Sizce Amacı NE ?

madem bu tür islerle uğrasiyor tanıdığı guvendigi baska insanlar yokmuyduda daha sevgilisi olmayan flörtlestigi birinden para istedi her seyi geçtim hangi devirdeyiz online para göndermeyidemi bilmiyor.Hesabinda parada mı yok

değil işte beni geren de bu şimdi nasıl iletişim kesmeliyim valla inanmicaksınız ama ben verdiğimi istemeye falan utanırım ya

İnsanlar size kötü bişey demedi zengin ve tanınan birinin tek hesabı mı olur diye şaşırdı ,sizden istememesi gerektiğini vurguladı

Konuşmayı kesmeyin parayı alana kadar :) ,ne zaman para verdiniz bilmiyorum ama en kısa zamanda “ya geçen gün para yollamıştım unuttun herhalde, elim sıkıştı ,uygunsan gönderir misin” deyip isteyin .. o utanmıyorsa geri vermeye siz de utanmayın bence ondan sonra iletişimi kesebilirsiniz

Iyi tamam işte, 3 senedir tanidiğin saygin biri sana parayi geri verir. Neyin sitresi bu o zaman? Yoksa kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantiği ile, ya kaz değilse şüphesinemi düştün?

Sen bu şüpheye düşebiliyorsan, biz niye aynisini demeye hakkimiz yok? Yani adam güya kendisi için bile para istemiyor. Flörtüne ayak işlerini yaptiriyor, bu saygin iş adami.

Adam ister milyoner olsun, ister asgari ücretli olsun, yaptiği cok çirkin bir hareket işte. Hiçte mantiğa siğmayan bir hareket. Biz bunu söylerken niye linçleniyoruz? Mecburmuyuz adami senin gibi göklere çikarmaya?

O paranin geri gelip gelmemesi bile önemli değil. Asil sorun sormasinda işte.

Kaç kez soruldu cevap vermediniz, aldığı meblağ ne kadar? Soruluyor çünkü ona göre yorum yapılacak orası önemli. Bir de ne kadar zaman oldu para alalı? Üzerine bir daha yüz yüze görüşmeniz oldu mu? Belki elden verecektir hesapları kapalıymis ya zaten.

Flortten para istemek hoş değil evet ama siz de 2 3 ay değil 3 yıldır birbirini tanıyan insanlarmissiniz. Üstte sorduğum detaylara cevap verirseniz daha net bir yorum yapacağım

paranın önemi yok havası yaratsam nolur yaratmasam nolur bana artısı ne? gelmemesi tabii ki rahatsız etti ama gördüğüm tavır içine düştüğüm durum paranın gelmemesinden daha çok rahatsız etti atıyorum veremeyeceğim dese bile okeyim ama böyle üstüne yatar gibi hoş değil bunu anlatamıyorum

belki algılamadığınız için aynı şeyleri yazmışımdır baak mesela yine algı problemi yaşıyorsunuz 3 senedir içli dışlı değilim tanıyorum sadece selam verdiğim bir arkadaş ayak üstü bir sohbet gibi flört samimiyet aşaması yeni ayrına nneden içime dert olmasın karşımdaki insana bir anlam yüklüyorum ve buna ters hareket yapınca üzülüyorum bunun da hesabını mı vericem?

Adamın tavrı normal değil ve bence (paranızı geri vermemesi dışında ) bu yaptığı iyi olmuş gerçek karakterini tanımanız adına.

