Hmm enteresan geldi bana damerhaba arkadaşlar.
kız kardeşim henüz 19 yaşında, başından talihsiz bir evlilik geçti ve 3 ay içerisinde sonlandı. orta okul mezunu, bir mesleği falan yok, görsel olarak da bayağı ilgi çekici biri. bir iki hafta önce bir mağazanın elemanı kendisini çok beğendiğini, niyetinin ciddi olduğunu falan söyleyerek kız kardeşimle tanışmak istiyor, yanında annem var, ciddiyetini ispatlamak için özellikle ona anlatıyor kendini. iddiasına göre kendisi 26 yaşında, hukuk fakültesi 2. sınıf öğrencisi. kız kardeşim daha önce bir evlilik yaptığını falan söylüyor, geri çekiliyor. fakat bu beyefendi aynı mağazadan daha önce de alışveriş yapıldığı için telefon numarası gibi bir takım bilgilerden yararlanıp kardeşime ulaşmayı başarıyor.
sonuç; görüşmeye başlıyorlar... ancak; sürekli whatsapp'a giriyor; fakat kardeşime oradan hiç yazmıyor. gündüzleri "akşam şu saatte arayacağım" diyor, akşama kadar sesi çıkmıyor, gece 12 gibi arayıp bir iki saat konuşma yapıyorlar. part time çalışıyorum diyor; fakat gün içinde sürekli yoğun. derslerinin akşam olduğunu söylüyor, fakat derste olduğuna dair bir faaliyet yok.
şimdi benim merak ettiğim; eğer gerçekten söylediği gibi biriyse, bu kişi, kendisiyle ne sosyal, ne kültür, ne de eğitim... hiçbir açıdan uyumlu olmayan kız kardeşimle neden görüşmek istiyor? boşanmış olmayı elbette bir eksik olarak saymıyorum; fakat kendisi bir de evlilik yapmamış. türk milleti için ciddi bir şey bu. niçin bu kadar uyumsuzluğa rağmen kardeşimle iletişim kurmak istiyor olabilir? üstelik aileleri devreye sokmak istediğini de söylemiş.
sosyal medya kullanmadığını söylüyor, 118'lerden de herhangi bir bilgiye ulaşamadık. kardeşim bir daha üzülsün istemiyorum; fakat çocuğa resmen tav olmuş gibi duruyor.
ben mi çok fesadım, yoksa ortada koskoca bir saçmalık mı var arkadaşlar?
Keşke dul demeseydin. Bi ben mi kötü oluyorum bu lafaDikkat faydalanmaya calışabilir.
Malum toplumumuzda yafta yapışıyo dul olunca
Keşke dul demeseydin. Bi ben mi kötü oluyorum bu lafa
marmara üniversitesinde okuduğunu söylemiş arkadaşlar... ya açıkçası gerçekten orada okuyor olsa bile çok samimi gelmiyor bana. kardeşimi nasıl geri çekeceğimi düşünüyorum şu an...
Marmara üniversitesi öğrenci bilgi islemine sorun? Bu isimle ögrenciniz var mi diye
marmara üniversitesinde okuduğunu söylemiş arkadaşlar... ya açıkçası gerçekten orada okuyor olsa bile çok samimi gelmiyor bana. kardeşimi nasıl geri çekeceğimi düşünüyorum şu an...
Boşanmış bir alternatif sanırımCanm üzgünüm ama
Ne denir başka bilemiyorum
Varmı alternatif bi tabiri
Boşanmış bir alternatif sanırım
yanlış hatırlamıyorsam kimliklerdede bu şekilde geçecekti artık
Ben evlenmeden bu kadar çirkin şeyler yaşayan insanlara dışardan gayet normal bakılıp bunlar rahat rahat namusluyum ben diye gezerken hatta bu durumlarını bilip anlayan insanlar varken evlenip ayrılan insanlara saçma sapan bi zihniyetle kötü bakılmasına anlam veremiyorum yaYakında boşanmışıda cirkinleştirir
Çirkin zihniyetler
Yerine alternatif cümleler aratır
Hadi hayırlı olsun
Ben evlenmeden bu kadar çirkin şeyler yaşayan insanlara dışardan gayet normal bakılıp bunlar rahat rahat namusluyum ben diye gezerken hatta bu durumlarını bilip anlayan insanlar varken evlenip ayrılan insanlara saçma sapan bi zihniyetle kötü bakılmasına anlam veremiyorum ya
Dinende kanunende normal bişey bu millet ne hakla yadırgıyor
Aynen öyle olduda neyse belki okuyan bir iki kişiye etki ederBnde anlamıyorum Allah korusun bi gün boşansam inadına dulum derim benim için bendeki anlamı önemli karsımdakinin kurduğu anlam değil.
Yani duyunca üzülüp etkilenilmesinide anlamadım ya herneyse :)
Bu arada Konu sahibi kusura bakma farklı bi yere geldi
Koskoca saçmalık var ..en sinir olduğum tip..kardeşin bence uzak dursun bundan..bence yalan da çok söylüyor bu adammerhaba arkadaşlar.
kız kardeşim henüz 19 yaşında, başından talihsiz bir evlilik geçti ve 3 ay içerisinde sonlandı. orta okul mezunu, bir mesleği falan yok, görsel olarak da bayağı ilgi çekici biri.
bir iki hafta önce bir mağazanın elemanı kendisini çok beğendiğini, niyetinin ciddi olduğunu falan söyleyerek kız kardeşimle tanışmak istiyor, yanında annem var, ciddiyetini ispatlamak için özellikle ona anlatıyor kendini. iddiasına göre kendisi 26 yaşında, hukuk fakültesi 2. sınıf öğrencisi. kız kardeşim daha önce bir evlilik yaptığını falan söylüyor, geri çekiliyor. fakat bu beyefendi aynı mağazadan daha önce de alışveriş yapıldığı için telefon numarası gibi bir takım bilgilerden yararlanıp kardeşime ulaşmayı başarıyor.
sonuç; görüşmeye başlıyorlar... ancak; sürekli whatsapp'a giriyor; fakat kardeşime oradan hiç yazmıyor. gündüzleri "akşam şu saatte arayacağım" diyor, akşama kadar sesi çıkmıyor, gece 12 gibi arayıp bir iki saat konuşma yapıyorlar. part time çalışıyorum diyor; fakat gün içinde sürekli yoğun. derslerinin akşam olduğunu söylüyor, fakat derste olduğuna dair bir faaliyet yok.
şimdi benim merak ettiğim; eğer gerçekten söylediği gibi biriyse, bu kişi, kendisiyle ne sosyal, ne kültür, ne de eğitim... hiçbir açıdan uyumlu olmayan kız kardeşimle neden görüşmek istiyor? boşanmış olmayı elbette bir eksik olarak saymıyorum; fakat kendisi bir de evlilik yapmamış. türk milleti için ciddi bir şey bu. niçin bu kadar uyumsuzluğa rağmen kardeşimle iletişim kurmak istiyor olabilir? üstelik aileleri devreye sokmak istediğini de söylemiş.
sosyal medya kullanmadığını söylüyor, 118'lerden de herhangi bir bilgiye ulaşamadık. kardeşim bir daha üzülsün istemiyorum; fakat çocuğa resmen tav olmuş gibi duruyor.
ben mi çok fesadım, yoksa ortada koskoca bir saçmalık mı var arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?