- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Babanızı neden istemiyorsunuz. Birde eşiniz ne diyor bu konuda, onun yorumu bizden daha önemli bence
ben olsam alırdım.. düzgün bakamıyorsa ayrılamam demesin. pamuk annemi düşündüm de çok zor bir durum gözlerim doldu hemen geçmiş olsun
Babam çok müdahaleci. Ve gelse yine bakıcı tutturmayacak. Ben varım diye. Gündüz kendi bakacak akşam sen ilgilen diyecek ama bakıcısız olmaz. Yine kendi yorulacak. Geçen sene eşim askerdeyken 1 sene yanımda kaldılar. Ben en son anti depresana başladımbabamla 2 günden fazla aynı evde duramıyoruz. Eşime de çok karışıyor..
Eşim baban gelmeyecekse anneni bugün al gel diyor.
...
Babam çok müdahaleci. Ve gelse yine bakıcı tutturmayacak. Ben varım diye. Gündüz kendi bakacak akşam sen ilgilen diyecek ama bakıcısız olmaz. Yine kendi yorulacak. Geçen sene eşim askerdeyken 1 sene yanımda kaldılar. Ben en son anti depresana başladımbabamla 2 günden fazla aynı evde duramıyoruz. Eşime de çok karışıyor..
Eşim baban gelmeyecekse anneni bugün al gel diyor.
Çok sağolun. Ben de öyle ağladığını görünce kötü oluyorum annemin. Beni götür dedi 2 gün önce. Babam olur derse alayım diyorum...
neden annenizle babanızın evinde bakılmıyor. bir bakıcı tutsanız yatılı o kalsa . hem babanızda annenizden ayrılmamış olur
al tabi ki kıyamam ona, baban görmek istiyorsa gelir senin yanında görür
Çok zor bir durum Allah kolaylık ve sabır versin. Anladığım kadarıyla baban gelirse senin evinin huzuru kaçacak. Fakat babanı çok fazla uzak tutabileceğini sanmıyorum. Açık açık sen gelme diyebilir misin?
Yatılı bakıcıyı tutsanız fakat herkes kendi evinde kalsa sen de 2 hafta da bir gidersin anneni görmeye.
Daha önceki konularından babanı az çok tanıyoruz haklısın onu istememekte.Amin arkadaşım
babama dedim ama arada gelir kalırsın. ben de korkuyorum gelir tamamen kalır diye. Çünkü eşimle gerçekten huzurumuz kalmaz. Bakıcıları da rahat bırakmıyor ki. Geçen yıl bende kalırlarken bakıcıyı falan kaç defa ağlattı
Bizim de yediğimize içtiğimize aldığımıza karışıyor. Kaynanam gibi. :)
Durumunuz gerçekten çok zormuş. Rabbim anneciğinize şifa versin inşallah. Tahmin edebiliyorum babanızla çok zor olur geçinmek ama ikisini ayırmayın bence. Evlat olarak bakmanız gerekecek. Allah yardımcınız olsun.
çok çok geçmiş olsun..Allah şifa versin inşallah...iki seçenek var ya kendi evlerinde durcaklar bakıcı gelecek..yada sen anneni tek alacaksın bakıcı tutulcak..babanada aynısını söyle..o karar versin..
als hastalığı ne yazık ki yakından tanıdığım bir hastalık.dayıcığımı kaybettik bu hastalıktan nur içimnde yatsın.
bu hastalıkta ne kadar organlar çalışmaz duruma gelse de beyin tam fonksiyonlu çalışıyor..anneniz kıpırdayamasa da herşeyin farkında..konuşma da yok sanırım artık?
çok zor bir durum gerçekten de..bakan kişi de huysuzluk ediyorsa,,anneniz daha çok üzülüyordur bana göre..anenniz en huzurlu nasıl olacaksa öyle bakılsın derim ben..
öncelikle annene şifa versin Rabbim...bak sen hiç de hayırsız evlat değilsin gayet mantıklı düşünmüşsün kendin için herkes için doğru bi karar bu, hem eşin de destekmiş ne güzel..baban da annen için inşaAllah en doğru kararı verir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?