Sizce aldatılıyor muyum?

kuyumcuyu falan gectim esinin tavirlari gercekten cok supheye mahal veriyor. uzulerek belirteyim ki aldatildigini dusunuyorum/ aldatilmiyor olsan da davranislari pek icacici degil ancak diger bir konu var ki\ o da abin
abinin de doverim agzini burnunu kirarim falan diye ortaliga cikmasina hic bir mana veremiyorum, bu tarz biseyi esine hissettirdiyse onlarla otururken somurtmasi falan cok normal. hatta ben olsam gitmezdim ayni ortama bir daha

Bana o gün yaptıklarını unutamıyorum kolay kolay da unutamam iyi ki bir işim var çalışıyorum evde olsam bunları düşünmekten hasta olurum yolda heralde mesaj attı eve gelmeyeceğim yüzümü görmek istemiyorsundur yazmış gönlü yok eve gelmeye ayak yapıyor. Gerçekten bizim sonumuz parlak gözükmüyor
Evet büyük abim delidir ama beni çok sevdiği için korumak ister sonuçta ortada bir şey yokken herkese surat astı ayıp gerçekten ben bunun binde birini onun ailesine yapsam inan burnumdan getirir bundan sonra benim de onlara karşı saygım yok.

peki ne yapmayi düsünüyosun cnm?

peki ne yapmayi düsünüyosun cnm?

Bir şey yapmayacağım canım ister gelir ister gelmez hafta sonunu kızımla geçirmeyi düşünüyorum kafamıza göre takılırız. Yaptıklarını bir özürle bile kurtaramaz beş yıldır evliyiz haksız olsa bile özür dilemez hayatımda hiç bu kelimeyi kullandığını duymadım. Burnu büyüktür hayatta geri adım atmaz şu an tek fark ben alttan almayacağım.

kuyumcu isini arastirmicakmisin peki?

kuyumcu adı gözüküyordur ben olsam aradım ya da gıder sorardım...

İyi de canım adam eşimi nerden tanıyacak ki kimbilir bir günde kaç kişi geliyordur.

2000 tl lik alışverıs yapan bırını hatırlayabılır... ama cok geçmedıyse..lütfen arastır bıseler yap. durum ıyı değil.

Bence burada yanlış düşünüyorsun canım, insan ilk önce kendine sonra başka insanlara saygı duyar, eşinin yaptığı herşey ve ailene yaptığı büyük saygısızlık - ki ortada sebep yokken- bence eşinin kendisi ile ilgili bir problemden dolayı ortaya çıkıyor. Ailesinin konuyla alakası yok.

Aile işlerini burnumu sokmayı sevmem ama ilk yazdığın günden bu güne takip ediyorum ve madem buraya yazdın affına sığınarak yorum yapacağım. Anladığım kadarıyla iyi bir işte çalışyorsun ve kendi başına ayaklarının üzerinde durabilen, ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsın. Çocuğum yok o yüzden çocuğum olsaydı farklı mı düşünürdüm bilmiyorum ama benim hayat felsefeme göre bazı şeyler sabır göstermeyi haketmiyor. Sen şöyle yap böyle yap demiyeceğim sadece senin yazdıklarını eşimin bana yaptığını düşünerek ben ne yapardım onu söyleyeceğim sana.

Ekstreyi gördüğüm an eşimi arayıp sorardım, normal bir zamanda yapsa inanırdım eşime çünkü hiç yalan söylemez ama madem zaten aylardır bu kadar huyu suyu değişti kuzenim eşine hediye aldı dediğinde kesinlikle inanmazdım. neden dersen? daha yeni evlenmiş bir erkek neden eşine hemen düğün sonrası ve parası olmadığı halde, (ki biliyoruz ki yeni evlenen çiftlerin parası olmasını bırak, bir sürü borcu olur) gidip eşine hediye alsın kuyumcudan. ama eşim böyle birşey dediğine göre demek ki altının yatırımla falan alakası yok artık kuyumcuya gitmeme gerek kalmadı çünkü alınan bir takı ve bana alınmadı. ayrıca kuzeni aldıysa aramızda hiç mi muhabbet yok benim böyle bir şeyden kesin haberim olurdu. bu durumda bu durum eşimin bana uzun zamandır olan soğuk tavırları, geçirdiğimiz zamanın azalması ve benimle eskisi kadar ve bu kadar seyrek beraber olmak istemesiyle birleşince benim için bunlar beni aldattığını gösterir.

