Sizce bu cümle ne demek ?

Eski erkek arkadasim boyleydi benim. Kizkardesinin onu taktigi yoktu, bizimki de ove ove bitiremiyordu bende lafi agzina tikiyordum Sonra baska sebeplerden ayrildik ama iyi ki ayrilmisim ;-) o yuzden hikayeniz bana tanidik geldi.

Eski erkek arkadaşinla evlendiğimi zannetmiyorum. Şaka şaka.
İyiki ayrılmıssin o zaman :)

Haksizsiniz bi cok arkdasin dedigi gibi.
Merak ettim gosterdinizmi esnize yazilanlari?
Ne yorum yapti?

Hayır canımcım mutsuz değiller. Sorun şu ki benim annem yok ve erkek kardesime annelik yapıyorum (manevi olarak) sehir disina okumaya gittim ve hayatimin en büyük pismanligini yaşadım. Ben orda olsaydim kardeşim daha iyi olurdu babam daha iyi olurdu herkes daha iyi olurdu diye dusunuyodum. Geldim çok şüküronların yanina ve cçoğu konuda ilaç gibi geldimm haa zehir gibi geldigim konular da olmadi değil ama en azindan kardesim daha iyi oldu. Demissin ki kp ilgisiz biri. O yüzden eşin de bbenim kardesime hissettiğim duygulari hissediyor büyük bir ihtimalle. Yani babalık. Kardeşi onun çocuğu gibi. Onu korumak kollamak isti

Eşiniz hakli yanlis anlamişsiniz bence.sizden sebeb degil,ailesinin yaninda olsaydi böyle olmazdi demis.siz cok farkli algilamişsiniz

Ailesi ozlemis bell ki. Bir insanin bunu demesi cok normal.

Bu cumle lanet olsun senin evlendigim gune anlamina gelmiyor. Gorumce degilde sen cok alingansiz galiba.

Adamla evlendimiz diye ailesine hasret cekemicek mi ya her lafindan bir sey bulmaya gerek yok bu kadar. Esinden ozr dileyeceksin gibi.

Sen bizimle mi yaşıyorsun? ? Nereden çıkarttıniz hasret olmayacakmi diye yorumu? Nerden biliyorsun her lafına bişey çıkarttığımi? Diğer eski konularımi yada yorumlarımı okudunuz mu hiç? Bir tanesinde bile hiç esimi yerden yere vurduğunu gördünüz mü?

Sadece yorum yapmak için yorum yapmaya çalışmışsin! Ama becerememissin.

insan haksiz oldugunu duyunca boyle cirkinlesiyor iste. Bu cirkin saldiriniza cevap verip seviyemi dusurmeyecegim.

insan haksiz oldugunu duyunca boyle cirkinlesiyor iste. Bu cirkin saldiriniza cevap verip seviyemi dusurmeyecegim.

Evet cok atarli hanfendi, galiba kocasina karsi mahcup ettigimiz icin boyle. 'Ben haksizsam haksiz oldgumu bilmek isterim hic gocunmam' edasiyla takilmak istiyor. Ama zor basariyor. Bizden cikariyor hincini kocasina bisey diyemedigi icin.
Bi kez daha gormus olduk, haksizlik diz boyu

Sadece yorumları gösterip göstermediğimi mi merak ettiniz? İlginç! !!! Madem çok merak ettiniz söyleyeyim. Gösterdim :)

Evet merak ettim. Sadece bunun icin yazmadimki hemde. Haksiz oldugunuzuda belirtmistim. Sahi haksiz oldugunuzu soylemismiydim?

Diğer konunuz var mı bilmiyorum fakat tepkinizi aşırı yersiz buldum,
konu olsunda tartışsak modunda !
Ailesi için fikir beyan etmiş bu anlattığınıza göre yorum yapıyorum ne var bunda ?

seni en iyi ben anlarım heralde..bizde sizin gbyiz..eşim ailesinin yanından benim bulunduğum şehire yerleşti..sonrası sürekli sizin tartişmalar gb.başlarda bende alttan alıyordum ama patladım evlenmeseydin yerleşmeseydin buraya yalvarmadımya sana dedim şimdi eskisi kadar olmasada ara ara yine söylüyor ama ben çok tınlamıyorum..bence senin patlamanda iyi olmuş artık kolay kolay dile getiremeyecek...

Gereksiz bir tartisma olmus.bu kdr alinganlik yapman icin ortada sebep yok.insanin ailesini-hele ki bu aile uzaktaysa-merak edip bu tarz cümleler kurmasi gayet olağan. Sen de ayni seyi kendi ailen icin soyluyor olabilirdin.sesli dusunmek gibi dusun bunu.seni suçlamak veya su andaki hayatindan pisman veya mutsuz olmak gibi bi durumu yok esinin.ama sen bunu dillendirerek aklina sokuyosun

Evdekine gani gani sabir ne diyim

Bu arada söylemeden gecemeyecegim! Lanet olsun seninle evlendigim gune anlamina

Yorumlarınıza çok güldük sağolun var olun. Baska forumlara gidin. Başka konulara isguzarlik yapın siz. Hatta uğraşlar bulun kendinize hadi canım kib....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…