Sizce aldatılıyor muyum?

Mantıklı bence de, 2000 TL'ye nasıl bir takı alınır ki şimdi, altın çok pahalı.
Ben eşinin Dranas'ı aldattığını düşünmüyorum. Aldatan erkeklerin 2.kadına ne gözle baktığı malumken kalkıp da altın takı alması falan bana mümkün gelmiyor ayrıca. Eğer almışsa ilişkisi çok ilerlemiş demektir, ama bu da olamaz, çünkü Dranas hissederdi bunu.

Haşeyden önce ablan nasıl Dranas, iyi haberini bekliyoruz.

Bir haftadır foruma pek giremedim. Ablam Salı günü biyopsi oldu sonuç bir hafta sonra çıkacak muhtemelen sonuç temiz çıksa bile doktor rahimi almak istiyor. Sonuç temiz çıksında rahimin alınmasından ziyade bu önemli.
Eşime gelince ekstrede gördüğüm şeyi ablam gittikten sonra konuştuk sözde teyzesinin oğlu eşine hediye almak için eşimin kartını kullanmış çünkü kartının limiti yokmuş ama ben buna inanmıyorum

Allah ablanın da senin de yardımcın olsun canım. Dilerim temiz cıkar sonuçlar.

Neden inanmıyorsun kuzen için alındığına peki?

teyzesinin oğluna değil de gelin hanıma sorun bence..kuzenle işbirliği yapabilirler eğer bir halt karıştırıyorsa..kıza da direk sormayın çünkü ispatlanmış birşey yok henüz..sonra size sürekli aldatıldığınız gözüyle bakar ve sağa sola anlatır..bir ortamda sözü takılara getirin yeni bir takısının olup olmadığını öğrenirsiniz zaten.kadınlar genelde yeni şeylerden bahsetmeyi sever..bu arada kuzenin eşine hediye alacağı özel bir gün geçirdilermi doğum günü,evlilik yıldönümü vs..

neden inanmıyorsun ki? sordun mu teyze oğlunun eşine?

kuzenin eşine sorun direkt değilde çaktırmadan....yha buaralar bizimkine diyorum altın falan alalım diye falan diyin bakalım neolacak...tamamen doğal olarak başlayın konuşmaya yane kadında niye söylüyor ki demesin...zaten buaralar altın almalı falan deseniz der bence

Teyzesinin oğlu yeni evlendi eşiyle hiç konuşmuşluğum yok böyle bir şeyi soracak ortamım bile yok. Zaten böyle bir şey direk sorulmaz ki dolaylı yollardan ancak sorulur. İçimden bir his yalan söylüyor diyor. Bana karşı çok soğuk davranıyor başka biri var gibi geliyor. Bir de şu var dün çok kötü kavga ettik konuşmuyorum boşanmayı bile konuştuk. Akşam bana yaptığını yazayım da haklı mıyım haksız mıyım siz karar verin.
Akşam işten çıkmadan annem aradı abim Ankara'ya gelmiş akşam teyzene yemeğe gideceğiz siz de gelin dedi teyzemi yaklaşık altı aydır görmüyorum köydeydi yeni geldi. Ben de gayri ihtiyari tamam geliriz dedim. Yolda beş karış surat ona sormadan nasıl tamam demişim diye kızdı. Haklısın dedim alttan aldım. Gittik yemek faslı Allahım görseniz sürekli surat astı kızımı yaramazlık yapıyor diye azarlayıp durdu. Herkes bir gerildi annem sürekli oğlum neyin var diye sorup durdu. Ortam gevşesin diye teyzemin oğlu tavla getirdi oynayalım diye ben oynamam diye açılan tavlayı kapattı. Ben de iyice rahatsız olup hadi kalkalım dedim. Annem kızım tuna kalsın ben getiririm dedi. İkimiz kalktık bu önden aşağı indi ben de herkesle vedalaşırken abim ben bu çocuğun ağzını burnunu kırarım diye bana çıkıştı annem durdurdu. Aşağı bir indim arabaya bindiği gibi beni almadan gitmiş aşağıda kaldım öylece yanıma da para da almamışım yukarı çıksam aile faciası olacak abim bu sefer kesin dövmeye kalkar. Kuzenimi aradım evin arka tarafında bekledim geldi aldı beni

yok canım yok bu adamla daha cok üzülmeye degmez yazık degil mi sana ya kac gündür hep konunu takip ediyorum cok üzülüyosn eşinin böyle yapması neden ki? Peki kuzenin aldı evine mi götürdü seni? eve gittiginde o evde miydi? demedin mi neden böyle yapıyosun?

