İnanamıyorum gerçekten. Yazık ya. Bunca yıllık emek bi ş.ll.k için nasıl biter?
Artık o kadın nasıl biri bilemiyorum belki de eşim onu kandırmış acaba nasıl bir kadın benden daha mı güzel
Çıkma saatim geldi ama gitmek istemiyorum
Artık o kadın nasıl biri bilemiyorum belki de eşim onu kandırmış acaba nasıl bir kadın benden daha mı güzel
Ben bunu biliyordum zaten sadece ne yapacağımı bilmiyorum. Akşam eltim kayınvalidem bizde şu an iş yerindeyim kimseye anlatmadım çalışmaya çalışıyorum ama beynim uğulduyor sadece en az zararla ayrılmak istiyorum kavga etmeden ama neyi nasıl konuşacağım bilemiyorum.
Kuyumcunun önünde düştüğüm durum sence komik olmaz mı?
sım kartı alsam dedim kapattıracağı için vazgeçtim resim çekmek hiç aklıma gelmedi
Kızım küçük ama eşim avukat bir yolunu bularsa
pardon 2. kez yazmısım :)) cok snrlendım .... coştum..sım kartı alsam dedim kapattıracağı için vazgeçtim resim çekmek hiç aklıma gelmedi
Kızım küçük ama eşim avukat bir yolunu bularsa
merak etmeyın telefon numarasını biliyorsanız turkseli arastırırlar gelen ve gıden mesajlar konusmalar hangı saatte kıme vsvs bu gb seyler cıkar ortaya.. endiselenmeyın. cocuk da ztn anneye verılır.. yeter kı meslegınız yanı bakabılecek durumunuz olsun..... içinizi ferah tutun.. bişe olmamıs gb davranın.. delil toplayın sonucta eşiniz avukat... şimdi knsrsanız cıkar yol aramaya bakar.... ona fırsat vermeyın... vurun belgelerı.... kolay mı ya.... ne terbıyesz kadın ya.... ıykkk cok snrlendım...
bu mesajlarrr illakii mahkeme yoluylamı öğreniliyor geçmiştekilerr yada gelecek olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?