalı değil mi?
Mesela kahve içmeye gidebilirsin i
işte uzun zamandır görüşemedik çalışıyorum malum ev işleri yoğunluk diyebilrsin

Yok canım düğün dışında kayınvalidemde bir kere gördüm. Hiç muhabbetim olmayan biriyle böyle bir diyaloğa giremem.
Aslında altın olayından ziyade beni en çok üzen dün akşam beni orada öyle bırakması

Dün akşam yaptığı çok kaba bir davranış
çünkü ailen var orada
ama zaten eşin uzun zamandır arkadaşları ile görüşmelerini sıklaştırdı
alkol tüketimi fazlalaştı değil mi?
Yani dünkü yaptığı kabalık tek bir günlük değil seni üzmeleri
uzun zamandır devam ediyor
bu sorun her neyse günü birlik değil
eşin keyfine düşkünmüdür
açıkçası anlattıklarından keyfine düşkün ben merkezli biri gibi geldi bana

Son düzenleme:
uf sinirden ablanı unuttum çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyi haberleri alırsınız doktordan en kötü sonuçtan kötü olan belirsizlik biran önce konuşmalısın rahatlamak için ama konuşamam da diyorsun bakalım bodrumdan gelince gelişmeler nasıl olacak

Oldukça düşkün canım kızım Kasım'da iki yaşına girecek daha bir altını değiştirmişliği yok bir de önceden Matematik öğretmeniydi yazın boş zamanı çoktu sürekli bilardoya gider evde tuvalette laptopla vakit geçirir öfff valla yazmakla bitmez

Canım benim
bazı erkekler çocuklarını çok severler ama paylaşımda sıfırdırlar
ev işlerinden uzak dururlar,
ama eşin dışarı hayata ü çok dşkün
yani tamam arkadaşları ile görüşsün ama ne o öyle
sizsiz planlar yapması balık tutmaları vs. vs.
yani kimsenin günahını almamak lazım ama telefonu yanında tutması
altın olayı devamlı gece hayatına yönelmesi
bir kere olur hadi diyeli iki kere olur ama sık sık olmaz
bu tür durumlar normal evliliğine evine sadık bir erkeğin yapabilecekleri
davranışlar değil

Önceki konunuzdan hatırlıyorum,eşiniz siz daha iyi bi mevkide çalıştığınız için kıyafetlerinize falan

karışıyordu,kıskanıyodu sizi sanırım komplekse giriyordu,yani ben öyle düşünmüştüm,

Erkekler pek kaldıramaz kadının kendinden yüksek yerde olmasını,ondan dolayı bi sorun vardı sanıyorum,

Şimdi de sizi önemsememeye kadar götürdü bu işi sanırım,

Evet yaptığı çok acı ama bence siz kendisi eve gelince karşınıza alıp açıkca herşeyi konuşun,hemen en kötü

ihtimali düşünüp boşanma kelimesi havalarda uçmasın,aile zor kuruluyo,

Başka birisi mi var,beni sevmiyor musun,nedir sorun diye açıkca konuşun,kaçmayın,küsmeyin,cevabını alın

aklınızdaki soruların,

Ona göre de bir karara varın,

Dürüstçe erkekçe cevap vermesini isteyin,güzellikle konuşun,belki varsa bi derdi açılır,ya da itiraf eder bir şey varsa,

Erkekler fazla sıkıya dayanamazlar zaten hemen çözülürler,

Hakkınızda hayırlısı olur inşaALLAH,ablanıza da ALLAH acil şifalar versin...

Haklısın canım en iyisi uzatmadan oturup konuşmak dün yaptığı şey karşısında resmen dondum kaldım kendimi mal gibi hissettim
Bir de o zamanlar çok kıskanıyordu ama şimdi hiç ilgilenmiyor eskiden her gün birlikte olmak istiyordu nerdeyse bir aydır yanımda yatmak istemiyor çok garip

Son düzenleme:

Altın olayı kurcaladı aklımı. eve gelmemesı de.

şüphelenmenizi istemiyorum ama bu hiç iyi değil işte, 1 ay uzun bir süre.:44:

senın bır anonce bıseyler yapman lazım gec bıle kalmıssın adam resmen evden kopmus sen daha aldatılıyormuyum dıyosun ceptel saklanıyosa korkcaksın zaten uzmanlarda acıkladı erkek telını saklıyosa korkun dıye salmasana adamı nedıye bos bırakıyosun buzamanda kusur bakma ama sen aldatılıyosunnnnnn uyan onlem allll

açıkcası katılıyorum arkadaşa ne bir eksik ne bir fazla çok güzel açıklamış...

Öncelikle kuyumcudan yaptığı alışverişten yana ters bir durum söz konusu olsa,sizin görmenizi mutlaka engeller ya da alışverişin hemen akabinde size bir açıklama yapardı,suçunu gizlemek için.

Nedense bana eşinizin özgüven problemi yaşadığını,sizi kıskandığı için vb.kendisini sizden uzaklaştırarak sizden ilgi beklediğini düşündüm.İş değişikliği aklını karıştırmış,psikolojisini etkilemiş olabilir,o nedenle maç yapmak,bilardo oynamak,balık tutmak,alkol almak gibi faaliyetlerle deşarj olmak istiyor olabilir.

Dilerim böyledir.

Elbette temkinli olun.Gözlemleyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…