kızlar günaydın. ben orta büyüklükte bir ilçede çalışıyorum. 1 yaş 1 aylık bir kızım var 11. aya kadar kendim baktım. bakıcı ile 2 hafta alıştırma süreci geçirdik. alıştı ancak kızm kadına düşkün değil bu çok problem değil zaten. ben asıl konuya gelirsem, bakıcımız ilk ay çok iyiydi, öğlenleri kızıma çorba yapıyor hep berabaer yediğimiz için bazen de bir çeşit yemek yapıyor bazen ben yapıyorum ya da dışarıdan söylüyoruz.başka hiçbir iş istemedim istemem de. her akşam evi çok uzak olmamasına rağmen kadını arabayla evine bırakırız. 450 tl maaş ve evinin birtakım ihtiyaçlarını karşılıyoruz. ancak 2. ay ortalarından itibaren biraz isteksiz gibi. yani mesela biz eşime ya da kızıma internetten alışveriş yapığımızda ya da marketten eve birşeyler aldığımızda hep ona da birşeyler almamızı istiyor. bazen de alıyoruz zaten ama her zaman değil. almadığımızda suratı asılıyor. geçen gün nisan mayıs gibi benim kızım teyzeyle parka gidecek diye kızımla konuşuyorum, kadın da tam güzelce yürümezse be onu dışarı falan götüremem bebek arabasıyla götüremem diyor. bazen ben bulaşıkları yıkadıktan sonra mutfakta sabunumuz var elimi orada sabunluyorum kadın not bırakmış: eller lavaboda yıkanır! diye. sonra tuveletimiz temizdir genelde ama kadın tuveleti temiz bırakalım diye not yazmış.
bu kadının daha önce çalıştığı bir ev varmış. onun ikinci çocuğu oldu. eylül gibi onlarda bakıcı arayacaklarmış. kadın bize; işte bana sen gel diyorlar. onlar bana her hafta 5-10 kilo meyve vs. verirlerdi, kıyafet verirlerdi. öğlenleri hep beraber dışarı yemeğe giderdik diyor. bizde gideriz ama daha yeni araba aldık, biraz bütçeyi kısmamız lazım bu aralar. acaba kadın oarada mı çalışmak istiyor? bi de kızıma en fazla bir saat tv izlet diyorum. her geldiğimde tv açık oluyor. kadın sabahtan doktorum programı ile gülben ergeni izledim öğleden sonra bugün ne giysem yemek programı izledim diyor. sizce ne yapmak istiyor?