sizce bu ayrılık sebebi mi ?

sen içkiye karşıysan nasıl içki içen biriyle çıkabiliyosun merak ettim.... yaşın kaç?

evet kızlar çok haklısınız çok kurnaz belkide ben baş edemiyorum onunla.dediklerinizi hep ciddiye alıcam.ama bencede bu işin sonu yaş boshayallersmile

sen de işin yaş olduğunu düşünüyorsan ne diye kendine eziyet çektiresin...

boşa zaman kaybı bu adam...

hmm ufakmışsın normal o zaman.... ama okuduğum kadarıyla saygısız bi insan evladı bu. 19 yaşında pişman olacağın şeyler yapma emin olmadan.

direkt söylemedim.ama bu böyle devam ederse ayrılma sinyalleri verdim.oo oohh birsürü şey saydı döktü.o beni mutlu etmek için varmış.ben olmazsam bunalıma girermiş.beni üzmemek için elinden geleni yapacakmış.bunları söyledi.daha bunlar söylediklerinin özeti boshayallersmile

şu erkeklerin onda biri kadar laf ebesi olsak ilişkilerimizde hiç üzülmezdik gibime geliyo.

ufff bırak gitsin ya bi içkiyi bi barı sizin mutluluğunuza değişip bi sürü laf eden adamla işin ne senin bırak

Canım eğer erkek arkadaşın alkolü su gibi tüketip barda orda burda başka kızlarla flört etmiyorsa ve sana kötü davranmıyosa ayrılık sebebi yapma bunu bence. Gözlemlediğim kadarıyla bütün erkeklerin doğasında var. Ne kadar çok içki içip ayık kalırsam kendimi o kadar ispat ederim arkadaşlarıma. diye düşüünen çok özellikle günümüzde. ama eğer seni rahatsız edicek derecede bunu yapıyorsa ona söyleyebilirsin haftada 1,2 kez çıksın çok kaçırmasın 2 kadehten fazlasını. ciddi bi ilişki içindeysiniz senin ve ailenin yanında da içmesin tbaii ki.. ama bu sebeple ayrılma bence:) çözümlenemez bir sorun değil ne de olsa.

bence büyük bir sorun ne demek geceleri sürekli bara gitmekk sevgilisi olan biri sonuçta bu adam bu ne rahatlık siz aynısnı yapsanız hoşuna gidermi bakalımm

bütün erkeklerin doğasında bara gidip içmek yok tatlım...

yorumlari okumadim ama bence ayrilma sebebi.. sevgilisi varken hergün bara gitmekte ne demek.. benim sevgiilm bikere gitti yinede biraz tartismistikk.. hergün giderse bence o alismistir artk.. senle evlensede bence gitmeye devam eder sen onu evde beklersin.. birde hergün icki icmeside hic normal deil.. ben olsam bitirirdim yol yakinken..

bencede ayrıl nasıl katlanıyosun şaşırdımmm ben bi kere gitti dıye ayrıldım ve yalvardı bır daaha gıtmıycegını söyledı zaten zorla götürmüşler ama ben ona bıle katlanamadımmmm ordakı kızlrla bakışması muhtap olması vss.. yani aklıma bürsürü sey geldı demeyıınkı ben erkek arkadaşıma guvenıyomm kızlara bakmaz konusmazz.. kızlarr İÇKİİ bu insanda akılmı bırakıyo rezil edıyo günah işletrıyo insanaa allah c.c boşuna yasak etmemiş bence ayrıl ilerde üzülrüsün..

arkadaşım gece barlara giden eğlenen erkek evlendikten sonrada aynı durum içinde olur yanii insan evlendikten önce nasılsa hayat tarzı alışkanlıkları inan değişmez bir evlilik terapistinin yazısını okumuştum evlenmeden önce tanıdığınız kişinin kötü alışkanlıkları nasılsa evlendikten sonra 10 katını görürsünüz ibraresi vardı neden çünki evlendikten sonra hep yanında olacaksın herşeyini yaşayarak görekesin demek anlamına geliyor için karartmak seni üzmek istemem ama senin ve ailenin yaşam tarzı onun yaşam tarzı değerleri inançlarında uyumsuzluk varsa evlendikten sonra çok üzülürsün değişirim cümlelerine ben olsam gözümle görmeden inanmazdım ki farklı şehirlerdesiniz seni yanıltabilirde, birde ailenin manisada senin yanında istememesi niyetinin pek iyi halis olmadığını gösteriyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…