- Konu Sahibi tugcekayaaa
-
evet haklısın.ama ben özür diledim ondan böyle düşündüğüm için.şimdi napıcam kii
sevgilin seni öyle bir duruma getiriyor ki taviz vermeye başlıyorsun ve ilişkiniz devam ederse başlayacaksın...Dün akşam bir arkadaş cadı kız pozisyonuna girme dedi,sesimi çıkarmadım..Ama hala dün akşamki gibi düşünüyorum ilişkiniz hakkında...
Çok üzülürsün ilerde ,şimdiden seni kurnazca istediği şekle getirmeye başlamış..
hiç ayrılmayı düşündün mü
biz yarın manisaya gidiyoruz annem ve babamla ben yurda kayıt olcam falan.hem gelecekler 1 gün kalacaklar gezdirmek istiyorum onları.neyse.benm seviglim olacak çocuk diyoki 'niye geliyolar annenler ?' bunu baştan beri söyledi.annemler gelmesinki biz hemen görüşelim diye düşünüyo.başta bişey demedim.gülüp geçtim.sonuçta benmle annemler varken görüşemeyecek ya üzülüyo diye bişey demedim.neyse böyle devam etti.bugün olanlarsa şöyle.demin telefonda konuşuyoduk.bana annenler kesin kalacaklarmı diye sordu.ben anlatmaya başladım.babam iş durumundan bahsediyodum.'ee sadede gel' dedi.bende 'kalacaklar' dedim.'hiç gitmesinler o zaman kalsınlar senle ! ' dedi.
bu çocuk 'senin ailen benim ailemdir' diyen çocuktu.çok sinir oldum fecii bi halde.neyse ya benm sorunlarım bitmez.sizin başınızı şişirmeyeyim(
eğer böyle devam ederse zaten başka adamlara kaptırcak beni.haberi yok
değiştiğine,değişeceğine inanmak istiyorsun...
ben böyle yetiştirildim ( annesi babası elinden tutup her gün bara mı götürüyorlarmış yani,ne saçma..) diye saçmalayan ,senin için fedakarlıklar yapıyorum vs vs diyen,annenle babanın sende kalmasına sinirlenen adamın evlilikle ilgili ettiği laflar fos gibi geliyor,yanılıyorumdur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?