Sizce ben mi haksız im?

Ha şunuda söyliyeyim benim eşimde amcasıyla görüşmüyor zamanında bana dedikleri yüzünden ki ben gel gidip barışalım diyorum kv dem çok istiyor çünkü severim kendisini de, ama istemiyor eşim bazı erkek böyle bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek

Aynen kuzum her gelin kötü die bisey yok bazen yapılanlar yüzünden kardeşler de kötü olabiliyor.

Canım madem öyle gitme sanane bebeklerinden gitme sonrada öyle laf yapıcak çocuğuyla hava atıcak bakın bizim çocuğumuz var sizin yok bende de öyle bir durum var benim çocuğum yok onun var ve çocugla hep hava atıyor kıskanç sanki çocuğu bir objede gösteriş yapıyor çok yalnış durumlar bunlar konuşmayın boşa moralinizi bozmayın memlekete gelmelerinde de bir art niyet olabilir

Bakamamis çocuğa o yüzden gelmiş memlekete yani bı isi de yok calismiyorda zaten eşi de her işini yapıyor nasıl bakamamislar anlamış diil im.Nese bunlar beni ilgilendirmez de belki de gösteriş yapmaya gelmiştir çocukla bilmiyorum herkes çocuğuna çok güzel bakıyor çalışan anneler bile bunlar bakamadı.

Çocuğu obje gibi kullanıyor ya çünkü onu Allah'ın verdiğini bilmiyor kendileri yarattı sanıyor bazı insanlar...

Canım Kaynanalar hep öyledir bizimki daha ağır bir mevzuydu kıskanç elti iftiranın kralını attı baya bir konuşmadım kaynanam araya girdi yapma etme kim takar halada konuşmuyorum bir insana ikinci bir şansı verirsen gene aynısını yapar görüşündeyim

Bende aynı düşünüyorum seninle bu yüzden de taviz vermeyecem asla belki biraz katiyiz ama böyle olması gerekiyor demek ki.

Doğruysa yaşınız daha 26.
Kullanıcı adınız bile bebek odaklı.
Sanırım çevreye karşı da “bebek istiyorum da olmuyor” modundasınız.
Eğer öyleyse çok yanlış yapıyorsunuz, böyle kötü niyetlilere, arkanızdan konuşma fırsatını bir şekilde kendiniz veriyorsunuz.
İnsanlara daha düşünmüyoruz genciz diyip geçebilecek yaştasınız.
Hatta bunu kendinize bile diyebilirsiniz.
Bebek konusunda en büyük engellerden birisi de stres bu şekilde beklentiye girerek de bunu fazlasıyla yaratıyorsunuz.

Rencide edici bir durum oldugundan dolayi, hic birsey yapmak zorunda degilsiniz. Ha Esiniz belki kan bagi oldugundan bir yakinlik göstermek istese misal, hosgörü gösteririm sahsen, sonuc olarak Kardes meselesi.

Fazla kafayi da yormam, hani olduguna birakirim.
Ancak Ölüm kapiya dayanacagi durumda da - allah korusun - pismanliklar dogar.
Halam ile Amcamlar küs kaldilar ve ne oldu? Keskeler dogdu bir can kaybinda...

Hayır canım kimseye bebek istediğimizi soylemedik onlarla zaten konuşmuyoruz diğerleri de istemiyoruz sanıyorlar.Acaba istedigimizi ve olmadığını bilseler neler olur siz düşünün.

Mesajlar imda da belirttim asla girmedim aralarina girmem de hatta bazı olaylardan sonra eşi hamile kalınca benim eşim arayıp tebrik etmişti abisini bunlara rağmen yine aynı şeyleri yapmaya devam ettiler evet onlar kardeş eşim isterse konuşur barışır ama istemiyor kesinlikle.

Nezaket gösterilip sevincli bir tebrik edildiginde bile ayar yapiyorlar ise, o zaman kendi hallerinde birakmak gerekir.
KV veya herhangi baska bir aile akraba üyeside barisma meyilinde olsa bile, onlara hani biz güzellik ve hos bir bag icin adim attik, bunun tek yönlü imkansiz oldugunuda baskilayarak beyan etmek gerekir. Sonrasinda da halen israr edilse bile, kulak asmamak gerekir.

Seninle hemfikirim
Gelin anlaşamayabilir
Ama o aile senin ailen
Git görüş aranı düzelt

canın ne istiyor ise onu yap..kimsenin sözüne kulak asma..öyle insanlar konuşsan ne olur ..konuşma ,görüşme daha kendi pisliklerinde boğulsunlar

Bizim ailede de aynısı yaşandı . Değmeyecek bir konu Yüzünden iki erkek kardes yıllarca küs kaldılar . Gereksiz yere kalp kırdılar ama sonuç asla telafisi olmayan pişmanlıklar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…