Sizce aldatılıyor muyum?

Merhaba arkadaşım,

Konunu baştan sona okudum ve inan ki çok üzüldüm. Öncelikle ablana acil şifalar dilerim. Sonra da affına sığınarak şunu söylemek istiyorum. Bence sen çok ince düşünüyorsun. Kuyumcuya gidip sormaman, teyzesinin oğlunun eşiyle konuşmak istememen bana böyle düşündürdü. Sonuçta önemli olan senin hayatın ve evliliğin, bırak kuyumcu ne düşünürse düşünsün canım. İçini kemireceğine sor en azından ne aldığını öğrenirsin. Ama yine de kime aldığını öğrenemezsin. Zaten bence bunun artık pek önemi yok. Yani diyelim ki eşin seni aldatmıyor, yine de eşine bu haliyle tahammül etmek zor olmalı. Ben de dört yıllık evliyim ve çocuğum var. Boşanmayı düşünmenin ne kadar zor olduğunu bilirim. Ama eşin sana gerçekten kötü davranıyor. Bu geçici de olabilir tabi, aile terapistiyle veya eşinin sıkıntısı varsa onların ortadan kalkmasıyla düzelebilir. Ben senin yerinde olsam meseleye buradan bakardım. Eşim beni aldatıyorsa boşanırım aldatmıyorsa devam ederim diye düşünmem. Aldatmasa da zor bir eş. Yaptığı büyük saygısızlık.

bence eşiyle konuşsun gecen ektreye rastladım bı harcama gozume iliştı 2000 tl dıye..... sorun nerede... yani cözum bu gb..

.

Naptın canım konuştun mu

Konuşmadık çünkü Bodrum'a gitmişti yolda msj attı yüzümü görmek istemiyor musun diye hiç cvp yazmadım. Arkadaşıyla geldi. Bodrum'dan İzmir'e uğramış hafta sonu arkadaşı bizde kaldı. Pazar günü babamın ölüm senesiydi annem kuran okuttu ayıp olmasın diye kayınvalidemi de çağırdı. Normalde bizimkiler pek görüşmez zamanında düğün ve tanışma sırasında yaşanılanlar yüzünden aradaki kültür farkı falan pek bir iletişim kurulamadı. Kayınvalidem biraz havalıdır kendini yüksek görür ailem sırf kayınvalidemin hareketleri yüzünden evlenmemizi istemediler haksız da sayılmazlar çünkü cidden insanı çileden çıkardığı oluyor. Pazar günü kurandan sonra herkes dağıldı kayınvalidem eşinin gelmesini bekliyordu o sırada konuşma arasında annem filanca para istedi yardım edemedim falan diye bir olaydan bahsediyordu kayınvalidem aa bizde böyle şeyler olmaz bu tarz şeyleri ancak böyle köylüvari insanlar yapar demiş. Duyunca çok sinirlendim bunlar kendilerini ne zannediyor allah aşkına ya anneme emir verir gibi konuşuyor pazartesi günleri resim kursuna gidiyormuş günlerini pazartesi gününe alma diyormuştı üstü ayda bir gün çocuk bakıyorsun sen resim kursunu başka güne alsaydın değil mi ama anneme kızıyorum cevabını veremiyor ki. Bir de o gün iki tencere yemek getirmiş torunumla oğluma yesin dedi sanki ben senin yemeklerine çok meraklıyım. Eşime gelince iki gün boyunca arkadaşı olduğu için hiçbir şey olmamış gibi davrandı ben de birşey belli etmedim geldi yanımda yattı ya inanamıyorum sarıldı falan ama o akşamı unutamam dedim bilerek yapmadım gibi bir şeyler zırvaladı sonra kalktı gitti salonda bilgisayarda sabaha kadar oyun oynadı. Ablam geldi biyopsi sonucu çıktı temiz çıktı ama doktor miyomla birlikte rahimi de alacağım dedi ameliyat olunca en az bir ay bende kalacak. Şundan eminim hayatında biri var gibi sanki yaşanmış bitmiş ama suçluluk hi,ssediyor gibi davranıyordu bir ezik mutsuz hali var. Ablam için susuyorum ama er geç ne halt karıştırdıysa ortaya çıkacak diye düşünüyorum takip etmeye çalışıyorum.

kafama takılan şu kuyumculuk olayı sana hediye gelmemişse ve ilgısız tavırları malesefkı aldatma belirtilerii... bence daha sıkı bır takibe al..

