dik duruşunu tebrik ediyorum dranas,
eşinin seni gerçekten sevdiğine inanıyor musun peki hala?
senin içinde var mı bişeyler?
yaptığı kaldırılabilecek bişey değil, en iyi kararı verdiğini düşünüyorum ama yine de işte gönül bu...
bence Bir şans daha verme olayı işe yaramaz.çünkü kendi anne babamda yaşadım bu olayı.bizde tam tersi oldu annem babamı aldattı.biz daha ilkokul 2-3 e giderken babam annemi yabancı erkeklerle telefonda konuşurken yakalamış.annem özür dileyip bir şans daha istemiş,babamda affetmiş.diyeceksiniz ki ne güzel işte annen hatasını anlayıp pişman olmuş.pişman olmasına oldu ama aynı şeyleri liseye giderken yaptı.biz başka yere taşındık annem orda işe girip çalıştı yine orada çalışan başka bir adamla babamı aldattı.babam yine affetti bizim için.daha sonra ne mi oldu?annem yine aldatmaya devam etti.bu sefer boşandılar.tam 21 yıl sonra.
Evet beni sevdiğini düşünüyorum ama belki de bir anlık hevesle yaptı ama bu durum benim boşanmamı etkileyemez eğer ben ondan boşanmazsam hayatı ona zindan ederim daha çok mutsuz oluruz. Kızım daha küçük bir çok şeyi enlamadan bitirmek daha mantıklı tabi memlekete gideceğimi söylemedim eminim daha çok sinirlenir.
Sizde durum daha farklı off bir anne bunu nasıl yapar gerçekten anlam veremiyorum ben şu an kızımdan başka hiçbir şey düşünmüyorum.
Şimdi bir avukat arkadaşla görüştüm birisi aracılığyla eğer anlaşmalı olursa her şey kolay olur dedi
Zaten mahkeme kızını sana verir bab için görüşme günleri tayin edermiş ortak mallar varsa onlar bölüşülür dedi. Bunları kendi aranızda anlaşabilirsek uzamadan biter dedi.
Artık eşim bile demek istemiyorum sürekli arıyor mesaj atıyor valla çıldıracağım boşanmayacağım diyor erkek istemezse kadın boşanamaz mı?
Şimdi bir avukat arkadaşla görüştüm birisi aracılığyla eğer anlaşmalı olursa her şey kolay olur dedi
Zaten mahkeme kızını sana verir bab için görüşme günleri tayin edermiş ortak mallar varsa onlar bölüşülür dedi. Bunları kendi aranızda anlaşabilirsek uzamadan biter dedi.
Artık eşim bile demek istemiyorum sürekli arıyor mesaj atıyor valla çıldıracağım boşanmayacağım diyor erkek istemezse kadın boşanamaz mı?
Bir yıl sürer mi sizce nakil için kurum bakacağım
canım, ben de avukatım, eşin boşanma davasında kusurlu olacak, sen anlaşma ihtimalini belirterek çekişmeli aç boşanma davasını, boşanma sebeplerini de açıkla, davayı kabul ederse tek celsede boşanırsınız. ankarada muhtemelen ilk celseyş 2 en geç 3 ay sonrasına verirler. eşin davayı kabul etmese bile 3. celseye kadar eşinin kusurlu olduğunu ispatlamış olursunuz; eşin istemese bile mahkeme boşanmanıza karar verecektir. bir yıl süreceğini sanmıyorum, en kötü ihtimalle bir yıl ancak eşin duyulmaması için ilk celsede davayı kabul eder diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?