Sizce bu taciz mi?

Zaten o şeyleri yazmaya başlayınca hiç cevap vermedim ki.Öncesinde de öyle muhabbet falan yoktu.1 2 kere naber kardeşim yazdı bi sıkıntı olursa söyle dedi sadece.Ondan sonra birden bunlara başladı.Ben de cevap vermedim tuhafıma gitti ama zaten nadir giriyorum diye de umursamadım açıkçası.Eve dönünce sileceğim sosyal medyadan engelleyeceğim.

Öyle yapayım o zaman direkt sileyim,üstüme gelecek kadar ileri gideceğini sanmıyorum ama diyelim ki oldu o zaman bir şeyler yaparım.Böyle bir şeyden bahsedecek yakınlıkta da arkadaşım yok ama,bakarım artık bir çaresine.

Ben yapmıştım lisedeyken. :) Böyle sınıfta hafif kabadayımsılar olur ya hani kalın sesli falan. Hiçbiriyle samimi değildim, o zaman da telefon sapığım var rahatsız ediyor baya bizimkilere de söyleyemiyorum. Gittim yanlarına direkt, hiç samimiyetim yok doğru dürüst merhabalaşmayız bile. "Bir şey rica etsem bana bir telefon sapığı dadandı da rahatsız ediyor, biriniz konuşabilir mi?" dedim bunlar hemen "Bacımsın hallederiz" diye sahiplenici tavırlarla sjsjsjs hallettiler şu an gülüyorum hatta yani ondan sonra merhabalaşmaya falan başladık, "Bir sıkıntın olursa çekinme biz hallederiz" falan dediler.

"Bi sıkıntı olursa haberimiz olsun" tripleri de acayip midemi bulandirir, sen kimsin yani ailem misin, dostum kankam misin, neyimsin.. Gereksiz tipler..
Muhatap olma, ne olur ne olmaz..

Nesi çok sorunlu ve garip yahu? Normal genç bir kız işte. Ayrıca telefondan giriyordur muhtemelen. Gece oldu diye telefonunu alıp kitleyecek hali ailesinin.
Ben ergenliğimi ha diyince millete anlatarak geçirmedim, geçirene rastlamadım.
Sorunlu yerine, farklı mı diyeyim?

29 yaşında adamın özel ders akrabalık gibi kamusal şeyler dışında, 16 yaşındaki bi kızla sohbet etmesi dahi tacizdir. en azından Türkiye gibi sübyancılığın bu kadar yaygın olduğu bi toplumda böyledir

Arana mesafe koy abin değil o senin... gibisi yok bu isin... Öz abin mi değil o halde gibiside olmaz olamaz... En ufak hareketini yanlış anlayabilir... mesafeni koruuu... yasitlarinla görüş

Ortak tanıdığımız vardı ordan öyle tanışmıştık başlarda böyle değildi abi gibiydi gerçekten.Sosyal medyadan falan ekleştik sadece.Bu hareketleri sonradan oldu.
Demek Kı o kardeşi olarak gormuyo niyet başka. .. uzak dur.. yasitlarinla abi kardeşlik oyna.. Aman diyim.. Her tür pislik var... Ona gore

29 yaşında koca herif le muhattap olmaman gerek kaldı ki tuhaflıklarını sende farketmişsin mesajlarına cevap verme yeter koca adam küçücük Kızla ne konuşuyor merak ettim suç sende değil ki eşşek kadar adamda sen cvp verme yeter canım

Uzak dur guzelim.
Sakin bulusayim bi kahve iceyim vs deme.
Yazismayi da birak

Bak canım, ben sevgilimle tanıştığım zaman o 20 yaşındaydı, ben 18. Buna rağmen annem acayip sorun yapmıştı başta.
Anlatabildim sanırım.
Not: düşün yani 2 yaş büyük insana bile güvenemezken 13 yas çok abes. Tabii ki senin hicbir suçun yok. Engelle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…