Sizce aldatılıyor muyum?

Ben istiyorum ki anlaşmalı boşanalım muhtemelen öyle olursa uzamadan biter bu iş ben şimdiyi dava açacağım ama anlaşabileceğiz mi bilmiyorum şu an için boşanmayı kabul etmiyor.

Evet beni sevdiğini düşünüyorum ama belki de bir anlık hevesle yaptı ama bu durum benim boşanmamı etkileyemez eğer ben ondan boşanmazsam hayatı ona zindan ederim daha çok mutsuz oluruz. Kızım daha küçük bir çok şeyi enlamadan bitirmek daha mantıklı tabi memlekete gideceğimi söylemedim eminim daha çok sinirlenir.

bence Bir şans daha verme olayı işe yaramaz.çünkü kendi anne babamda yaşadım bu olayı.bizde tam tersi oldu annem babamı aldattı.biz daha ilkokul 2-3 e giderken babam annemi yabancı erkeklerle telefonda konuşurken yakalamış.annem özür dileyip bir şans daha istemiş,babamda affetmiş.diyeceksiniz ki ne güzel işte annen hatasını anlayıp pişman olmuş.pişman olmasına oldu ama aynı şeyleri liseye giderken yaptı.biz başka yere taşındık annem orda işe girip çalıştı yine orada çalışan başka bir adamla babamı aldattı.babam yine affetti bizim için.daha sonra ne mi oldu?annem yine aldatmaya devam etti.bu sefer boşandılar.tam 21 yıl sonra.

dranascim konunun sonunun boyle bitmesine üzüldüm...
HAKKINDA HERSEYIN HAYIRLISI OLUR INSALLAH...AMIN
EN KOLAY SEKILDE ATLATIRSIN UMARIM...
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...AMIN
GÜCLÜ OL...
sevgiler...

Ben bugün arayım dışarda konuşalım diyeceğim. Ev zaten benim arabayı ortak almıştık bu durumda arabayı satmamız gerekecek. Nafaka da istemiyorum kızım bende kalacak bu şartla anlaşmalı boşanalım diyeceğim.

Sizde durum daha farklı off bir anne bunu nasıl yapar gerçekten anlam veremiyorum ben şu an kızımdan başka hiçbir şey düşünmüyorum.

zindan etmek istememen bile onu sevdiğini gösteriyor bence ben olsam zindan ederdim sürekli imalar falan benim canım yandı onunki de yanmalı...

ama şu var arada bi evlat var ve hiç birşey eskisi gibi olmuycak güvensizlik falan olacak eğer benimde bi çocugum olaydı bende senin gibi düşünürdüm

hakkında ne hayırlıysa o olsun inş..

inan senle birlikte benimde canım yandı duygularını anlatırken...

ne hissettiğini çok iyi anlıyorum Allahım yardımcın olsun :)

Sizde durum daha farklı off bir anne bunu nasıl yapar gerçekten anlam veremiyorum ben şu an kızımdan başka hiçbir şey düşünmüyorum.

sebebini söylesem gülersiniz.babam anlatıyor.boşanmak için adliyeye gitmişler hakim sormuş 'Kızım neden boşanmak istiyorsun?Bu adam seni dövüyor mu?Hayır.Evine mi bakmıyor?Bakıyor.Ee daha ne diye sormuş.Annem de ağlayarak Benimle ilgilenmiyor demiş.madem ilgi istiyorsun gerekirse açık açık söyleyeceksin.erkekler bizim kadar ince düşünmez akıllarına pek gelmez çünkü.baktın değişmiyor o zaman boşanırsın ondan sonra ne halt yersen ye bu erkek için de kadın için de geçerli

merhabalar..Konuyu en başından beri takip ettim..Ve inanılma üzüldüm biz kadınların en muzdarip olduğu konu zaten bu..Sen çalış didin adam olsun seninle birlikte sonunda aldığın sonuca bak aldatılmak çok kötü bir durum allh yardımcın olsun inş. kızın için dimdik ayakta durmalısın..Ona tutunmalısın..Affet yada affetme diyemem karı kocasınız senin düşüncelerini etkileyecek kelimelerde sarf etmek istemem kalbinin sesini dinle bu senin hayatın en doğrusunu sen bilirsin ve senin verdiğin karar senin için en doğrusudur canm..Yolun bahtın açık olsun inş. allah daha beterinden saklasın seni ve kızını..

baştan sona okudum konuyu, kendimi öyle kaybetmişim ki, sinirden tırnaklarımı yemişim farkında değilim.

