Sizce aldatılıyor muyum?

canım cok üzüldüm böyle sonuclanmasına düzelmesini dilemiştim hep ben.
Hyırlısı olsun herseyin,peki dün yasanan bişiler oldu mu? Eşinle konustun mu?

Canım diyecek bir şey bulamadım.
Umarım en az zararla atlatırsın bu dönemi.
Söylecek bir şey bulamıyorum ki..
Kelimelerim tükendi

Dranas, eşinin telefonuna gelen sms'ler daha çok tek taraflı bir girişim gibi geldi bana. "seni bırakmam, beni ara" vs.
Erkeklerin aklı kolay çeliniyor malesef, bu şekilde bir kadına hayır demeleri çok zor en azından.
Uzaktan izlemeni önermiştim ben, ama sanki müdahale zamanı gelmiş gibi.

Şu işin aslını astarını öğrenmeden boşanma olaylarına hiç girişme derim.

Konuştuk bitti herşey dün bugün deli gibi temizlik yaptım sinirden ağlaya ağlaya onu unutamayacağım için değil nasıl böyle bir duruma düştüğüm için ya da herşey yeni olduğu için olabilir onu özlermiyim bilmiyorum

nasıl oldu anlatsana gerçekten aldatmış mı

geçecek merak etme sinirle üzüntüyle aldırmamayla pişmanlıkla (nasıl böle birini sevdim)bu aşamalardan sonra geçecek

Cuma günü hiçbir şey olmamış gibi güzellik salonunda randevum vardı oraya gittim eve geldiğimde ev tıka basa doluydu arka arkaya ağrı kesici içtim. Misafirler gittikten sonra kızım da uyumuştu herşeyi bildiğimi söyledim açıkca anlatmasını istedim. Defalarca özür diledi çoktan bittiğini söyledi tabi doğruysa. Aslında hafta sonu çok düşündüm parçaları birleştiriyorum mesela son bir aydır telefon çalınca hemen içeri gidiyordu sürekli gergin ve sinirliydi. O kadını da tanımıyorum ama bir kere face görmüştüm. Üniversiteden eski sevgilisi sonra ne olduysa ayrılmışlar bu kız gitmiş başkasıyla evlenmiş sonra boşanmış. Evlendiğimiz ilk zamanlar bu kızla ilgili yanımda bir kaç kere muhabbeti geçmişti. Üç yıl süren bir ilişkiymiş kız aşırı para harcayan bir kızmış eşim sevgiliyken ona baya para harcamış hatta kızı bütün aile tanıyormuş eşim zamanında onla evlenseydi maddi olarak iflas ederdi diye konuşmuşlardı hatta eşim o kızdan ayrıldıktan sonra ona harcadığım zaman para önemli değil demiş karı koca hayatı yaşamışlar tabi bunları ilk evlendiğimiz zaman arkadaşlarından duymuştum eşimden değil. Ben doğum yaptığım zaman face mesaj atmış baba olmasını kutlamıştı kızı o zaman face gördüm adını zaten biliyordum ama eşimin arkadaş listesinde ekli değildi pek önemsemedim. Eski ilişkileri de bekarken yaşadığı için önemsemedim sonuçta benden önceydi. Sürekli inkar etti takı meselesi kuzenin eşi beni aradı geldi yanıma eşinin aldığı takıyı gösterdi faturasıyla birlikte ama bu onu haklı çıkarmıyor. Ertesi gün boşanmak istiyorum dedim bu sefer öfkelendi tehdit savurmaya başladı benden boşanıp istediği hayatı yaşayamazsın bir başka adamla asla birlikte olamazsın seni takip ederim iyice saçmaladı. Ben istiyorum ki normal yollarla anlaşmalı boşanalım.

canım seni konunu baya yakından takip ediyorum ne dersen ne yaparsan çok haklısın insan sevdiği çocuğun babasından bunları yaşayorsa baya yıpranın çok zor bir durum ama anladığım kadarıyla sen çok güçlü bir bayansın seni sevmeyen birisiyle yaşamak zorunda değilsin ekonomik olarakta muhtaç değilsin kendi ayakların üzerinde de durabilirsin inanki bu acın azalıcak aksine onun acısı senin acından katbekat büyüktür emin ol
aldataılan değil aldatan daha büyük acı çeker herzaman
senin tercihin hayat senin ama daha gençsin ve kocaman bir hayat var önünde bence biran evvel hayatına yön ver derim

eeee.... eşin peki kabul ediyor mu onla bırşeyleri tekrar yaşadığını... nasıl affedeyım demedin mi?? tehditleri ne yöne savurdu. çocuk meselesi ne olacak? ailelerin haberi var mı??? dranas bızı de bılgılendırısen sevınırız....

