Senin kıymetini, değerini anlamıştır herhalde. Oh olsun, bence süründürrrrrr, burnundan getir. Ama bunu öyle asil, zarif ama soğuk bir şekilde yap ki daha da ezik hissetsin kendini. Canım ya, ablana da Allah kolaylık versin, geçmiş olsun. Sen kazandın bence. Ama şimdiden sonra atacağın her adım altın değerinde, dikkatli olmalısın bence canım.
Akşam ablam ve eniştem evdeydi yemekten sonra midesini üşütmüş heralde istifar falan etti hiç ilgilenmedim ablama da belli etmemeye çalışıyorum bir iki güne ameliyat olacak zaten çok korkuyor iyice ortam gerilmesin diye. Affedemem gibi geliyor ilk defa böyle şeyler hissediyorum. Belki abartıyorum ama ben boşanmayı bile düşünüyorum zaten bu şehirde çok mutsuzum kafamda hep gitme planları var bu düşüncülerden bir türlü kurtulayamıyorum.
Bu sefer kesin bitti telefonuna gelen mesajları okudum. İçimde garip bir his dışarı çıktım kızılayda bir iki işim vardı onları hallettim. Şeytan dürttü beni ofise gittim kapı açılmadı yanında çalışan bir bayan var o da icraya falan giderse bazen büroda kimse olmuyor. Cebimde anahtarı aradım bulamadım bu arada içerde çalan cep telefonundan şüphelendim iş yerinde arkadaşı aradım çantamdan anahtarı biriyle gönderdi. Benim eşim iki telefon kullanıyor birini büroda unutmuş. Bir hattı var Turkcell genellikle o telefonu eve getirmez bankaya falan girmek için kullanır. Mesajları okudum. Mesajın biri numara kayıtlı değil "yeter artık sıkıldım" hep aynı numaradan bir hafta içinde atılmış mesajlar vardı "telefon bekliyorum" sonra o numarayı gizliden aradım bir kadın sesi konuşmadım kapattım. Mesajın birinde seni bırakamam yazıyordudaha fazla yazamayacağım.
Öncelikle kuyumcudan yaptığı alışverişten yana ters bir durum söz konusu olsa,sizin görmenizi mutlaka engeller ya da alışverişin hemen akabinde size bir açıklama yapardı,suçunu gizlemek için....
bu moralsizlikle bir de onları ağırlayacaksınız
Allah yardımcınız olsun
elinizde ispat olacak bir kaç şey var mı ?
eşinizin inkar edeceğini düşünüyorum
o inkar ettikçe siz daha çok sinirleneceksiniz
elinizde ispat olursa konuşamaz diye düşünüyorum
ben sizin yerinizde olsam mesaiye kalacağım vs diye eve gitmezdim
insanın dünyası başına yıkılır böyle bir durumda eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?