Sizce bu sitede erkekler de var mdr?

evet bu sitede erkek vardı ve tespitim sonucunda siteden atıldı..... bizzat ben şahidim çok dikkkatli olmak gerekir kızlar! öncelikle resimlerinde sexi bayanlar ve isiimlerinde amaçlarına yönelik oluyor ......AMAN DıKKAT.....

isterseniz terbiyesizleşip iyice amacınızı belli etmeyin. şurda az biraz vakit kaldı gitmenize

geldiğimden beri terbiyesizlik yapan sensin insan kibarca söyler ama nasıl acın var anlayamadım

hee acıdan acıdan site kuralları da acıdan. sanki erkek olup da kadınlarkulubu diye bi yere üye olan benim, o kadar acı yani

acıyı ilk gecende anlarsın yavrum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

işte bu, neden bu siteye erkek alınmıyor sorusunun cevabı. kadınlar kulubü diye bir yere üye olan bir erkeğin haysiyetinden şüphe etmek gerekir.

5 dk banlanacaksınız
ayrıca hakkınızda dava açılacak:)

ben davacı değilim hakim bey, terbiyesi bu kadar naapsın.

aa 1 misafir var altta kim aceba zemuszemus

ne olmuş burda anlayamadım?
erkeklerin girdiğini biliyorum...sohbete dayanamayıp çıktığınıda duymuştumda
kızlar kavga etmeyin eğleniyoruz şurda

olmaz olur mu onlarsız olur mu hiççç
geçenlerde üyenin bitanesi yanlışlıkla üye olmuş birde konu açmış
bir kızdan hoşlanıyorum yardım edin diye
burası kadınlar kulubü erkek üyesi yok yasak banlanacaksınız birazdan dedim
demediğini bırakmadı
birden fazla ıp si varmışta banlarlarsa yine üye olurmuşta vs vs.. :roflol:

bende gel aman nolcak kıldan tüyden muhabbetler hoşuna gidiyorsa
ağda nasıl yapılır öğrenmek istiyorsan hiç durma gel dedim
geldi mi gelmedi mi hala şüpheliyim :roflol::roflol:

Kadınlar tuvaleti yada kadınlar hamamı değil ya burası kaydirigubbakcemile3
üye olamasada genel olarak görebileceği bir site sonuçta .Kendi kendimize sitede erkek avcılığına soyunmanın da bir anlamı yok bence yerimseniben
Şahsen kendi adıma bir erkeğinilgileneceği konulardan bahsetmiyorum sitede eş ,çocuklar,yemek,dekorasyon falan filan erkekler gelipde neyapsın daha eğlenceli siteler varken
saçma konular açıp dalga geçiyor olabilirler derseniz bunu yapan bayanlarda vardır erkek olması şart değil.
Boşverin be kızlar varsa var takmayın bu kadar. Zaten siteyi kuran erkek değilmi ...en başta bu tezat var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…