Sizce aldatılıyor muyum?

gerçekten çok zor bi gün olmuş senin için. hastane işleriyle uğraşmak zordur zaten, sen bi de çocukla uğraşmışsın..
böyle durumlarda ailelerin kulağıa gitmemesi daha iyi diye düşünüyorum ben, ortada net bişey yokken duyurulmamalı yani. kayınvalidenin uzakta olması isabet olmuş bence..

Eşiniz hep böyle ilgisiz miydi yoksa yeni yeni mi başladı bu durum ?

Son bir iki aydır böyle önceden böyle bir durum yoktu ya da bir sıkıntısı var bana söylemiyor ama şundan eminim ortada benim bilmediğim bir parar sıkıntısı yok.

Eşiniz hep böyle ilgisiz miydi yoksa yeni yeni mi başladı bu durum ?

Son bir iki aydır böyle önceden böyle bir durum yoktu ya da bir sıkıntısı var bana söylemiyor ama şundan eminim ortada benim bilmediğim bir parar sıkıntısı yok.

gerçekten çok zor bi gün olmuş senin için. hastane işleriyle uğraşmak zordur zaten, sen bi de çocukla uğraşmışsın..
böyle durumlarda ailelerin kulağıa gitmemesi daha iyi diye düşünüyorum ben, ortada net bişey yokken duyurulmamalı yani. kayınvalidenin uzakta olması isabet olmuş bence..

enteresan bir soru??kimse buna kesin gözüyle bakamazken nasıl tanıyı koydunuz hayret doğrusu

Hem tanı konulmuş hemde sözde tanısına uygun soru sorulmuş, insanları anlamak çok zor.

...

Dranas acil şifalar diliyorum ablanız için..Sizede bu süre zarfında dayanma gücü ve ferahlık versin Mevlam.

@Dranas.
Öncelikle ablanıza çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Sanırım eşiniz ile konuşmadan ne dense afaki kalacak.
Benim aklıma sadece belki 2000 liralık çekii (ki taksit yaptırılmış) nakit ihtiyacını gidermek için yapabileceği geldi. Son günlerde fazlasıla yapılıyor bu
Ama tabii son günlerdeki soğukluğu ve sorumsuzluğu da eklenince(bence eşinin doğumgünün hatırlamamak bile sorumsuzluktur) her şey mümkün.

@Acemicadı
bence konularda bu kadar net sorular sormadan, hatta tanıyı koyup infaz etmeden önce çok iyi düşünmek gerek.
Ayrıca diğer kişilerin konularında bu kadar net fikir sahibi olabiliyorken, kendi hayatında nedense hep bir tezatlık var.

erkek milletine güven olmaz.. ben 1 yıllık evliyim ona ragmen aklıma her sey geliyor.. bu tw ler aklımıza her şeyi sokuyor..

Ben de sizinle aynı düşüncedeyim.Bizi mahveden TELEVİZYON illeti.Abuk subuk dizilerin başına takılıp kalıyoruz

Geçmiş olsun, umarım ablanızın ciddi bir şeyi yoktur, biran önce iyileşir.
...
Bu kredi kartı olayında aklıma şu ihtimal geldi (tüm sayfaları okumadığım için bu konuşuldu mu bilmiyorum); acaba eşinize yakın birisi paraya sıkışık olduğu bir dönemde birine hediye almak için eşinizden yardım istemiş olabilir mi? Borç istemiş desek, kuyumcu olayı saçma olurdu. O yüzden hediye mantıklı gibi. Her ihtimali düşünmekte fayda var. Belki hoşlanmadığınız biri olduğu için eşiniz size söylemek istemedi. Belki bir arkadaşı, belki bir akrabası... Sizden gizli bir şeyler olması çok üzücü bir durum ama bu kesin aldatmıştır anlamına gelmez.

Ben de sizinle aynı düşüncedeyim.Bizi mahveden TELEVİZYON illeti.Abuk subuk dizilerin başına takılıp kalıyoruz

Katılıyorum size tv dizilerindeki lüks evler, güzel giyimli erkek ve kızlar çarpık ilişkiler, herkesi aşırı şüpheci ve elde edemediği şeylerden dolayı mutsuz ediyor.Nerede eski fakir ama mutlu aile filmleri
İnş aldatma olmamıştır içimden bir histe böyle diyor eğer olduysa da bu durum çok zor ama hayatın sonuda değil.
İnsan yaşananları iyisiyle güzeliyle hatıra olarak geride bırakmalı ve geleceğe her daim umutlu bakarak yaşamaya devam etmeli. Bu arada ablanıza da acil şifalar

kusura bakmayın ama sıktınız artık.
günlerdir her yorumumu her yazımı takip edip bana çeşitli nasihatler ve cevaplar yetiştiriyorsunuz.
kurallara aykırı bi şey görüyorsanız kötü içerik bildirin. yok göremiyorsanız her allahın günü hayat dersi vermek sizin haddiniz değil.

