Herkese merhaba daha önce boşanma durumumdan bahsetmiştim. Eşim ilk önce anlaşmalı boşanmayı kabul etti protokol hazırlandı derken bu seferde tutturdu ben boşanmam diye ama evliliğimizi kurtarmak için tek çaba harçamadı. Eşime çekişmeli dava açcıcağımı ama aile sorunlarını tekrar dillendirmenin hakimin avulatların önüne sürmenin bizi daha fazla yıpratacağı söledim. Ayrıca bi bebeğimiz olduğu için hep yüzyüze bakıcaz kendi aramızda çözelim dedim. Bana yaptığı onca şeye rağmen bıran önce bitmesi için bu uğraştım. Eşim sen aç çekişmeli davanı bende tm diyecem avukat tutmucam falan dedi. Mecbur açtım davayı dilekçede anlattık sıkıntımızı. Dilekçeden sonra avukat tutmuş yalan iftiralarla dolu bi dilekçe yazmış. Şimdi anlamadığım yer velayet istemiyor ben istiyorum çoçuk için nafaka vercem diyor brnde çoçuk için istiyorum zaten boşanmayı istiyor bende istiyorum talepler aynıken neden avukat tutupta işi uzatma çabasında tanzminat isteğim kendime nafaka isteğim yok yani dava sonunda kazanacagi ve kaybedecegi bisi yok amaci sizce ne olabilir???