Senin kıymetini, değerini anlamıştır herhalde. Oh olsun, bence süründürrrrrr, burnundan getir. Ama bunu öyle asil, zarif ama soğuk bir şekilde yap ki daha da ezik hissetsin kendini. Canım ya, ablana da Allah kolaylık versin, geçmiş olsun. Sen kazandın bence. Ama şimdiden sonra atacağın her adım altın değerinde, dikkatli olmalısın bence canım.

Akşam ablam ve eniştem evdeydi yemekten sonra midesini üşütmüş heralde istifar falan etti hiç ilgilenmedim ablama da belli etmemeye çalışıyorum bir iki güne ameliyat olacak zaten çok korkuyor iyice ortam gerilmesin diye. Affedemem gibi geliyor ilk defa böyle şeyler hissediyorum. Belki abartıyorum ama ben boşanmayı bile düşünüyorum zaten bu şehirde çok mutsuzum kafamda hep gitme planları var bu düşüncülerden bir türlü kurtulayamıyorum.

canım boşan ya da boşanma ne karar verirsen ve bin düşünüp ver. ikisinde de pişman olmayacağın bir karar ver. kalırsan daha çok hırpalanırsan pişman olursun. gidersen acaba kurtarmak için elimden bir şey gelir miydi, belki de aldatılmıyorum şüphesinde kalırsan gene pişman olursun.

sakin ol. ben sana boşanmayacaksan üsteleme derdim eskiden. ama madem böyle bir düşüncede var kafanın bir köşesinde sakince sinsice herşeyi öğren. emin ol. içinde büyütüp kendini yeme. ablacığın iyileşsin hayırlısıyla evinizde yalnız kalın. yüzleş kocanla ama bağrışma ağlaşma ile değil sakince, dik durarak. ailesi ile ilgili de sakince anlat. "beni sevmiyorsa sana beni sevmediğin için kızamam ama sakladığın için kızarım bana dürüst ol kaç senelik eşin olarak bunu hakediyorum, sana sorduğum şeylere bahane üretecek beni oyalayacaksan sadece öfkemi kazanırsın.." vb. sakin bir konuşma yapın.

kendini yiyip bitirme canım. bilinmezlik çok yıpratır seni.

Hakkında hayırlısı olsun.

Bu sefer kesin bitti telefonuna gelen mesajları okudum. İçimde garip bir his dışarı çıktım kızılayda bir iki işim vardı onları hallettim. Şeytan dürttü beni ofise gittim kapı açılmadı yanında çalışan bir bayan var o da icraya falan giderse bazen büroda kimse olmuyor. Cebimde anahtarı aradım bulamadım bu arada içerde çalan cep telefonundan şüphelendim iş yerinde arkadaşı aradım çantamdan anahtarı biriyle gönderdi. Benim eşim iki telefon kullanıyor birini büroda unutmuş. Bir hattı var Turkcell genellikle o telefonu eve getirmez bankaya falan girmek için kullanır. Mesajları okudum. Mesajın biri numara kayıtlı değil "yeter artık sıkıldım" hep aynı numaradan bir hafta içinde atılmış mesajlar vardı "telefon bekliyorum" sonra o numarayı gizliden aradım bir kadın sesi konuşmadım kapattım. Mesajın birinde seni bırakamam yazıyordu daha fazla yazamayacağım.

