Numarasını facebooktan aratin. Hesap bilgileri numarasinda ekliyse cikar. Cia doye program var ayrica ordan da bakabilirsiniz. Bide kardesin cok genc benden kucuk. Ciddi dusunmese egitimine yonlendirseniz daha iyi olur sanki.
Bu delikanlının adini ve soyadini bana ozelden yazarsaniz marmara hukukta okuyup okumadigini anlayabiliriz orada 4 tane ogrencim var farkli siniflarda. 26 yas hukuk 2.sinif icin büyük geldi bana
İyice araştırıp soruşturmak gerek. Ve uzatmadan ailesini devreye sokmak istiyorsa bunu hemen yapsın. Onun dışında dışarıda görüşme işi olmamalı. Niyeti ciddiyse gelsin aileler aracılığıyla tanısınlar birbirlerini.. Üzülmesin kardeşiniz
Adını soyadını facebooktan veya googleden okul ismiyle taratın.. Ama bunu başka hesaptan yapın, belki engellemiştir sizleri.. Yada iş yerine onun tanımadığı birini yollayıp bi teyze gibi, ağzını aratıcaksınız, evlimisin, nişanlımısın gibi..
Numarasını facebooktan aratin. Hesap bilgileri numarasinda ekliyse cikar. Cia doye program var ayrica ordan da bakabilirsiniz. Bide kardesin cok genc benden kucuk. Ciddi dusunmese egitimine yonlendirseniz daha iyi olur sanki.
Bu delikanlının adini ve soyadini bana ozelden yazarsaniz marmara hukukta okuyup okumadigini anlayabiliriz orada 4 tane ogrencim var farkli siniflarda. 26 yas hukuk 2.sinif icin büyük geldi bana