Sizce aldatılıyor muyum?

keşke mesajların resimlerini çekseydin
ama tabi böyle söylemek kolay
insan o anda ne düşüneceğini bilemez dediğini duyar gibiyim
kızın daha çok küçük hakim kesinlikle sana verecektir
ondan şüphen olmasın
Allah yardımcın olsun arkadaşım

sım kartı alsam dedim kapattıracağı için vazgeçtim resim çekmek hiç aklıma gelmedi
Kızım küçük ama eşim avukat bir yolunu bularsa

çocuğun o yaşta babada kalmasının tek sebebi şunlar olabilir
eşin senin
bir hayat kadını-
kendine bakamayacak acizlikte bir insan-
kötü hayat yaşayan biri
olduğunu ispatlamak zorunda
bunların aksi halde çocuk sende kalır
eşin böyle bir iftira atar mı sana ?
eşinin seni aldattığını kanıtlarsan hakim karşısında çok avantajın olur
nafaka mal paylaşımı tazminat falan
bence sen kendini garantiye al
eline bir kaç koz geçsin ne bileyim o telefonu ve mesajları tekrar ele geçir bir şeyler yap

Son düzenleme:
Allahın adaletinin önüne kimse geçemez kaygınız olmasın,telefonu alsaydınız keşke en azından kapatana kadar gelen mesajları görürdünüz..

İnanamıyorum gerçekten. Yazık ya. Bunca yıllık emek bi ş.ll.k için nasıl biter?

yorum yapmadan takip ediyordum konunu, cok üzüldüm... ne denir nasil teselli verilir bilmiyorum ama simdilik, kendin, kizin ve ablan icin dik durmalisin...

esin avukat da olsa, mahkeme kizin kücük oldugundan sana verir bence (benim bildigim sadece namus ile ilgili ya da kesinlikle bakamayacagi durumlarda verilmez)...

insallah hakinnda hayirlisi olur....

sevgiler.

İnanamıyorum gerçekten. Yazık ya. Bunca yıllık emek bi ş.ll.k için nasıl biter?

Artık o kadın nasıl biri bilemiyorum belki de eşim onu kandırmış acaba nasıl bir kadın benden daha mı güzel
Çıkma saatim geldi ama gitmek istemiyorum

Artık o kadın nasıl biri bilemiyorum belki de eşim onu kandırmış acaba nasıl bir kadın benden daha mı güzel

bu merak insanı yer bitirir biliyorum eski konularıma göz atarsan benim de böyle bir çıkmazın içine girdiğimi görürsün
yarın mutlaka yaz buraya merak ederiz

Yerim seni ya Sen onun karısısın hicbir kadın senden daha güzel değil. Kocamın beni aldattığı sünepe de benden güzel değildi. Bu işler güzelliğe bakmıyor

bir başkasının kocasına tenezül eden kadın dünyadaki en çirkin, iğrenç kadındır o kadar aciz dirki başkasının artıklarıyla yetinir bence..sen güzel bir kadınsındır sen onun çocuğunun annesisin ona dünyada en değerli şeyi verdin ama koçan öküzmüş biraz heyacan aramış sanırım onunla konuş onu dinle sonra karar ver gerçi avukatmış ikna yeteneğide güçlüdr belkide göründüğü gibi değildir bir açıklaması vardır yada saçma sapan şeyler uydurucak senin için hayırlısı olsun canım bu arada sen ne iş yapıosun kızına ve kendine yetebiliceksen kızını zor alır senden bunun kanunda yeri var küçük yaşta çocuk babaya verilmez allah onu bildiği gibi yapsınn..

Ay cnm cok uzuldum umarım yanılırısn yuvanın yıkılmasını hıc ıstemem yıkmak cok kolaydır umarım dogru kararlar alırsın .............

bence eşinle konuşmadan önce bir avukatla görüş hazırlığını tamamıyle yap...sakın yanlış anlama boşan diye söylemiyorum asla mümkün olduğunca yuvanı kurtarmaya çalış demek istediğim tüm hazrılıklarını yap gözü korksun senden kağıtları yüzüne çarptığında yada boşanma belgesi eline geçtiğide yaptığı hata yüzüne çarpılsın o yüzden konuşmadan hazırlıklarını tamamla paçaları tutuşsun öbür türlü her türlü eziyeti yapar sana çocuğunuzu kullanır...allah yardımcın olsun canım çok zor durumdasın empati kurmaya çalışırken bile içim yanıyor Allahım sana ve çocuğuna bol bol gülücükler kahkalar mutlu huzurlu sevgi sağlık dolu günler nasip etsin eşinide ıslah etsin...

aman allahım o mesajlar... ne kadar ayıp ya... dranas sakın ol cnm... takıldığın yerde bızlerle konus ama kendını kaybetme. mesajlar sana delildir. keske onları bıryere gonderebılsen.. kaydetsen.. cd yada usbye.. mahkemede delil olur. ekstreyi de sakla bıryere...yanı hersey belli... ben olsam ustune gıtmem daha fazla delıl toplarım sonra mahkemeye.... dava actgımı bıle bılmesin gereği yok bu saatten sonra da... senın ıcın de kızın onemli cnm... işin var meslegın de var sonucta.. annenler de destek cok şükür... hakkında hayırlısı

Son düzenleyen: Moderatör:
sım kartı alsam dedim kapattıracağı için vazgeçtim resim çekmek hiç aklıma gelmedi

merak etmeyın telefon numarasını biliyorsanız turkseli arastırırlar gelen ve gıden mesajlar konusmalar hangı saatte kıme vsvs bu gb seyler cıkar ortaya.. endiselenmeyın. cocuk da ztn anneye verılır.. yeter kı meslegınız yanı bakabılecek durumunuz olsun..... içinizi ferah tutun.. bişe olmamıs gb davranın.. delil toplayın sonucta eşiniz avukat... şimdi knsrsanız cıkar yol aramaya bakar.... ona fırsat vermeyın... vurun belgelerı.... kolay mı ya.... ne terbıyesz kadın ya.... ıykkk cok snrlendım...

pardon 2. kez yazmısım :)) cok snrlendım .... coştum..

Son düzenleyen: Moderatör:
çocuğunun babası ama allah beter etsin diyebilir miyim be şerefsiz mutsuzsan git ayrıl ne b.... Yersen ye bu ikiyüzlülük bu sahtekarlık niye

üzülme diyecem üzüleceksin ama geçecek daha mutlu olacaksın yalansız dolansız hayatında

ne diyeceğimi bilemiyorum dranas,allah sana güç versin.
evli erkeklerle bile bile birlikte olan kadınların da allah belasını versin.
böyle güzel bir yuvanın düştüğü hale bak.

bu mesajlarrr illakii mahkeme yoluylamı öğreniliyor geçmiştekilerr yada gelecek olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…