çok üzücü ama her kadının başına gelebilecek bi durum. siz en baştan beri sakinliğinizi ve kendinize güveninizi hiç bozmadınız. Bunun için tebrik ediyorum.
Benim nacizane fikrim;

böyle bir insana asla şans vermeyin. boşanın ver arkanıza dahi bakmayın. Onun tehditlerine de papuç bırakmayın. Hak var hukuk var bunu kendisi herkesten daha iyi biliyor. Eşiniz hukukçu olduğu için sizi sindirebileceğini düşünüyor bence. Ama unutmayın ki sizin tutacağınız bi avukatta kendisiyle aynı şartlara sahip.

Benimde 9,5 aylık bi kızım var. Annelik ne demek biliyorum ve bu konudaki hassasiyetinizi anlayabiliyorum ama bence çocuğunuz aldatılmayı kabullenip sineye çeken bi anne yerine, dimdik durarak uğradığı haksızlığa karşı gelen bi anne görmek isteyecektir ilerde.

Hakkınıza hayırlı olmasını diliyorum.

senın gibi güçlü kadınlar görmek ne kadar güzel ama İNSALLAH KIZIN SENDE KALIR VE ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN İNSALLAH... adına üzüldüm hatta içim içimi yedi emek ver sev değer ver baskası olsun kımın basına ne gelır bılmem bı an kendımı senın yerıne koydum ya benımde basıma gelırse dıye gelmez dıye bırsey yok cunku ne kadar severse sev oluyor yanı.. ama dilerim ki bin kez pişman olur ve cezasını ömür boyu yüreğinde çeker her aldatan erkek bunu yasasın ınsallah.. senın ıcın dualarım sabır diliyorum cok ıyı bır annesın bellıkı cokda ıyı bır eşsin ama anlamıyor degerını bence sen kızın ıle guzel bı hayata layık kadınsın senı tebrık edıyorum bu kadar saglam ve sabırla adımlar attıgın ıcın örnek alınacak kadınsın...

sevgili dranas,

durumlara oldukça üzüldüm.

ama en azından artık kafanda bir belirsizlik yok..

yalnız eşinle bugün konuşma bence.. bir müddet duygu ve düşüncelerini gözden geçir.. birkaç hafta sonra kesin kararını verdikten sonra konuşursun..

Şimdi bir avukat arkadaşla görüştüm birisi aracılığyla eğer anlaşmalı olursa her şey kolay olur dedi
Zaten mahkeme kızını sana verir bab için görüşme günleri tayin edermiş ortak mallar varsa onlar bölüşülür dedi. Bunları kendi aranızda anlaşabilirsek uzamadan biter dedi.
Artık eşim bile demek istemiyorum sürekli arıyor mesaj atıyor valla çıldıracağım boşanmayacağım diyor erkek istemezse kadın boşanamaz mı?

aldattığına ait deliller varsa boşar cnm kolaylıkla.... yoksa ya da az ıse bıraz uzar...

Gerçekten çok üzüldüm erkekler elindeki kaybetmeden değerini anlamaz zaten. Aylardır burda banunun konusunu okuyup takip ettik yaşadıklarınız benziyor. İnşallah sizin için hayırlısı neyse o olur ama bazı şeylere boşanmayada veya birleşmeyede hemen karar vermeyin bence.

dediğim gb yeterli delillerin varsa 1 yıl degıl 3 ay gb bıse surer en fazla o da...

Bir yıl sürer mi sizce nakil için kurum bakacağım

canım, ben de avukatım, eşin boşanma davasında kusurlu olacak, sen anlaşma ihtimalini belirterek çekişmeli aç boşanma davasını, boşanma sebeplerini de açıkla, davayı kabul ederse tek celsede boşanırsınız. ankarada muhtemelen ilk celseyş 2 en geç 3 ay sonrasına verirler. eşin davayı kabul etmese bile 3. celseye kadar eşinin kusurlu olduğunu ispatlamış olursunuz; eşin istemese bile mahkeme boşanmanıza karar verecektir. bir yıl süreceğini sanmıyorum, en kötü ihtimalle bir yıl ancak eşin duyulmaması için ilk celsede davayı kabul eder diye düşünüyorum.

Yorumdan ziyade içimin sesini yazmak istedim. Kesinlikle boşanmayacaksınız. Allah bir daha yaşatmasın...

canım çok tşk ederim birde bana ankara adliyesi yoğpun olur dedi gölbaşı adliyesinden tek celsede halledilir dedi anlaşmalı olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…