sizce bakıcımın amacı ne

öyle olsa bile başka brinin senin ew kurallarına karışmaya hakkı yok canım.. oldu ben yatağımı dağınık bırakayım mesela kadın gelsin bana abuk gubik bir mesaj yazsın yok böyle bir terbiyesizlik.. hem nasıl anladın ki bu lavabo olayını çok güldüm yaa! tuwaletten çıkıp mutfakta yıkamıyormuş arkadaş elini :)) mutfak için kullanıyordur herhalde
çocuğun gelişmesi düzgün konuşmak değildir ayrıca, senin we tv gibi çewre faktörlerin ne kattığıdır kişiliğine..

Son düzenleme:
Bencede kurtulun bu kadından.Şimdiden başlayın birini aramaya.Sinirlerim zıpladı resmen.Kimin evinde kime not yazıyor?Terbiyesizlik bence.hem bende mutfakta elimi yıkıyorum özellikle sıvı sabunluk koydum yemek yapmadan önce ellerimi yıkamak için.Wc sonrasında banyoda lavabo varken mutfağa gelip el yıkayacak değil ya konu sahibi.Hele küçük bir çocuğu olan bayan,buna zaten dikkat eder.Tv olayında da bazı arkadaşlar zararsız demiş ama hiçte öyle değil.O yaştaki çocuklarda belli bir süreden sonrası beyni yoruyor ve epilepsiyi tetikliyor bildiğim kadarıyla.Her çocuk hasta olmayabilir,yada süper konuşabilir ama olumsuz örnekleride bile bile neden bu riski göze alsınlar ki?Hanımefendi totosunu yayıp tv izleyeceğine parasını haketsin.Kaliteli zaman geçirsin çocukla.

ne kadar hoşgörülü ve sabırlısınız?sizin evinizde çalışan o,siz değilsiniz
bence net tavırlarınızı koyun ortaya!sizinle sanki kendisi patron gibi konusuyor
son derece arsız...
benimle bu tarz konusamazdı mesela
siz birde makul makul açıklama yapmışsınız...
anlaşılan son derece naif bir kişiliksiniz....

Bence siz evde oturun bakıcıya bakın!!!!! Çünkü onun çocuğa bakacağı yok belli ki

Son düzenleme:
bence fazla yüzvermissiniz canım ya
sizin ona birşeyler almanız onun bayağı işine gelmiş
ve verdikce iyice doyumsuzlaşmış anlaşılan
bence öyle dediği zaman sizde taviz vermeyin hee ne zaman gitmeyi düşünüyorsun bende bakıcı bakınayım falan diin
yok ben daha fazlasını veririm yok sna 15 kilo meyve alırım bilmem şunu yaparım gibi şeyler bekliyor sizden...

bence kaşınıyor arkadaşım ben olsam 1 dk dha durdurmazdım evimde hepimizm elimizi mutfakta yıkadığımız zamanlar oluyor yok mu hepimizin sıvı sabunluğu mutfağımızda ne demek eller banyoda yıkanır diye not bırakmak ya ben olsaydım yolmuştum çoktan onu temizliği ondan mı öğrenecek insanlar. el temizliğinden önce kendi haysiyetinin temizliğine baksın önce kimse bakıcısına kilolarca meyve vermek zorunda değil çocuğa bakar karşılığında ücretini alır. Ne kdr da ayaklar altına almış kendini çk yazıkkk öyle bir kadına değil çocuk muhabbet kuşumu bile emanet etmem bn kendi gibi bencil kibirli eder çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…