sizce bu ayrılık sebebi mi ?

iyide kafa dağıtılacak tek yer ba değil ki canım.. açıkçası bende istemezdim.. seninde kafa dağıtmaya ihtiyacın oluyordur ama gidilecek tek yer bar alkol olmamalı.. arada bir olsa yine bir derece ama rahatsız olduğuna göre biraz sık.. Bu benim ilişkimde sorun olurdu açıkçası.. istemezdim. tavrımıda net koyardım ki ilerde evlendiğimizde yüz bulmasın ben bekarkende böyleydim beni böyle tanıdın diyemesin.. demesin.

evet haklısın.ama ben özür diledim ondan böyle düşündüğüm için.şimdi napıcam kii

sevgilin seni öyle bir duruma getiriyor ki taviz vermeye başlıyorsun ve ilişkiniz devam ederse başlayacaksın...Dün akşam bir arkadaş cadı kız pozisyonuna girme dedi,sesimi çıkarmadım..Ama hala dün akşamki gibi düşünüyorum ilişkiniz hakkında...
Çok üzülürsün ilerde ,şimdiden seni kurnazca istediği şekle getirmeye başlamış..

Valla bence haklısın canım. Ben olsam bende istemem gece 1-2 lere kadar barlarda olmasını.
Daha yolun başındayken otur konuş derim ben. Hoşlanmadığın şeyleri söyle bilsin ki
ona göre haraket etsin. :teselli:

evet canım öyle yapıcam bende.zaten şuanda çok sinirliyim ona karşı.bu seferde başka şeyler oldu.off bu dertler bitmez valla..zamana bırakıyorum herşeyi artık Allah bilir en doğrusunu...

cadı kız pozisyonuna girme diyen bendim canım
ben seviyorsa değişebileceğine inandığım için öyle dedim ama sevgilinn bu kadar kurnazca biri olduğunu sanmıyordum
yaptığı fedakarlığın hesabını tutacaksa bu iş yaş zaten
bence konuşma karışma derim bii süre sonra neden konuşup karışmadığı soracaktır
sen zaten uyarmışın keşke özür dilemeseydin bi kere taviz vermişsin ardı kesilmez artık
senn için değişmeyi göze alamıyosa sevgisinden şüphe etmelisin bence hadi ayda bi defa falan olsa neyse ama sürekli oluyo diyosun küçük bişi değil içki ve bar

biz yarın manisaya gidiyoruz annem ve babamla ben yurda kayıt olcam falan.hem gelecekler 1 gün kalacaklar gezdirmek istiyorum onları.neyse.benm seviglim olacak çocuk diyoki 'niye geliyolar annenler ?' bunu baştan beri söyledi.annemler gelmesinki biz hemen görüşelim diye düşünüyo.başta bişey demedim.gülüp geçtim.sonuçta benmle annemler varken görüşemeyecek ya üzülüyo diye bişey demedim.neyse böyle devam etti.bugün olanlarsa şöyle.demin telefonda konuşuyoduk.bana annenler kesin kalacaklarmı diye sordu.ben anlatmaya başladım.babam iş durumundan bahsediyodum.'ee sadede gel' dedi.bende 'kalacaklar' dedim.'hiç gitmesinler o zaman kalsınlar senle ! ' dedi.
bu çocuk 'senin ailen benim ailemdir' diyen çocuktu.çok sinir oldum fecii bi halde.neyse ya benm sorunlarım bitmez.sizin başınızı şişirmeyeyim (

Niyeti bozmuş bu...

başka adam mı kalmadı diyesim geliyor sana...

hem biz çıkalı 8ay oldu.tamam az değil ama çokta değil.ilersini düşünemiyorum ben.şimdiden çok üzüyo beni.evet ayrılmayı düşündüm..

değiştiğine,değişeceğine inanmak istiyorsun...
ben böyle yetiştirildim ( annesi babası elinden tutup her gün bara mı götürüyorlarmış yani,ne saçma..) diye saçmalayan ,senin için fedakarlıklar yapıyorum vs vs diyen,annenle babanın sende kalmasına sinirlenen adamın evlilikle ilgili ettiği laflar fos gibi geliyor,yanılıyorumdur inşallah...

kesinlikle katılıyorum ben böyle yetiştirildim demesi şu anlamda; serbest yetiştirilmiş,içki konusundada özellikle.bar için demedim..evet lafları gerçekçi gelmiyor artık boshayallersmile

8 ay az değil bu süre içinde az çok birbirinizi tanıdınız
bişeyi 1 defa yapıyosa hata derim ben eğer 2 3 4 sürekli tekrarlanıyorsa beni umursamadığını düşünürüm

bilmiyorum ben olsam çoktan ayrılımştım
ben kimseyi ayrılamayacak kadar sevmem bekide o yüzden böyle düşünüyorum
sevgi bi tarafa saygı fadakarlık emekte çok önemli bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…