Bugün kendimi çok iyi hissediyorum sanki üzerimden bir yük kalktı. Aynı evde kalmak istemiyorum dedim boşanmak istemiyor ne olacak bilmiyorum. Hafta sonu gitti bir evi var orada kalıyor zaten evi de olmasa aynı evde kalmak istemem. Annemle konuştum, ablam ve abim beni destekliyor ama annem son bir şans ver diyor ama istemiyorum o akşam yaptıklarını da unutamıyorum bir de utanmadan beni tehdit ediyor neymiş ben boşanıp daha iyi biriyle evlenecekmişim kafmadaki plan buymuş. İşin garip yanı kayınvalidem hiç aramadı eltim aradı sadece telefonda konuştuk çok şaşkın olduğunu söyledi gelmek istediler ama kabul etmedim çünkü onlarla konuşacak gücüm de yoktu.

cnm Yüce Rabbim yardimcin olsun...her ne kadar zor gelsede toparlaniyorsun...ayrica seni takdir ediyorum gücünden dolayi...herkes senin kadar güclü olamayabiliyor malesef...rabbim yar ve yardimcin olsun...gelismeleri takip edicem...

Seni gerçekten tebrik ediyorum bu kadar güçlü olabildiğin için
Vazgeçmeyi bilmek özellikle senin yaşadıklarını yaşayan biri için kolay değil
Hata eşinde olduğu için çoğu erkeğin yaptığı gibi suçunu bağırıp çağırarak bastırmaya çalışabilir
Evden gitmesi iyi olmuş
Bir evi var orda kalıyor demişsin,dayalı döşeli bir ev miydi merak ettim
Umarım sorunsuz kavgasız bu süreci atlatırsın

cnm Yüce Rabbim yardimcin olsun...her ne kadar zor gelsede toparlaniyorsun...ayrica seni takdir ediyorum gücünden dolayi...herkes senin kadar güclü olamayabiliyor malesef...rabbim yar ve yardimcin olsun...gelismeleri takip edicem...

Şu an herşey yeni olduğu için böyle hissediyor olabilirim ama ben tek başıma kızıma yeterim allaha şükür bir işim var oturduğum ev bana ait arabayı ortak almıştık ama hafta sonları babasını görürse yokluğunu hissetmez gibi geliyor ama annem ben kışa memlekete döneceğim diyip duruyor bu durumda çocuğa bakacak kimse kalmıyor. Kasımda iki yaşına girecek. Kurumlar arası nakil durumunu araştıracağım ama çalıştığım kurum eş durumundan bile muafakat vermiyor. İstiyorum ki kurum değiştirip memleketime gideyim orada ablam annem bakar kızıma ama işte gidene kadar sorun. Annem beni bu halde bırakıp giderse özel bir kreşe veririm kreş için çok küçük ama annem biraz daha kalsa çok iyi olacak.

Eski sevgilisiyle de orada buluşmuştur kesin aslında o eve gidip bakmak hiç aklıma gelmedi o gün bürodan çıktığım gün keşke gitseydim
Daha önce kiracı vardı içinde evet bir kaç eşya var ama şu an kendi kullanıyor ailesinden kalan bir ev.
Boşanmak diyince zaten çok öfkelendi anlamadığım ne bekliyor bunları sineye çekip onunla evli kalmamı ne kadar saçma
Bir de sürekli mesaj atıyor af dliyor sadece seni seviyorum dedi bence kunlar koca bir yalan hem doğru olsa bile ne değişir ki

o eve gidip bakmak aklına gelseydi keşke
ama böyle şeyleri düşünüp kendini daha çok üzme
evde buluşmuş dışarıda buluşmuş sonuç değişmiyor çünkü
düz erkek mantığı işte hem evde karım dursun hem dışarda sevgilim olsun
bunlar hiç yakalanmayacaklarını yakalanınca da affedileceklerini düşünürler
mesaj atsın af dilesin
nasıl düşünüyorsun bilmem ama onun o hallerini görünce kendine güvenin tazelenip daha çabuk ayağa kalkarsın bence

Beni kendisiyle karıştırıyor heralde ben başka adamlarla görüşemezmişim beni takip edecekmiş inanın bunları yazarken gülüyorum
Boşanan arkadaşlar bu boşanma süreci nasıl geçer deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim bu arada kocam da avukat:18:

genel olarak anneler hep böle bır şans daha kızım...sankı boşanınca mutsuz olacagımızı sanırlar yada cocuk babasız buyuyecek dıye.....

dik duruşunu tebrik ediyorum dranas,
eşinin seni gerçekten sevdiğine inanıyor musun peki hala?
senin içinde var mı bişeyler?
yaptığı kaldırılabilecek bişey değil, en iyi kararı verdiğini düşünüyorum ama yine de işte gönül bu...

Yazdıklarınızdan böyle bir sonuç çıkacağı belliydi.
Siz görmemezlikten gelmediniz ve zor ama aileniz için belkide
en doğru kararı aldınız.
Çok üzgünüm yazdıklarınızı defalarca okudum
ama inş. geçecek bu zor günler siz ve kızınız atlatacaksınız.
Annenizin bu durumda evine gideceğini sanmıyorum barışmanız için
giderim demiştir sizi yalnız bırakmaz.
Eşinize gelince de ne kadar güçsüz ve korkak bir erkek olduğunuz göstermiş
tehdit yoluyla sizi kararınızdan vageçirmek istiyor.
Mesaj içeriklerin daha fazlasını savcılık yoluyla ortaya çıkar.
Siz ve kızınız yalansız yeni hayatınızda çoook mutlu olursunu
z.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…