- 20 Ocak 2010
- 47.050
- 174.123
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Derindeniz18
-
Söyleme cnm zaten düşünmüyoruz şuan de geç belki bu yaşadığun streslerden kaynaklı olmuyordurBu yüzden çocuk konusunu dahi kimseye söylemiyoruz bilmesinler gerek yok.
Bende zaten konu sahibi kardeşler arasına giriyor demedim girmesin dedim dikkat ederseniz .Ben kardeşler arasına giren bir konu sahibi görmedim burda siz nasıl gördünüz ilginç
Aynen kuzum her gelin kötü die bisey yok bazen yapılanlar yüzünden kardeşler de kötü olabiliyor.Ha şunuda söyliyeyim benim eşimde amcasıyla görüşmüyor zamanında bana dedikleri yüzündenki ben gel gidip barışalım diyorum kv dem çok istiyor çünkü severim kendisini de, ama istemiyor eşim bazı erkek böyle bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek
Olabilir canım dün bende bunu düşündüm uzak da olsak konusmasak da aynı ailede olunca malesef bu tür şeyler yasanabiliyorSöyleme cnm zaten düşünmüyoruz şuan de geç belki bu yaşadığun streslerden kaynaklı olmuyordur
Canım madem öyle gitme sanane bebeklerinden gitme sonrada öyle laf yapıcak çocuğuyla hava atıcak bakın bizim çocuğumuz var sizin yok bende de öyle bir durum var benim çocuğum yok onun var ve çocugla hep hava atıyor kıskanç sanki çocuğu bir objede gösteriş yapıyor çok yalnış durumlar bunlar konuşmayın boşa moralinizi bozmayın memlekete gelmelerinde de bir art niyet olabilirİyi geceler kk nin güzel kadınları ilk defa böyle bir konu açıyorum çünkü canım çok sıkıldı.ismimden de anlaşılacağı gibi buraya farklı bir konu üzerinden üye olmuştum ama bu akşam bişey oldu.Ben 26 yaşında çok iyi bir işi olan devlet memuruyum eşim de aynı çok güzel bir hayatım mutlu bir evliliğin var maddi durumum çok iyi herseyim tam bir bebeğim eksikesim in bir abisi var evlendigimizden beri onunla sorunlar yaşıyoruz evime geldi eşiyle beraber bana terbiyesizlik yaptı akşama kadar arkamızdan konuştular aldığımız araba kazandığımız para yaptığımız düğün evinizdeki eşyalar hepsi kulağımıza gelirdi ve bunlarla kesinlikle gorusmuyoruz.bunlarin bebeği oldu alıp memlekete gelmişler bugün kaynanam aradı konu açıldı işte gelip onları görün barışın konusun.ben kimsenin ayağına gitmem çünkü ben asla suçlu diil im dedim eşim de gitmiyor konuşmak istemiyor sağolsun hep arkamda yanımda oldu esim. Orda burda yok benim eşimi kıskanıyor gibi konuşmalar dedim ki neyini kiskanicam ben onun eşinin ileri geri konuşuyor .o hala savunma yapıyor sinirlerim çok bozuldu uzak kalınca da kurtulamiyoruz daha yapılan çok şey var da uzun yazmak istemiyorum eğer suçlu olsaydım gider görürdüm adım atardım ama haklı olduğum yerde asla kendimi ezdirmem ama yine de canım çok sıkıldı sanki biz biseyler yapmak zorundayız gibi davranıyorlar sizce haksız mıyım kusura bakmayın uzun oldu biraz.
Bakamamis çocuğa o yüzden gelmiş memlekete yani bı isi de yok calismiyorda zaten eşi de her işini yapıyor nasıl bakamamislar anlamış diil im.Nese bunlar beni ilgilendirmez de belki de gösteriş yapmaya gelmiştir çocukla bilmiyorum herkes çocuğuna çok güzel bakıyor çalışan anneler bile bunlar bakamadı.Canım madem öyle gitme sanane bebeklerinden gitme sonrada öyle laf yapıcak çocuğuyla hava atıcak bakın bizim çocuğumuz var sizin yok bende de öyle bir durum var benim çocuğum yok onun var ve çocugla hep hava atıyor kıskanç sanki çocuğu bir objede gösteriş yapıyor çok yalnış durumlar bunlar konuşmayın boşa moralinizi bozmayın memlekete gelmelerinde de bir art niyet olabilir
Çocuğu obje gibi kullanıyor ya çünkü onu Allah'ın verdiğini bilmiyor kendileri yarattı sanıyor bazı insanlar...Canım madem öyle gitme sanane bebeklerinden gitme sonrada öyle laf yapıcak çocuğuyla hava atıcak bakın bizim çocuğumuz var sizin yok bende de öyle bir durum var benim çocuğum yok onun var ve çocugla hep hava atıyor kıskanç sanki çocuğu bir objede gösteriş yapıyor çok yalnış durumlar bunlar konuşmayın boşa moralinizi bozmayın memlekete gelmelerinde de bir art niyet olabilir
Canım Kaynanalar hep öyledir bizimki daha ağır bir mevzuydu kıskanç elti iftiranın kralını attı baya bir konuşmadım kaynanam araya girdi yapma etme kim takar halada konuşmuyorum bir insana ikinci bir şansı verirsen gene aynısını yapar görüşündeyimBakamamis çocuğa o yüzden gelmiş memlekete yani bı isi de yok calismiyorda zaten eşi de her işini yapıyor nasıl bakamamislar anlamış diil im.Nese bunlar beni ilgilendirmez de belki de gösteriş yapmaya gelmiştir çocukla bilmiyorum herkes çocuğuna çok güzel bakıyor çalışan anneler bile bunlar bakamadı.
