- Konu Sahibi tugcekayaaa
-
beni anca sen adam edersin diyor yani..kaydirigubbakcemile3 Hayırlısı ne ise o olsun...:Saruboceq:
bak işte içme etme gitme ayrılırım o tarzda cadı kız şekline girme hiç
ikiniz için çabaladığını göster bağırıp çağırmayla hiç bi yere varılmaz
senn emeğini görünce oda farkeder zaten erkkeler öyledir bizi dinlemedilerini sanarız ama onlar en ayrıntı şeyleri bile dinler unutmaz
tabiki hakkin var buna, sevgilisisin sonucta birlikte bir hayat kurmayi düsünüyorsun neden özür diliyorsunki?? sadece endiseni dile getirmissin kötü birsey yok bunda..
benim nisanlim daha sevgili olmadanda nefret ederdi bar ortamindan, icer evet ama evinde aile ortaminda ve özel günlerde.. bizdede ben hergece disarlardaydim icerdim gezerdim felan ama sevgilim bu tarz seylerden hoslanmadigini bildigim icin 77sülalem bile yanimda olsun ama o yoksa agzima icki sürmem..
bunlar olmasi gereken seyler, fedakarlikdan bile sayilmazz.. altüstü bir icki degilmi ya? o ortam senden dahadami önemli yani sen kendini bu konuma getiriyorsun?
bence lafindan dönmem ona dahada cesaret verecektir.. sen bir daha bu konuyu acsan yine ayni sekilde laflar kullanarak seni söyledigine pisman eder ve rahatsiz oldugun bu durum hayatinizdan hic cikmaz...
keske geri adim atmasaydin..
evet haklısın.öyle laflar söylüyoki kendini hemen üste çıkartıyor.ne diyeceğimi bilemiyorum.tamam istediğini yaptım diyor.ama bi yandanda insanı dediğine pişman ettiriyor.senin için çok büyük fedakarlık yaptım diyor bide..dediğiniz gibi kurnaz kendisi..iş işten geçti artık..
canım özür dilemen yalnış. o sadece senin için bişey yapmıyorki bu yaptığının ona faydası var....Hem hayatını yaşamak istiyorsa seni beklesin beraber yaşayın..Sensiz hayatı yaşamak istiyorsaa bilemiycem tabiiii biraz düşün bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?