En azından kafandaki soru işaretleri cevap buldu ,sıkma canını ,peki okuduklarını öğrendi mi ?

cnm öncelikle sakin olmaya calis ztn böyle oldugundan süpheleniyordun kesinlikle kolay oldugunu söylemiyorum ama önce bi kendine gelmeye calis ltf...

nasıl bu kadar rahat oluyorlar anlayamıyorum..
madem aldatacaksın aldatmadan evliliğini bitir ne halin varsa gör..
çok üzüldüm şimdi

Ya allah bildiği gibi yapsın canım benim ne denir rabbim meleğinin hatrına yolunu aydınlatsın feraha kavuştursun inşallah o adam zerre kadar haketmiyo sizi ne acaba şimdi durumun

Konunuzu takip ediyor ve tüm yaşadığınız sıkıntıları yüreğimde hissediyorum. Bu erkek milleti kendini ne sanır bilmem de ne geliyorsa başımıza kendi hem cinslerimizden geliyor ya en çokta o yakıyor canımı. Dik durum en azından bu sizin ihtimalleriniz arasındaydı. Yani, görünce yıkılmadı dünya başınıza. Allah bu hiçbir şey gizli kapaklı kalmıyor bu dünyada. Sıkma canını değmez hiçbir adam için can yakmaya. Haketmiyorsa etmediğini anladığın anda bırakıvereceksin. Bizim evlatlarımız var. Ve onlara karşı sorumluluklarımız. Bu can sadece bizim değil artık onlarında anneleriyiz. Hayatta dik durmayı onlara biz öğreteceğiz. Allah yar ve yardımcın olsun. Dualarım seninle.

Öncelikle kuyumcudan yaptığı alışverişten yana ters bir durum söz konusu olsa,sizin görmenizi mutlaka engeller ya da alışverişin hemen akabinde size bir açıklama yapardı,suçunu gizlemek için....

bunu yazan arkadaşımız evli mi bilmiyorum ama
hiç bir erkek o kadar ince ayrıntıyı düşünecek kadar zeki değildir
ince ayrıntılar her zaman kadınların işidir
erkek mutlaka arkada bir iz bırakır
mutlaka...
bir mesaj bir arama bir ekstre bir ruj
kadın görmek istesin yeter ki gözü açık olsun

konu sahibine de çok üzüldüm,
eşinize telefonunda gördüklerinizden bahsettiniz mi ?

Ben bunu biliyordum zaten sadece ne yapacağımı bilmiyorum. Akşam eltim kayınvalidem bizde şu an iş yerindeyim kimseye anlatmadım çalışmaya çalışıyorum ama beynim uğulduyor sadece en az zararla ayrılmak istiyorum kavga etmeden ama neyi nasıl konuşacağım bilemiyorum.

bu moralsizlikle bir de onları ağırlayacaksınız
Allah yardımcınız olsun
elinizde ispat olacak bir kaç şey var mı ?
eşinizin inkar edeceğini düşünüyorum
o inkar ettikçe siz daha çok sinirleneceksiniz
elinizde ispat olursa konuşamaz diye düşünüyorum

ben sizin yerinizde olsam mesaiye kalacağım vs diye eve gitmezdim
insanın dünyası başına yıkılır böyle bir durumda eminim
insanın canı yandığı zaman dünya yansa umrunda olmuyor

Son düzenleme:

Ben de eve gitmek istemiyorum ama kızım var mecbur gideceğim bir de bugün babamın ölüm senesiydi annem kuran okutmuştu evde teyzem falan da vardır mecbur gideceğim moralim bozuk değil uzun zamandır buna kendimi hazırlamıştım sadece bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum. Kızımı almak isteyebilir elimde bir kanıt yok o ekstrenin fotokopisi elimde var ama kanıtlayabileceğim bir şey değil ondan sadece şunu bekliyorum erkekce her şeyi anlatması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…