Sizce aldatılıyor muyum?

Bugün çok sevdiğim birinin çok kırıcı bir hareketi dolayısıyla öyle bir hal aldım ki...

Ağlıyorum, Dranascım senin için de ağlıyorum, aldatılma şüphesini sana yaşatan eşini Allah ıslah etsin.

offfffff evlensen derrttt evlenmesen derttt...
Allah aldatan evini yuvasını eşini çocuğunu mahveden bütün erkeklerin cezasını versin Allah onlara size yaşattıklarının 100 katını versin...
ali kaptan gibi yerle bir olsunlar da su verecek kimseleri kalmasın...
yapayalnız böcek gibi ezik büzük geberip gitsinler...
ohhh rahatladım

canım ablacığının umarım tüm sonuçları tertemiz çıkar.
pasta olayı gerçekten süpermiş.
ne desem bilemedim gitti..

aklıma başka bişi geldi acaba kayınvalide görümce vb varmı varsa bunlarla aranız nasıl, acaba onlardan birine mi aldı da size söyleyemiyor :44:

aklıma başka bişi geldi acaba kayınvalide görümce vb varmı varsa bunlarla aranız nasıl, acaba onlardan birine mi aldı da size söyleyemiyor :44:

Çok zor bir ihtimal ama olabilir mi diye düşünüyorum zannetmiyorum. Kayınvalidem 2000 tl'lik ne alabilir ki ama dolaylı yollardan sormak gerekir.

Çok zor bir ihtimal ama olabilir mi diye düşünüyorum zannetmiyorum. Kayınvalidem 2000 tl'lik ne alabilir ki ama dolaylı yollardan sormak gerekir.

şimdi altın çok pahalı. biraz gösterişli birşey alsa hayli bi meblağ tutar diye düşünüyorum. kızarsınız diye de belki söyleyemedi ne gereği var da aldın falan dersiniz diye. hele de k.valideyle aranız limoniyse çekinmiştir söylemeye belki :26:

Nedense ben hiç üzülemiyorum cidden böyle bir şey varsa kaybeden ben değil o olacak.

cnmm sen hala onun hesabını sormadın mı a enterasansın yani
artık ne zaman oldu sor bence yha böyle bekleyip kendi içini kemireceğine

not:bu konuya daha önce cvb yazmışım şimdi vaktim olmadığı için konudaki gelişmeleri önceki msj ımı okuyamıyorum....

Bende size alınan hediye ile sonlanır diye umuyordum hatta sonraki gün girmediğinizde sorunlar halledilmiştir dile diledim içimden ama öyle olmamış ne yazık ki...
Ortada istenilmeyen (!) bir durum varsa şimdi ne güzel kimse bilmiyor diye düşünüyordur ve ben böyle düşündüğünü bile bile ona bu rahatlığı yaşatamazdım. Sabrınızdan ötürü kutluyorum sağlık problemi içinde çok geçmiş olsun.

Size tamamen katılıyorum.

Konu sahibi arkadaşım,
hastanıza Rabbim acil şifalar versin.
İnşallah ameliyatı iyi geçer ve tez zamanda iyileşir.
Konu hakkında ne yorum yapsam boş.
Yerinizde olsam bende şüphe duyardım.
Umarım şüpheleriniz yersizdir.

Son düzenleme:
Sevgili Dranas,
konunu yeni gördüm
umarım düşündüğümüz gibi değildir
ama o ekstre dökümünü mutlakak bilgisayarına kopyala
ve o kuyumcuya gidip ne aldığını öğren ( inş. aldatılma değildir) ama en azından yüzleştiğinde
elinde deliller olsun ki inkar edemesin

Ben olsaydım ne yapardım diye düşündüm?

Her kişilik farklıdır, her evlilik farklıdır, ama ben olsaydım böyle bir şüphem varsa alırdım eşimi karşıma düzgünce sorardım, her şeyi anlatmasını sağlardım. Ve konuşmanın sonunu ise; böyle bir durumda evliliği devam ettiremeyeceğimi söyleyerek bitirirdim.

Eşinizle konuşmadan nasıl bileceksiniz, şüphe içinizi kemirip duracak, neden yaşatıyorsunuz bunu kendinize?

Bence siz bu konunun üzerinde pek durmuyorsunuz. Kaç gün geçti aradan? Hiç oturup konuşmadınız mı? Ya da takip etmediniz mi? Eşinize 2000 TL'nin ne olduğunu sormadınız mı? O 2000 TL'lik aldığı şeyin ne olduğunu öğrenmek için kuyumcuya gitmediniz mi? Kusura bakmayın konuyu başından sonuna kadar takip edemedim. Ama şu ana kadar işin açığa çıkmaması beni korkutmaya başladı.

Son düzenleme:

konu sahıbı arkadasın ablası rahatsız anjıo placaktı salı gunu onun gecmesını beklıyordu bakalım sonucları çözcez insallah

Canım konunu tam okumadım ama okudugum kadarıyla yanlıs anlamıs olmanı umıt edıyorum pozıtıf olmaya calıs ve aklına en kotulerini getırme cnm ......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…