miktarı bende kalsın kapandı demiyorum uğradığı saldırıya şahidim bunun üstüne bütün kartları iptal ettirip yenisini istediğine şahidim ifadesine ifadesine ek haberi olmadan aktarılar paralara şahidim ailesini geçin sürekli kardeşiyleler zaten ondan bile isteyebilirdi benim tarafıma gelince ben gerçekten ihtiyacım varmış gibi geri isteyemem yani lafı oraya getiremem

ya keşke benimde içine düştüğüm durum bu olsa ciddi anlamda maddi sıkıntısı olsa da aman çıkacağı varmış diyip geçsem beni rahatsız eden işte sanki hiiiiç olmamış böyle bir şey gibi bir mahçubiyet görsem o günden sonra ona da kabulüm

zaten tek hesabı var demedim zaten problem bu insanlar yazmadığım her şeyi yazmışım gibi devam etti şimdi burada birimizin kartı kopyalansa hepimiz hesapları kartları iptal edip yenisini isteriz acaba diğerleri de gider mi diye ben buralara hiç takılmadım normal geldi.
parayı vereli çok olmadı daha birr kaç gün ve ben o şekilde maalesef isteyemem sanırım en doğrusu sessizce iletişimi kesmek

Benim bu alıntıda ne işim var? Küçümseme, aşağılama, zıt bir şey söyleme hiçbirini yapmadım. Adam sizi dolandırdı demedim bile. Keşke hiç yazmasaydım şu konuya.

peki ben mecbur muyum size aynı şeyi kırk kere anlatmaya okuduğunuzu anlamıyorsanız bari yazıp ortalığı karıştırmayın benimki stress değil hayal kırklığı bir insan biriyle niye flört eder beğendim adamı hoşuma gitti böyle bir hareket görünce de üzüldüm kendine yakıştırdığı şeye üzülüdüm keşke böyle olmasaydı da devam etseydik diyorum bunu herkes düşünür söyler emin olun o para burdakilere dert olduğu kadar bana olmadı ya para bu yerine gelir ama değer verdiğim birinin böyle basit bir şey için kendince açıkgözlülük yapması üzücü ne kondurabiliyorum ya düştüğüm durumu sindirebiliyorum benim derdim bu

Benim bu alıntıda ne işim var? Küçümseme, aşağılama, zıt bir şey söyleme hiçbirini yapmadım. Adam sizi dolandırdı demedim bile. Keşke hiç yazmasaydım şu konuya.
Aynen bende sadece soru sordum, adamı nerden tanıdığını ve miktarı sordum ki ona göre durum değişir diye

Aynen bende sadece soru sordu, adamaı nerden tanıdığını ve miktarı sordum ki ona göre durum değişir diye
Gereksiz bir atar. Sanki flört değil de 30 senelik eşi nasıl korumuş, uzun uzadıya yazmış, uğruna laf dalaşlarına girmiş. Hayır yani sen rahatsız olmasan konu açmazsın burda. Rahatsızlığı dile getiren insanlara "o zaten iş adamı bir sürü parası vaar beni dolandırmaz" türü şeylerle sevdiceğini aklama çabası, komik.

işte onu açıklasaydınız ,birden fazla hesabı vardı ama işkillenincee kapattı diue fakat yorumlar yine değişmezdi adam paranızı geri iade etmedi çünkü

miktarı belirtmek istemiyorum ama böyle 100-200 de düşünmeyin , bunu göndereli bir kaç gün oldu üstüne yüzyüze görüşemedik bazı olaylar oldu ve bir rahatsızlık geçirdi yataktan çıkamıyor gibi bir şey .
3 yıl var ama bu 3 senede çok ciddi bir samimiyetimiz yoktu sadece birbirimizi tanırdık selam verdirdik naber nasılsın sohbetleri ya da bir etkinlikte denk gelisek konu üstüne ayak üstü konuşmalar öyle sıkı fıkı bir durumumuz yoktu

bence adam sızı denemiş anlamış sizin sovuşçu oldugunuzu leş
gerçekten artık gülerek okuyorum ya sövüşçü olsam parayı isteyen taraf olurdum ya da verdiğimi bile istemeye ima etmeye utanmazdım bir kere de sizin için tekrar edeyim bir ihtimal belki beyninize girer bana dese ki vermiyorum ok bu kadar bitti umrumda olmaz ama buradan bakınca adam üstüne yatmış gibi görünüyor bu rahatlık bu durum beni rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…