Sizce bunu yapmalı mıyım?

Rabbim kolaylık versin de tüy gibi hafif gelsin annenizin bakımı size. Maalesef bir çözümüm yok yalnızca dua ediyorum size. İnşallah bir kolaylık bulursunuz.

Babanız hem annenize bakmak istemiyor hem de annenden ayrılmam diyor, belki de annenizin maaşından ayrılmak istemiyordur.

Çok geçmiş olsun...
Bence anneni alman en mantıklı karar, daha önceki konularına ve konuşmalarımıza bakarak söylüyorum babanı da alırsan evliliğin zarar görür gibi. İnşallah en doğru yolda ilerlersin kendin de zarar görmeden

.als hastalığı bakımı kadar zor bir bakım görmedim ne yazık ki.allah yardımcınız olsun en güzeli annenizi yanınıza alıp bakıcı tutmanız.babanız da gelirse siz çok yıpranrısınız

Babanıza bir kaç ay bende kalsın yazın sende dinlen biraz deseniz kabul etmezmi?
Çok geçmiş olsun

Canım kıyamam annene, ne zordur onun için hayat şimdi. al yanına ya babanı ikna etmeye çalış para mevzusunda, damar yap, araya başkalarını sok onlar da söylesin. ama bence o maaşı vermezse de al anneni, eminim Allah yine yardım eder sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…