- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi tugcekayaaa
-
laf ebeliği yapıp yerini sağlama almaya çalışıyor demek ki..şu erkeklerin onda biri kadar laf ebesi olsak ilişkilerimizde hiç üzülmezdik gibime geliyo.
22 yaşında............................
o da küçükmüş...evlliğe uzak gibi daha...
Canım eğer erkek arkadaşın alkolü su gibi tüketip barda orda burda başka kızlarla flört etmiyorsa ve sana kötü davranmıyosa ayrılık sebebi yapma bunu bence. Gözlemlediğim kadarıyla bütün erkeklerin doğasında var. Ne kadar çok içki içip ayık kalırsam kendimi o kadar ispat ederim arkadaşlarıma. diye düşüünen çok özellikle günümüzde. ama eğer seni rahatsız edicek derecede bunu yapıyorsa ona söyleyebilirsin haftada 1,2 kez çıksın çok kaçırmasın 2 kadehten fazlasını. ciddi bi ilişki içindeysiniz senin ve ailenin yanında da içmesin tbaii ki.. ama bu sebeple ayrılma bence:) çözümlenemez bir sorun değil ne de olsa.
benim erkek arkadaşım arada içki içiyor.sarhoş olmayacak derecede ama.ben ve benim ailemde içkiye karşıyız.ayrıca gece bara gidiyor arkadaşlarıyla sürekli.1-2 gibi evine dünüyor.sevgilisi olan erkek için normal mi sürekli gece barda eğlenmek.aklıma kötü şeyler geliyor eyvahedigeldismile biz şuan ayrı şehirdeyiz ayrıca.ben içkiden nefret ediyorum.ve gece evine geç dömesini kendimce çok sorun ediyorum.bu konuyu ona açıcam.sizce haklımıyım? nasıl davranmalıyım erkek arkadaşıma ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?