Yuh yani! Nedir bu sinir bu hiddet? Kimden neyin hırsını alıyor bu adam Dranas?

son olanlara çok şaşırdım açıkcası, kesinlikle bi sorunu var adamın.
hiç normal değil.
bir erkek ne kadar kızarsa kızsın karısını gece vakti bırakır mı sokakta?
yerinde olsam eve bile dönmezdim sanırım. beni almadan giden adam gitsin istediği yere

Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor

Bence siz kendinizi daha fazla yıpratmadan biran önce işin aslını öğrenin. Belliki zamanla dahada çekilmez bir hal alacak.Biran önce çözüm bulmak için gerçekleri öğrenmeye çalışın. Sanırım ilk yapmanız gereken şeyde nekadar yabancı olsada geline hediye mevzusunu sormak. Oda kadın sonuçta anlayış gösterecektir. İmayada gerek yok direk sorun. Söz konusu olan evliliğiniz.
Sanki eşiniz suçluluk psikolojisiyle sağa sola çatıyor gibi geldi bana.

konuyu takip ediyorum, sizin adınıza çok üzüldüm. ama eşinizde gerçekten ciddi ve bariz bir sorun var. yani hiç bir eş ne kadar kızarsa kızsın, gecenin bi vakti eşini beklemeden basıp gitmez.. surat yapar, trip atar falan filan ama çekip gitmek ne demek! bu bi nevi sizden vazgeçtiğinin sinyalidir. umarım bu en hasarsız şekilde atlatırsınız. hakkınızda hayırlısı.

Son düzenleme:
Son gelişmeler çok nâhoş olmuş. Extre durumunu fark ettiniz diye içten içe duyduğu öfkeyi bu şekilde sizden çıkarıyor da olabilir, veya olay gerçekten anlattığı gibiyse onun sadakatinden şüphe duyduğunuz ihtimali onu kızdırmış da olabilir diye düşündüm. Üzülerek söylüyorum, ilk olasılık bana daha kuvvetli geliyor.

Umarım yanılıyorumdur, umarım bütün bunların altından çok başka bir şey çıkar. Sizin için hayırlısı ne ise öyle olsun.

birçok erkek, kadının tarafında afra tafra yapar, hele de ona sorulmadan program yapıldıysa.. onlara çok takılmadım ben.. tamam arabayla basıp gitmesi falan saygısızlık vs vs ama yine de hani aldatma şu bu olayına bağlayacak şeyler de değil açıkçası..

bu altın olayı önemli yalnız. onu bir şekilde aydınlatman lazım dranas..

konu sahibi , eşinle konuşurkende aynı zamanda ailenede durunmdan hebrdar et. eşin artık seni kırmaktanda kızdırmaktanda çekinmiyor anladığım kadarıyla fırsatları değerlendirerek bence artık bıktım çekemiyorum seni muhabbeti yapacak. çok fazla yopranmadan ve cokda saygısızlık gormeden konuyu aç tabii delillerinle birlikte .

bence eşin teyzesinin oğlunun eşiyle konusamayacagını bildigi için öyle demiş ve unutmayın suclu olan insan sinirlenir....

insan eşini değil herhangi birini bile o saatte bırakıp gitmez.

Bu konuyu yakından takip ediyor ve merak ediyorum
Eşiniz asabi davranışları gerginliği herzaman böyleydiyse eğer sizi aldatmıyor kişilik bozukluğu diye kendimce fikir yürütürdüm.
Yazıcaklarımdan dolayı üzgünüm ama eşiniz sizi çok büyük bir olasılıkla aldatıyor çünkü sizi sokakta bile bırakacak kadar düşüncesiz ve hırçın davranıyor sanki size katlanamıyor kalbinde başka bir kadın var gibi geldi bana başka bir açıklaması yok
sizin yapacağınız en mantıklı şey aldatma olayının delillerini toplamak ve ona bile söylemeden delilerle birlikte boşanma davası açıp onu şok etmek o zaman sizi sevdiğinide anlar hatasınıda anlar acı çeker.
Çok akıllıca davranıp ona hissettirmeden delillerinizi toplarsanız kızınızıda büyük ihtimallede sizle kalacaktır
bence şanslınızda çünkü daha gençsiniz önünüzde kocaman bir hayat var
kendi ayakları üzerinde duran bayansınız neden onu çekesinizki size gerçek değerinizi verecek ondan çok daha kaliteli bir eşte bulup hayatınıza devam edersiniz
Allah yardımcınız olsun

Kızlar kusura bakmayın yarım yarım yazıyorum kafam dapek yerinde değil. Kuzenim aldıktan sonra eve gitmedim kuzenime gittim annemi arayıp tuna sende kalsın dedim zaten annem bir gariplik olduğunu anladığı için getirmeyecekmiş. Kuzenime gelip zorla eve götürdü. Düştüğüm durumu tahmin edebilirsiniz o sinirle boşanmak istiyorum dedim tamam öyle istiyorsan öyle olsun dedi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…