sizce bakıcımın amacı ne

Bakıcınız bulmuş da tüy dikmeye yer arıyor.....
Mutfak lavabosunda el yıkamaya gelince; tuvaletten çıkıp elinizi orada yıkamıyorsunuzdur, mutfakta yemek yaparken, el yağlanınca falan yıkıyorsunuzdur, çocuğu olan bir kadın en fazla bunu yapar zaten....

O bakıcıdan acilen kurtulun, diğer işyeri kesinleşince iyice garip tepkiler vermeye başlar, bulunduğunuz yerde kamera sistemle sürekli takip edilebilen ve bebeklere bakan bakımevleri varsa oraya verin düzgün birini bulana kadar...
Ya da ailelerden birine yalvar yakar olun yeni bir bakıcı ayarlayana kadar onlar baksın....
Yazık çocuğu tv şaşkını yapacak daha en billur çağında...

Meyve istemek, kıyafet istemek neymiş, siz aldığınız hizmet karşılığında bedel ödüyorsunuz, daha ne yapacakmışsınız ki???

böylelerine elinizi verirseniz kolunuzuda kaptırırısınız siz onu himayenize almadınız iş verdiniz karşılığınıda alıyor verdikçe fazlasını isteyecek belliki ve evinizde size talimat verebildiğine görede gayet cürrretkar

sakın merhamet edipte daha fazla yüz vermeyin çocuk bakıyor diye bu kadarı da çok fazla. onu bu şekilde aç gözlülüğe sevk edenlerde sizlersiniz. ne demek ya o kadar şey alınmış? bir de rekabet ortamı yapmaya çalışıyor. hiç yüz vermeyin.ona iş size bakıcı çok. daha fazla bağlanmadan çocuğunuzdan ayırın. daha kötü şeyler de olabilir

ayy SipSonsssss cok dadli

Fazla yüz vermissiniz bu kadına yenisini bulup buna yol verin kızınız fazla alışmadan.
İstisnalar kaideyi bozmaz ama yanımızda çalışan insanlara fazla tolerans gösterdiğimizde
bizi keriz saf falan sanıyorlar galiba. Annem de eve gelen kişilere ne zaman böyle davransa
işleri sallamaya başlıyorlar. Biraz otoriter olmaz,gerektiğinde lafını esirgememek şart.
Yok efendim çocuk yürümeye başlamadan parka götürmezmiş de alışveriş yapınca bişeyler
istermiş de... olduuuu paşammmm oldu olacak sen otur biz yapalım herşeyi. Düpedüz terbiyesizlik...

şok şok bakıcıya değil size çok çok şaşırdım bence önce siz seviye koyun ne demek bakıcıyla yemek yemek ona dışardan bişeyler almak çocuk yürüyemezse götürmem filan böyle söyleyince merhametsiz diye düşünmeyin aksine çok merhametliyim ama her şey dengede olmalı adı üzerinde sizin yanınızda çalışıyor maaşınıda veriyosunuz bence siz ona değerinden çok çok fazla ilgi göstermişsiniz oldu olacak kahve içip dertleşseydiniz de tam olsaydı

bu nasil bir sey ben anlamadim canm siz o kadini bakici olarak almisiniz ve kizinizla ilgilenecek aylik parasi neyse verirsiniz okadar not birakmalarda neyin nesi bilmiyorum canim ama ben olsam degistirim bu bakiciyi ne tuhaf baska beklentiler icinde bu kadin

bakıcınız çok ukala...çalışmaya gittiği evin halkına temizliği öğretmeye çalışmakta ne oluyor!!! bir de utanmadan yiyecek giyecek istiyor.sizden habersiz kafasına göre evinizden meyve alıp kendi evine götürüyor!!!arsızlaşmış resmen.ben sizin yerinizde olsam en kısa zamanda değiştirirdim bu bakıcıyı.

