Sizce bizim ayrılmamız mı mantıklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin bir daha evlenmen için birinci dereceden kimsesi olmayan birini bulman lazım.
Çocukluğunda baban ve ailesinin baskılarına, kötü davranışlarına maruz kaldığın için mi bilmiyorum ama eş ailesine sağlıklı bakamıyorsun asla.
Varlıkları seni rahatsız ediyor.
Şuan belirgin bir konu yok ama bir şekilde hayatında var olmaları bile yetiyor sana.
Bir düşün normal mi bu?
Aylardır görmedin yine rahat durmuyorsun sorunun aslı sensin.
Bosanirsan ki hic sanmıyorum kimsesiz birini bulamazsan evlenme.

Çok şükür işte gençtim tecrubesizdim mesleğim yoktu ama acılarım sırtımdan vuran yakınlarım beni güçlendirdi şimdi aramızda sınırlar var hicbirsey eskisi gibi değil
Sizin adınıza sevindim umarım hep mutlu olursunuz

Eşim sorun yapmıyor. Gelirim diyor. Ben ailesi yatılı gelir diye götürmek istemiyordum. Ama ailesiyle limoniyim. Gelmezler gibi hissediyorum. Çünkü aynı şehirde bile gelmiyorlar.
Parasal durumları ve paraya bakış açısına göre değişir gelip gitme durumu

Hiç gelmesinler diyor hala.
Haftada bir gün gidiyor ondan rahatsız.
Bir şey yaptıkları da yok kendi kendine kin güdüyor.
Allah hepimizin evladımı böyle ruh hastalarından korusun

Eşim sorun yapmıyor. Gelirim diyor. Ben ailesi yatılı gelir diye götürmek istemiyordum. Ama ailesiyle limoniyim. Gelmezler gibi hissediyorum. Çünkü aynı şehirde bile gelmiyorlar.
Ya gelebilirler de insan uzakta yaşayan evladına yatıya gider çok doğal şu bile size batıyorsa sorunu sadece eşinizde aramayın

Sizin adınıza sevindim umarım hep mutlu olursunuz
Teşekkür ederim bir meslek edinemedim ama çalışmak alın teri dökmek para kazanmak neymiş öğrendim bulasikta yıkadım markette de çalıştım temizlikte yaptım boşanma aşamasında

Ay evet haftada bir insan aynı şehirde yaşadığı ailesini görsün bi zahmet. Konu sahibi hiç olmasınlar istiyor.

Ya gelebilirler de insan uzakta yaşayan evladına yatıya gider çok doğal şu bile size batıyorsa sorunu sadece eşinizde aramayın
Ve oydar kendi ailesinin evi kötü diye kınasını bile kayınvalidesinin evinde yaptı. Evlenene kadar evden çıkmadı annecim annecim dedi. Evlendiği saniye bundan sonra gelmesinler haftada bir gün bile evladını görmesin hesabına düştü.
Tam bir eve düşen yıldırım.
Bu kadar aile düşmanıysan kimsesizle evlen kimsenin de başını yakma

Evlendiğinde beri kaç kere gelmişler aynı şehirde acaba? Aylardır kendi gitmediği gibi insanlarda gelmiyor evine falan zaten. Farkında değil ama kendisine meraklı olan bir eş ailesi yok ortada. Öyle olsa sürekli görüşmek isterler,evlerine gitmek isterler.
Esi de gitmesin istiyor dediğin gibi.
Hiç yokmuş gibi olsunlar.
Ölseler rahat edecek o kafada.
Allah korusun cidden evlatlarımızı amin.

Çünkü Oğullarını görüyorlar ve sana meraklı değiller. Bunu anlamak istemiyorsun ama aile için bir önemin yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…