Bende aynı düşünüyorum seninle bu yüzden de taviz vermeyecem asla belki biraz katiyiz ama böyle olması gerekiyor demek ki.Canım Kaynanalar hep öyledir bizimki daha ağır bir mevzuydu kıskanç elti iftiranın kralını attı baya bir konuşmadım kaynanam araya girdi yapma etme kim takar halada konuşmuyorum bir insana ikinci bir şansı verirsen gene aynısını yapar görüşündeyim
Hayır canım kimseye bebek istediğimizi soylemedik onlarla zaten konuşmuyoruz diğerleri de istemiyoruz sanıyorlar.Acaba istedigimizi ve olmadığını bilseler neler olur siz düşünün.Doğruysa yaşınız daha 26.
Kullanıcı adınız bile bebek odaklı.
Sanırım çevreye karşı da “bebek istiyorum da olmuyor” modundasınız.
Eğer öyleyse çok yanlış yapıyorsunuz, böyle kötü niyetlilere, arkanızdan konuşma fırsatını bir şekilde kendiniz veriyorsunuz.
İnsanlara daha düşünmüyoruz genciz diyip geçebilecek yaştasınız.
Hatta bunu kendinize bile diyebilirsiniz.
Bebek konusunda en büyük engellerden birisi de stres bu şekilde beklentiye girerek de bunu fazlasıyla yaratıyorsunuz.
Mesajlar imda da belirttim asla girmedim aralarina girmem de hatta bazı olaylardan sonra eşi hamile kalınca benim eşim arayıp tebrik etmişti abisini bunlara rağmen yine aynı şeyleri yapmaya devam ettiler evet onlar kardeş eşim isterse konuşur barışır ama istemiyor kesinlikle.Rencide edici bir durum oldugundan dolayi, hic birsey yapmak zorunda degilsiniz. Ha Esiniz belki kan bagi oldugundan bir yakinlik göstermek istese misal, hosgörü gösteririm sahsen, sonuc olarak Kardes meselesi.
Fazla kafayi da yormam, hani olduguna birakirim.
Ancak Ölüm kapiya dayanacagi durumda da - allah korusun - pismanliklar dogar.
Halam ile Amcamlar küs kaldilar ve ne oldu? Keskeler dogdu bir can kaybinda...
Nezaket gösterilip sevincli bir tebrik edildiginde bile ayar yapiyorlar ise, o zaman kendi hallerinde birakmak gerekir.Mesajlar imda da belirttim asla girmedim aralarina girmem de hatta bazı olaylardan sonra eşi hamile kalınca benim eşim arayıp tebrik etmişti abisini bunlara rağmen yine aynı şeyleri yapmaya devam ettiler evet onlar kardeş eşim isterse konuşur barışır ama istemiyor kesinlikle.
Seninle hemfikirimÇevremde bu Tür olaylar çok var çünkü . Genelde iki erkek kardeşin arası ikisi de evlenince el kızları Yüzünden bozuluyor . Çok Anlamsız halbuki sırf kadınların kıskançlığı sebebi de çoğunlukla . Abisi o elbette kızacak elbette sinirle ağzından kötü sözler çıkmışta Olabilir ama geçici Şeyler bunlar . Ilerde küslükle gecen Zaman'ım telafisi olmuyor Çünkü
Aynen öyle . Sonuçta o gelin gelmeden önce de onlar abi kardeşti .Seninle hemfikirim
Gelin anlaşamayabilir
Ama o aile senin ailen
Git görüş aranı düzelt
Bizim ailede de aynısı yaşandı . Değmeyecek bir konu Yüzünden iki erkek kardes yıllarca küs kaldılar . Gereksiz yere kalp kırdılar ama sonuç asla telafisi olmayan pişmanlıklar ...Rencide edici bir durum oldugundan dolayi, hic birsey yapmak zorunda degilsiniz. Ha Esiniz belki kan bagi oldugundan bir yakinlik göstermek istese misal, hosgörü gösteririm sahsen, sonuc olarak Kardes meselesi.
Fazla kafayi da yormam, hani olduguna birakirim.
Ancak Ölüm kapiya dayanacagi durumda da - allah korusun - pismanliklar dogar.
Halam ile Amcamlar küs kaldilar ve ne oldu? Keskeler dogdu bir can kaybinda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?