çok sabırlısınız ben olsam çoktan kapıyı gösterirdim fazlasıyla haketmiş bunu.

yani özeti kalıyor hala dimii cnm sana söylemişltim send eonu korkut o göz dagı veriyor size çünkü hemen bakıcı bulamayıp zora sokmaya çalışıyordu bak tersine döndü iy olmuş

kanaatsiz aç gözlü anladığım kadarıyla hiç sevmem yüzsüz insanları.yol ver yoksa hep daha fazla isteyecek

sizin evinizdeki tuvalete mutfağa not yazma hakkını nerden buluyor? maaşını verdikten sonra geriye kalan ihtiyaçlarını karşılayacağınıza dair anlaşmadıysanız bu istekleri de hasız ve yersiz. madem önce çalıştığı yerden haftada 5 10 kilo meyva alıyorlarmış oraya gidip orda çalışsın o zaman.:18:
hem ne demek yürümezse parka götürmem siz o bayana çocuğunuza baksın parka götürsün diye maaş ödüyorsunuz çocuğunuza balmayıp tv izleyecekse çocuğunuzun gönlüne göre gitmeyecekse evinizde durmasının bi anlamı yok ki.
yakında tüm işleri size yaptırıp üstüne maaş isterse ha arada birde kendi evinin ihtiyaçları listesini verirse şaşırmayız herhalde

Çok sinirlendim ilk mesajı okuyunca, yeni bir bakıcı bulun ve yolverin gitsin,
Maaş dışında birşeyler almak da ne ki? Böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum.
Hem de hiç haber vermeden, bakıcıyı sessiz sedasız bulun ve birgün geldiğinde daha eve girmeden kapı üstünden yol verin gitsin... Çivi çiviyi söker!! İstedikçe ister böyleleri, önünü alamazsınız... Çok sinirlendim...

'eller lavaboda yıkanır!' 'tuvaleti temiz bırakalım!'

sadece bu notlar yüzünden bile ben olsam güle güle derdim!

kadın arsızmış sizde mesafeli davranmamış yüz vermişsiniz bence..

maaşı 450 ise 550-650 yaparım ama ne evine bırakırım ne alışveriş yaparım...

yani bu kadınla uğraşılmaz ama sizde bi daha ki bakıcıyla açık açık herşeyi belirleyin,
market alışverişi fln çok saçma geldi bana....

siz neden bu kadına bu kadar özellikli dawrandınız anlamadım? siz ona hiçbirşey yapmak we wermek zorunda değilsinz ki..
ben o notlara gıcık oldum en başta! o kim ki yaşantınıza müdahele ediyor? çok saygısızca yaa.. siz "bakıcımız ne yapmak istiyor sizce?" diyerek anlam we cewap aramak yerine göndermeniz en uygunu olurdu..

Bazı ark not bıraktığı için kızmışlar ben bunu anlayamadım.Durduk yere yazmamıştır sanırım . Lavobodan çıkan birinin tutup da mutfakta yıkaması saçma olur .Böyle bir şey gördü belki.He birde okuyorum bazı çalışan annelerimiz diyor ki çocuğum bir saatten fazla tv kesinlikle izleyemez.İzleyemez değil izlemez bi kere çocuk ama o tv nin de kapanmasını istemez :)))Valla sabahtan akşama kadar açıktı benim tv gayette düzgün konuşuyor derdini anlatıyor .O zaten bütün gün benim peşim de dolanırdı arada gider seyrederdi evde ses istiyordu çocuk.Büyük konuşmamak gerek..

aradaki sınırları koruyamamışsınız bence.hem sizin ne mecburiyetiniz var onu her öğlen yemeğe götürmeye falan?bunu açıklama gereksinimine bile girmemelisiniz. sizin evinize not bırakmaya ne hakkı varmış onun,görgü kurallarını ondan mı öğreneceksiniz.fazla beklentiye girmiş pazarlığı kızıştırmaya çalışıyor aklı sıra.zaten parasını veriyorsunuz internetten bir şeyler almak 5-10 kilo meyve vermek falan saçma.ha içinizden gelir yaparsınız alırsınız sonuçta çocuğunuzu emanet ediyorsunuz ama bu sizin içinizden gelmeli ona neymiş.bence okadar yüz göz olmayın sonra pişman olursunuz.
bu iş şeye benzemiş annemin eve temizlik için kadın alıpta onun anneme şurayı sil burayı sil demesi gibi.açıkçası ben yerinizde olsam değiiştiririm,belki bakıcı bulma sıkıntısı vardır bilemem ama ben çok bunalırım bir insan beni böyle geriyorsa

bazen fazla iyi niyetli olmamak gerekiyor demekki. zaten memnuniyetsiz ve notlar asarak beni terbiye etmeye kalkacak saygısız birisinin çocuğuma bakmasını istemem açıkçası. allah kolaylık versin. biraz da sabır gerekecek galiba size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…