Sizce bu doru mu?

dj_sinem_0106

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
117
0
96
40
Ankara
dün eşim annesiyle telde görüsmusler annesi beni sormus nasıl diye oda hasta demiş nesi var diyince bayan hastalıgı anne demiş bide gelip bunu bana anlatıyo ya bu nasıl bir anne ogul muhabbeti bana ters geldi sinir oldum siz olsaydınız ne yapardınız kızlar sizcede sinir bozucu degilmi muhabbete bakın ya valla taktım kafama:hulya:

Düşünememiştir çünkü erkekler düz mantıkla düşünür
Ayyy keşke söylemeseydin bu özel bişey hayatım deseydin rahatsız olduğunu öğrenir
Bundan sonraki aylarda söylemez illa söyleyecekse yorgun halsiz yada başı ağrıyor derdi
Bence kolayca halledilebilecek şeyleri kafana takıp kendini üzme

açıkcası bende ters bişi görmedin eğer bu benim başıma gelseydi çok komiğime giderdi hatta gülerek eşime sen delimisin öle şeler denirmi derdim gülerek derdim ama oda niyeki denmezmi derdi bende hayır denmez derdim bu kadar basit yaniiii.....

bu kadar sinirlenip konu açacak bi olay deyil bence arkadaşında dediyi gibi bayan oda sonuçta

bencede bişey yok normal gayet bende bazen eşimin ve kayınvalidemin yanında söylerim ay karnım ağrıyo belim ağrıyo of falan diye onlarda güler bana ters bi durum yok ortada ama siz rahatsız olmuşsunuz
sıkmayın canınızı eşinizi uyarın oda birdaha söylemez

bayan hastalığı ayıp bişeymi yani?Annedside bir bayan olduğuna göre utanacak bişey yokki.Gayet normal birşey olarak gördüğü için böyle söylemiştir.Bunda abartılacak bişey yok

canım dert etme esın sadece anlasın dıye ustu kapalı gecmış.dert edılecek durum yok bence...

maymun poposunu görmüş ,yara sanmış misali olmuş sizin ki !akannehir
grip gibi,baş ağrısı gibi güncel ve olağan bir durum bu ...
bu kadar da hayıflanmak ve sorun haline getirmek,üzerine konu açmak sorun bence zemuszemus

Ayıp değil,günah değil..
Kabul!
Ama hoş değil!
Benim de hoşuma gitmezdi sanırım..
İyi deyip geçemez mi,başı ağrıyor diyemez mi?
İlla ayrıntı şart mı?
Ben regl olunca kayınvalidem mi orkid getirecek?
Yani ona bunu öğrenmesinin kattığı nedir?
Ayy hiç hoşlanmadım ben bu işten!:umursamaz:

Bu hala bayanin regl olmasi tabu bir konu gibi görülmesinden oluyor ne yazikki...
Söyledigi kisi annesi, yani bir bayan; takilacak birsey yok... ayrica da cok kibarca ifade etmis "bayan hastaligi" delikafadulden
Caniniz illa birseye takilmak istiyorsa, bu baska bir sey olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…