Sizce bu doru mu?

Bence de hiç garipsenecek sinir olunacak bişey değil. Annesine söylemiş altı üstü. Ayrıca kadın hastalığı demesi de zaten hafif üstünü kapatarak söylediği izlenimini verdi bana.
Bence alınmaya yer aramışsınız.

kızlar annesinden çok dertliyim 1 yıl çektim evimi ayırdım ben görüsmüyorum bayramdan bayrama 15 dk isterseniz şimdi degerlendirin beni sorması bile garipken ki agızdan soruyo evi aıyrınca kıymete bindim ilk gein gittigimde sanki eve gelin degilde kadının üzerine kuma gelmiş gibi davrandı ( bi sürü konu acmıstım) eşim bunları bile bile iyi de geç demi yani onane içinden gebersin demiştir zaten şüphem yok süpürgesiz cadı

çok normal bunda anormal bişey yok...
bazen benim eşim de annesine sorar margarinin kasığı çok ağrıo ne olabilir anne gibilerinden...
bu yemek yemek kadar doğal birşey "bayan hastalığı" hoş niye hastalık derler onu da anlamam ya...
:hulya:

kayınvalıdenızle sorunlu olmanız ve eşinizin kadınsal hastalık demesıyle nasıl bı bağlantı kurup üzülüyosunuz ki?bence kadına karsı sinirli oldugunuz için kabak eşinizin basına patlamıs cunku anormal bısey yok ortada..

Burada biraz daha kayınvalideyi tutarsak, arkadaş ilerleyen bölümlerde epey foyasını çıkartacak kadıncağızın.
Kamera şakası galiba bu. Şaka canım şaka, yada kedidir kediiii.

adet döneminiz ağır ve sıkıntılı geçiyorsa bu durumunuzdan etkilenip söylemiş olabilir. ama sakince geçen bir dönemide laf arasında söylemeye hiç gerek yok. saçmalık...

benneyaptımki

Tamamda esinin ne sucu var simdi ben onu anlamadim?

anne-oğul muhabbetlerine yerinizde olsam hiç karışmazdım...
bu onları ilgilendirir...
kayınvalidenizin rahatsızlığınızla ilgilenmek istemesi çok hoş bence... yanlış bir şey göremedim... tabiki siz bilirsiniz karşı tarafı ama ben memnun olurdum...
şimdi bende anneme eşim rahatsız desem ... annem de bana neyi var diye sorar... sorar yani...
bende sorarım aynı şekilde... sormamın amacı bana katkı sağlaması değil görgüdür... ben de böyle gördüm...

Amannnnn erkek deniz alti dogum yapmis sen ise nelere takili kalmisin..
Alla sen ya baska sorunlarin var kaynananla belli,
anlat rahatla ama simdiki konuda aykiri giden birsey göremiyorum diger Bayanlar gibi..sengözlerimebaksanab
Birkere gözüne batmis kadin simdi ne yapsa batiyor hastaligini bilmesi bile batmis baksana.....Bosver baska seylere kafayi tak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…