ama bunlar şüphedir. Araştırırdım ben olsam, eşin avukat madem duruşma defteri vardır muhakkkak oradaki şehir dışı duruşmalarını bir kenara not ederdim.
şehir dışına çıkacağı zaman duruşmaya mı gidiyor öğrenirdim. uçak saattinden sekreteriymiş gibi hava yollarını arayıp bilgi edinmeye çalışırdım, işten izin alıp havaalanına gideceği zaman ben de gidip bakardım yalnız mı diye, hafta sonu takip ederdim vs.vs.

araştırmalarım sonucunda eşimin beni aldattığını kantılamışsam artık boşanırdım. yok aldatmıyorsa bir sorun var demektir ortada da bir sorun var arada gönül ilişkisi yoksa herşey hallolabilir bir aile terapistine gitmeyi teklif ederdim.

ama arkadaşların da dediği gibi boşanmayacaksam hiç kurcalamazdım. fakat ikide bir kavga gürültü oluyorsa çocuğumun sağlıklı bir ortamda büyümesi için boşanmayı düşünebilirdim bilmiyorum orasını.

ailemin yanında yaptığına gelince nerede yaptığının bir önemi yok o beni sokakta öyle bırakıp basıp gidiyorsa benim elimi bıraktı demektir. kuzenimden almya geldiğinde kuzenimle beraber eve gidip eşyalarımı alıp oradan giderdim.

tabii herkesin hayatı kendine ben böyle yaparım sen başka. ama hayat çok kısa kimse kimseyi sebepsiz yere üzmemeli. kimse de kimsenin sevgisine muhtaç değil seni istemiyorsa ne yapabilirsin ki? ama sen bence bu soruların yanıtlarını bilmiyorsun eşin seni gerçekten seviyorsa senin kararlı olduğnu görmesi onu kendine getirecektir. ama o seni içinde bitirmişse kağıt üzerinde eş olmak bir süre sonra bence sana daha da kötü davranmasına sebep olur ve daha çok üzülürsün. Bu yüzden bir an önce oturup ne yapacağına karar vermelisin bence canım.

fakat gerçekten bence şunu hiç unutma eşin senin hayatında yokken de sen vardın, o olmasa yine olacaksın ve artık o olmasa bile bebeğin var. hiçkimse senden daha önemli değil.

sein üzdüysem özür dilerim başta da dediğim gibi bunlar sadece benim düşüncelerim.

Kuyumcunun önünde düştüğüm durum sence komik olmaz mı?

Bu şekilde öğrenmek seni hırpalayabilir. Ayrıca kuyumcunun önünde kocasının peşine düşen kadın imajı cizmiş olursun. Gerek yok.

Nasıl olsa gerçek er ya da geç ortaya cıkar sne içini ferah tut tatlım.

Çok güzel yazmışsın o akşam öyle yapmasaydı onu takip edecektim ama o akşam yaptığından sonra evde gereksiz bir sürü konuşma ve sonunda iş çığrından çıktı bu saatten sonra ya oturup herşeyi konuşacağım ve söylediklerine inanmak zorunda kalacağım veya bir süre ayrı yaşayıp ne yaptığını takip edeceğim bilmiyorum yaşımın toyluğundan mıdır ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum.

neden komik olacakmış... burada senın akıl saglıgın daha onemlı degıl mı? buradan ... gun once 2000 tl degerınde bır alısverıs yapılmış su kartla..... dersın eşini soylemezsın. kart eşimin bana verdıği karttı... ne alındgını oğrene bılır mıyım.. ne var yanı bunda.. burda bır evliliğin bitebılecegı söz konusu...

nasıl cıkacakmış?

nasıl cıkacakmış?

Niye bu kadar tepkili olduğunuzu anlayamadım?

Dranas ı tanıyorum az çok, onun böyle birşey yapamayacağına da biliyorum. Ayrıca takı seti cıksa ne olacak, burma bilezik cıksa ne olacak? Ortada bir kuyum var ne olduğu önemli değil, kime alındığı önemli!.

Evliliğin bitip bitmemesi kuyumcunun vereceği cevaba bağlı değil. Kuyumcu; evet adana burması aldı, dese ne yapacak Dranas? Kime alındığının bilgisi yok ki kızcağızın elinde.

Ayrıca tecrübeyle sabittir ki, gerçek hicbir zaman saklı kalmaz. Yeter ki gönül ferah kalsın.....

tepki degıl... olanlara gercekten cok uzuldum... aslında haklısın kime alındığı onemli ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…