Kızlar ben doğumgünümü kutlamadı olayına bozulmuyorum. Kuyumcudan almış olduğu şeyi çözemedim ablamın hasta işlerinden kafa yormak, kavga etmek istemedim. Salı günü ablam biyopsi olacak sonra ameliyat şu hastalığımız bir geçsin şu an sadece canım ablamı düşünüyorum.
Size belki komik gelecek ama doğum günü akşamımda yaptığı tam bir saçmalıktı. Fıstıklı ve çikolatalı pasta sevmem kendisi çok sevdiği için gündüzden kalmaz diye gündüz arayıp ayırtmış. Sana pasta aldım diye mutfağa girdi sonra ben içerdeyken baktım mutfakta pastayı kesmiş yiyor. Ablamla ikimizde şaşırdık çok duyarsız biri oldu çıktı.
aklıma başka bişi geldi acaba kayınvalide görümce vb varmı varsa bunlarla aranız nasıl, acaba onlardan birine mi aldı da size söyleyemiyor :44:
Çok zor bir ihtimal ama olabilir mi diye düşünüyorum zannetmiyorum. Kayınvalidem 2000 tl'lik ne alabilir ki ama dolaylı yollardan sormak gerekir.
Bugün çok sevdiğim birinin çok kırıcı bir hareketi dolayısıyla öyle bir hal aldım ki...
Ağlıyorum, Dranascım senin için de ağlıyorum,aldatılma şüphesini sana yaşatan eşini Allah ıslah etsin.
Nedense ben hiç üzülemiyorum cidden böyle bir şey varsa kaybeden ben değil o olacak.
Nedir bu kadınların aldatılmadan,aldatılma korkusundan yaşadığı ızdırap yaaa!!
Evlenmişsin barklanmışsın,evde helalin var,çolun çocuğun var,ne diye eşlerine yaşatırlar bu eziyeti anlamak mümkün değil...
kadın telefonunu istemeyerek açamasa,gittiği yerin raporunu vermese,biraz fazla gezse hemen iffetsizlikle itham edilir ya da imalar başlar koca tarafından...Sen bana kadınlık yapmassan benimde gözüm dışarı kayar şantajı da acizliğin daniskası...
herşey kadına yüklenmiş...kilo alırız "ay kocam beni beğenmiycek"..halbuki adamın ilk evlendiğindeki halinden eser yoktur..iki gün koynuna girmeyiz,"acaba dışarı gider mi" korkusu..erkeğinse bahane hazır"işler çok yoğun yorgunum...çalışan annelerin,eşlerin birde evlerinde hiç bitmeyen mesaileri takdir edilmez aksine suçlanır.."eve baktığın mı var,çocuk bakıcılarda kreşlerde,hep yorgunsun hep halsizsin"...
Kadın olmak ne zor yaaa..adet görmeye başladığımız günden beri yasakların,mahalle baskısının,elalem ne derciliğin,sen kızsın kadınsın ağır olcuların haddi hesabı olmaz...
hep bi takip halindeyiz,en mutlu çiftlerin bile kadın olanının aklından, hayatının bi döneminde "acaba" geçmiştir...ya da geçecektir..
Canım al eşini karşına konuş bence...
sen erkeksen ben de kadınım,sen çalışıyosan,benim evdeki mesaim hiç bitmiyo 7/24,senin arkdaşların var da benim yok mu,sen kafanı dağıtıcan da ben kafamı duvarlara mı vurucam,ben evinin hizmetçisi,senin gönüllü seks kölenmiyim? evlilik bu mu yani? bikaç sene geçti diye içinde mi geçti benden,yuvandan? ya kendine gel ya da bende kendime göre bi düzen tuttturıyım,böyle yürüsün evliliğimiz..razı mısın de...
Bence siz bu konunun üzerinde pek durmuyorsunuz. Kaç gün geçti aradan? Hiç oturup konuşmadınız mı? Ya da takip etmediniz mi? Eşinize 2000 TL'nin ne olduğunu sormadınız mı? O 2000 TL'lik aldığı şeyin ne olduğunu öğrenmek için kuyumcuya gitmediniz mi? Kusura bakmayın konuyu başından sonuna kadar takip edemedim. Ama şu ana kadar işin açığa çıkmaması beni korkutmaya başladı.
konu sahıbı arkadasın ablası rahatsız anjıo placaktı salı gunu onun gecmesını beklıyordu bakalım sonucları çözcez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?