Benim malımda kıymetli bakmayın hayır diyemediğim için veriyordum ama dün aklım başıma geldi böyle bir şey yaşamam gerekiyormuş sanırımbenim malım kıymetli kimseye vermem diyip çıkıyorum
ki cidden malım çok kıymetlidir
birde makyaj malzemeleri iğrenç bence ya başkasının tükürüğü,vücut salgısı cidden çok iğrenç
makyaj malzemelerimi paylaşmayı sevmiyorum de açık ve netArkadaşlar konuyu özetlemem gerekirse iş yerinde bir arkadaşım var ve sürekli benden bir şeyler istiyor bende veriyorum elimden geldiği kadar neyse artık kişisel malzemelerimi de istemeye başladı (makyaj). Hiç vermek istemiyorum hem hijyen açısından hemde bayağı pahalı ürünler ama aram bozulsun da istemiyorum bugün yine sürerken bir ürünüm zarar gördü çok üzüldüm. Benim genel sorunum insanlara hayır diyememek, bazen düşünüyorum ben salak mıyım kendimi kullandırıyor muyum fedakarlığın dozunu kaçırıyorum
Haklısınız açık ve net olmam lazım bu konuda umarım çözüme kavuşur bugün getirmedim yanımda misal üşenmedim sabah etken kalktım yaptım makyajımı bir kaç gün böyle yapacağım zaten haftaya bayram tatili dönüşte de getirmedim yanımda diyeceğim.makyaj malzemelerimi paylaşmayı sevmiyorum de açık ve net
hiçbir şey değişmeyecek o an bi bozulacak belki laf söyleyecek ama haklı olan sensin bunu unutma dik dur
bi süre öyle yap tamam ama sonra isteyince hayır de lütfen bunu kendi iyiliğin için yapmak zorundasın öyle düşünHaklısınız açık ve net olmam lazım bu konuda umarım çözüme kavuşur bugün getirmedim yanımda misal üşenmedim sabah etken kalktım yaptım makyajımı bir kaç gün böyle yapacağım zaten haftaya bayram tatili dönüşte de getirmedim yanımda diyeceğim.
İlişki adına kendimden çok taviz veriyorum evet başıma geldi zamanında bir arkadaşım vardı her ihtiyacı olduğunda yanındaydım saçma bir sebepten bitirdi arkadaşlığımızı.İnsanlar sizi sevsin diye kendinizden bu kadar taviz verirseniz, aranızın iyi olduğunu düşündüğünüz insanların size beş kuruş saygısı olmaz. Böyle kurduğunuz ilişkiler, yarın bir gün fos çıkacak ilişkilerdir.
Tam da demek istediğim şey. Örneğini yaşayıp görmüşsünüz. O zaman kendinize bir dur demeniz gerektiğini aslında biliyorsunuz.İlişki adına kendimden çok taviz veriyorum evet başıma geldi zamanında bir arkadaşım vardı her ihtiyacı olduğunda yanındaydım saçma bir sebepten bitirdi arkadaşlığımızı.
Biliyorum aslında ama güçsüzüm sanırım.Tam da demek istediğim şey. Örneğini yaşayıp görmüşsünüz. O zaman kendinize bir dur demeniz gerektiğini aslında biliyorsunuz.
Güzel taktikmiş bugün sordu getirmedim malzemelerimi dedimHayır aptal değilsin ama işin taktiğini bilmiyorsun. Sen de ondan birşeyler istemeye başla. Özellikle sevdiği şeyleri işte ve bir kaç gün geri verme. Eğer vermezse sen de aaa ben sana vermiştim falan de işi kökünden hallet.
taviz tavizi doğururGüzel taktikmiş bugün sordu getirmedim malzemelerimi dedim
Soğuk davransam da kendisi bana yakın davranıyor :/Soğuk davranın, aranızdaki mesafeyi hissederse bu kadar rahat hareket edemez karşınızdaki insan size karşı
aynen öyletaviz tavizi doğurur
bugün ne oldu bakın başka bir arkadaşı daha var samimi olduğu arkadaşı istedi ondan verdi bende de istediler tabi ki ama getirmediğimi söyledim dünkü olaydan sonra istemelerini çok şaşırdım alacağım yenisini sana demişti ürünüme zarar verdiği için bugün konusunu bile açmadı.Makyaj malzemesi asla paylaşamam.
Testler bile sürmem mağazada,kaldı ki birine vereceğim kullansın diye,versem ben bir daha kullanamam.
Açıkça söyleyin,bunlar benim için diş fırçasından farksız bu sebeple kullanmana müsade edemem diye. Alınırsa alınsın. Yalanda değil.
1 kez söylerseniz çekinir zaten bir daha istemez.
Sakayla karisik kiz bnrim urunum nerde hani aldin mi diye sor bakalimSoğuk davransam da kendisi bana yakın davranıyor :/
aynen öyle
bugün ne oldu bakın başka bir arkadaşı daha var samimi olduğu arkadaşı istedi ondan verdi bende de istediler tabi ki ama getirmediğimi söyledim dünkü olaydan sonra istemelerini çok şaşırdım alacağım yenisini sana demişti ürünüme zarar verdiği için bugün konusunu bile açmadı.
Diyemem ki ister gibiSakayla karisik kiz bnrim urunum nerde hani aldin mi diye sor bakalim
benden yüksek maaşlarıda birde düşünün.İkimiz de burada çalıştığımıza göre maaş alıyoruz değil mi deyin ve gülümseyin.
Diyemem ki ister gibi
benden yüksek maaşlarıda birde düşünün.
İste zaten niye istemyosun yok ben hibe ettim diyosan o ayrı. Ayrica sen istemedikçe senin malzemeleri dahaaaa cooookk kullanilirlarDiyemem ki ister gibi
EstağfirullahSoğuk davransam da kendisi bana yakın davranıyor :/
aynen öyle
bugün ne oldu bakın başka bir arkadaşı daha var samimi olduğu arkadaşı istedi ondan verdi bende de istediler tabi ki ama getirmediğimi söyledim dünkü olaydan sonra istemelerini çok şaşırdım alacağım yenisini sana demişti ürünüme zarar verdiği için bugün konusunu bile açmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?