Boşanmış erkeklere gayet bekar denilebiliyorsa, boşanmış kadınlara da denebilir.Bnde anlamıyorum Allah korusun bi gün boşansam inadına dulum derim benim için bendeki anlamı önemli karsımdakinin kurduğu anlam değil.
Yani duyunca üzülüp etkilenilmesinide anlamadım ya herneyse :)
Bu arada Konu sahibi kusura bakma farklı bi yere geldi
Canm üzgünüm ama
Ne denir başka bilemiyorum
Varmı alternatif bi tabiri
bir akademisyen esi olarak yazmak isterim ki hicbir universite ogrenci bilgi paylasiminda bulunmaz.
diger taraftan kardesinizi dul olarak bir seye layik gormemissiniz de, oteki kisi hukuk ogrencisi olsa da bir magaza sorumlusu neticede... kim kime layik degil? statu okumakla yahut dul olmamakla mi oluyor? bu yanilgilar ile kardesinizden once siz hataya dusersiniz.
Benim anladığım siz kardesinizi bu cocuğa layık olmadığını düşünüyorsunuz.
Kardesiniz artık yetişkin. Bi abla olarak tavsiye vermekten öteye gidemezsiniz. Ne cocuğun okulunu araştırabilirsiniz. Ne iş yerinde cocuğu takip edemezsiniz. Nede sosyal medyayla takip edebilirsiniz. Takıntılı halleri bırakın. Kardesinize doğru yolu gösterin, o nasıl yüreyecekse yürüyün.
Whatsapp a giriyorda kardefime yazmıyor nedir? Bırakın şu adamların yakasını
Akşamları okul var mı bilmiyorum ana Hukuk Fakültesi'nde zaten devam zorunluluğu yok ki. Çalışırken telefon kullanmıyor olabilir ki doğru olan bu. Sizin kafanıza takılan ne tam olarak. Kardeşinizi ona layık görmüyor musunuz?
Akşamları okul var mı bilmiyorum ana Hukuk Fakültesi'nde zaten devam zorunluluğu yok ki. Çalışırken telefon kullanmıyor olabilir ki doğru olan bu. Sizin kafanıza takılan ne tam olarak. Kardeşinizi ona layık görmüyor musunuz?
Bnde anlamıyorum Allah korusun bi gün boşansam inadına dulum derim benim için bendeki anlamı önemli karsımdakinin kurduğu anlam değil.
Yani duyunca üzülüp etkilenilmesinide anlamadım ya herneyse :)
Bu arada Konu sahibi kusura bakma farklı bi yere geldi
Diyelim ki adam dogru soyluyor, diyelim ki anlattigindan da super biri. Ne yani evlendirecek misiniz? 19 yasinda? Hem de yanlis bir evlilik yapmisken. Kizkardesinizi kendini gelistirmesi icin yonlendirmeniz gerekiyor evlenmesi icin degil. Ben anlamiyorum evde size yuk mu? Bir tabak mi eksilsin? Bir an once basi mi baglansin? Mantiginiz ne yani? Bu kizi acikogretime kurslara vs. yollamak varken es adayini arastirmalar falan. Koca kaciyor tabii... Allah akil fikir versin.
başını bağlamak ne demek yahu? kendini geliştirmesi için yönlendirmediğimizi nereden biliyorsunuz? o bizim canımız. bu duruma etrafta olumlu bakan yengem halam vs kişiler olduğu için kardeşimin de aklına yattı sanırım. bu adam koskoca bir yalancı, kardeşimden faydalanmak isteyen bir sapık, veyahut gerçekten düzgün niyetli bir insan olabilir neticede... yapma tanışma konuşma evlenme diyemeyeceğimize göre üzülmesine engel olmaya çalışıyoruz. yaşadığı şeyler gerçekten çok ağırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?