Sizce bu doru mu?

hayretki hayret. regl olmanin neresi utanilasi? dogal bir durum degilmi? esiniz gem gum etmeden direk soyledi babasina soylemedi ya annesine soyledi. buyutecek hic bir sey yok bence. kaynanamda bana sordu neyin var karnim agriyor dedim kadin hastligimi diye sordu hayir dedim esimin yaninda iyi ayaklarini sicak tut dedi anacil bir sekilde
hayretki hayret

Bende neye taktığınızı anlamadım valla. Çok normal her ay her kadın yaşıyor bunu. Yarın birgün hamile olacaksınız, doğum olacak, kanama olacak, türlü çeşit sıkıntılar ya da durumlar olacak, hep bunları da mı saklayacaksınız?
Ben rahatsız olmazdım. Hatta eğer ağrılı geçiyorsa eşim bunu dile getirecek kadar etkilenmiş, huzursuz olmuş demek ki önemsemiş ki biriyle paylaşma ihtiyacı duymuş diye düşünürdüm.
Hayır bir de diğer konularınıza bakınca "Bütün sorun bu mu yani?" demek geldi açıkçası içimden, kusura bakmayın ama eşinizle ilgili düşünmeniz gereken daha önemli konular var. Mesela şu tehdit ve diğer bahsetmek istemediğim konu ile ilgili dava ne oldu, şikayetinizi geri mi çektiniz?

Son düzenleme:
evet cok takılacak bısey yok. eger kayınvalıdenız sızı telefona cagırıp "ne oldu yınemı hastasın sen" (benım kaynanam oyle demıstıde ) deseydı takabılırsın ama bu gercekten takılacak bısey yok. soyle dusunun en azından kadıncagız neyı var dıye sorarak merak etmıs. donemın ılk gunlerınde hasas oldugunuz ıcın konuyu buyukmus gıbı dusunmus olabılırsınız.

ayy canımm böyle birşeyi ne diye kendine dert edersinkiii!
ne olcak sanki eşin öyle demişse. . .sıkma canını böyle birşey yüzünden kaydirigubbakcemile2

bunu bile dert ediyorsanız insanlarla anlaşmanız zora girebilir.. kendi kendinizi gaza getiriyorsunuz..

dikkat edin eşinizlede kötü olmayın..

kayınvlidenizle görüşmüyor olabilirsiniz.. ama eşinizin ona bayan hastalığı demesinde garipsenecek hiçbirşey yok..

içinden ne dua ederse etsin.. her insanın içinden ettiği dualar kabul olsaydı yeryüzü birbirine girerdi zaten..

azıcık mantık ve hoşgörü lütfen..

kendi iyiliğiniz için..

bu kadar yorumun ardından yorum yapmiim diodum ama sölicem tutamıorm

dertsiz başına dert mi arıyosun

Sen kadını sevmediğin için batıyor, ama böyle bir konuyu dert edip konu açmak acayip :sinifsinif:

ben anladım senı arkadaşım oyle bır ozelını kayınvlıden bılmek zorunda deıl ondan kızmıssın haklısında herseyını bılmek zorunda deıl esınde solemesydı keskee ama esıne rahatsızlıgını bıldırırsen ıyı olur

ben de eşimin söylemesini istemiyorum artık çünkü bir gün kayınvalide görümce felan konuşurken görümcemin kisti varmış ilaç vermiş doktor felan onu anlatıyordu ben de bende de var ağrım çok oluyor o yüzden ama üstünde durmadım dedim görümcem de ama ileride çocuğun olmazsa ya dedi ben de o zaman bakarız boşver dedim geçtim

sonra kayınvvalidme eşime çocuk doğurabilirse geçer gibi bir şey söylemiş baktım iş benim doğurganlığıma doğru gidiyor ben de paylaşılmasını istemiyorum ve paylaşmıyorum belki arkadaşın böyle bir hassasiyeti var

ama canım sen de kendini sıkma fazla çünkü eşin muhtemelen hasta olduğun için annesi üzülür diye düşünüp önemli bir şey olmadığını anlatmak için demiştir güzel bir dille paylaşma böyle şeyleri desen rahat edersin sen de

bencede sinir bozucu o konuyu kayınvalidemin bilmesine takılmazdım ben
eşimin bunu ona söyleyip bide bana gelip anlatmasına sinir olurdum
yani patavatsız ve birazrahat erkekler bunları yapabilir eşiminde böyle olduğu düşüncesine kapılırdım
sanırım sende buna taktın ama yeri geldiği zaman tepkilerini ver bence

pardon ama bunun tuhaf yeri neresi ben anlamadım
direk sorununu söylememiş gayet perdeli konuşmuş eşin..yalan mı söyleseydi

demek ki ailelerinde bayanların özel günlerini konuşacak kadar rahat bir ortmları vardı.. herkes bir olmak zorunda değil. ama bu kadar dert edilecek bi konu da değil canım. sorun yok

bence anne- oğulun arasındaki samimiyeti rahatlığı gösterir bu..gayet normal..babasına dememiş ya, anesine demiş..demekki bekarkende bu konu onlar için tabu değildi..

Hastalık bu ya , vücudun her yerinde olabilir...Kayınvaliden seni ilk gördüğünde eminim" ev içinde terliksiz dolaşma" diyecektir....yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…