Sizce niye aldattı diye bu kadar soğuk bir soru üstüne bir de haddiniz değil diye cevap vermek çok garipsin anlaşılan açtığın son konudan sonra bazılarını öfkelesin ama bence yeri burası değil. Aldatıldığıma nasıl kesin kanaat getirdin anlayamadım. Bu kadar pratik zeka bir insansınn ama nedense senin de ilişkilerin pek parlak değil sence neden?

Son düzenleme:
Lütfen karşılıklı tartışmalara girmeyiniz, konuyla ilgili kesin hükümler vermeden, yargılamadan içeriğe uygun yorumlar yapınız...

çamur at izi kalsın.
günlerdir her yazını takip ediyorum he?
nasihatlar ve cevaplar yetiştiriyorum öyle mi?
gençsin, kanın fıkır fıkır kaynıyor dedik ama maşşallah kimsenin ne fikrine ne deneyimine ihtiyacın yok demek ki.
bu kadar fütursuzca konuşabildiğine göre..

şimdi o günlerdir seni takip ettiğim ve her allahın günü sana hayat dersi verdiğim tüm yorumlarımı bul ve yapıştır buraya.

ayıp.. çok ayıp...

ve herşeyden önce; kendinden büyüklerle de yaşıtlarınla da sanal ortamda da olsa terbiyeli ve saygılı konuşmayı öğren!

bu sana verdiğim son cevaptır, o da bana cevap hakkı doğurduğun içindir.

bana haddimi bildirmek, vay vay vay...

Son düzenleme:
konunuzu dediğim gibi takip edıyorum parazitlere takılıp canınızı sıkmayın gece uyanma ihtimaliniz varsa telefonu takibe alın derim ben turkcell de calısıyorum eger bı yardımım dokunursa sevinirim tabı operatörü önemlı size bilgiler verebılırım nerden ne cıkarabılecegınıze dair ama sakın ha sakın üzülmeyın ne olursa olsun her yapan kendıne yapar ne yapıyorsa...

Kızlar ben doğumgünümü kutlamadı olayına bozulmuyorum. Kuyumcudan almış olduğu şeyi çözemedim ablamın hasta işlerinden kafa yormak, kavga etmek istemedim. Salı günü ablam biyopsi olacak sonra ameliyat şu hastalığımız bir geçsin şu an sadece canım ablamı düşünüyorum.
Size belki komik gelecek ama doğum günü akşamımda yaptığı tam bir saçmalıktı. Fıstıklı ve çikolatalı pasta sevmem kendisi çok sevdiği için gündüzden kalmaz diye gündüz arayıp ayırtmış. Sana pasta aldım diye mutfağa girdi sonra ben içerdeyken baktım mutfakta pastayı kesmiş yiyor. Ablamla ikimizde şaşırdık çok duyarsız biri oldu çıktı.

Son düzenleme:
canım Allah ablana şifalar versin öncelikle..

o kuyumcu olayı hediye ile sonlanacak sanıyordum..

cidden o kısım şüphe uyandırıyor.

Ablanın durumu hallolana kadar beklersin, hem o süreçte takiplerini yaparsın.

bu arada fatura detaylarına baktın mı?

Niye bu kadar kafaniza takiyorsunuzki? Kurban olgudugumu Allahim sabir ver sen bizlere. Kadinlarin isi gercekten zor. Benim esimde gel git kafali. Artik elimden geldigince takmamaya calisiyorum. Daha once nisanliydim ama nisanlimda ayniydi. Didikledikce bir suru hatasi cikiyordu ve sonunda biktim ayrildim. Esimle tanistim cok iyi dedim ama oda digerinden az degil. Neler olmuyorki. Su bol paralar, televizyon hersey bu kadar ilerde olmasaydida bir dagin tepesinde kulubemde bebelerimle oturur olsaydim. Kocam aksam tarladan donerdi yemegini yer aksamada kocagina girer ondan sicaklik alirdim. Teknoloji devir ilerledikce hersey degisiyor. Erkekler doyumsu kadinla pirpirikli. Ay cok zor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…