- 3 Şubat 2018
- 25.789
- 110.944
- 598
- Konu Sahibi cakiltasi061
-
Merhaba evliyim 2 yıl olcak ben 26 eşim 30 yaşında henüz çocuğumuz yok denemedikde dusunmedigimiz için ama bu aralar eşim bizimde çocuğumuz olsa gibi laflar soylemeye başladi ailelerde 2 sene oldu neden dusunmuyosunuz yaşınız geciyo çocuk ne zaman büyüyecek gibi şeyler soylemeye başladı çocukları da çok severim ama kendimizin olursa nasıl bakarım diye tedirginlik var icimde bu normalmi sizce ve sizler kaç yaşında çocuk sahibi oldunuz tecrubelerinizden faydalanmak istedim şimdiden teşekkür ederim :)
Hiçbir zaman yapılmamalı, gençliğine yazıkMerhaba evliyim 2 yıl olcak ben 26 eşim 30 yaşında henüz çocuğumuz yok denemedikde dusunmedigimiz için ama bu aralar eşim bizimde çocuğumuz olsa gibi laflar soylemeye başladi ailelerde 2 sene oldu neden dusunmuyosunuz yaşınız geciyo çocuk ne zaman büyüyecek gibi şeyler soylemeye başladı çocukları da çok severim ama kendimizin olursa nasıl bakarım diye tedirginlik var icimde bu normalmi sizce ve sizler kaç yaşında çocuk sahibi oldunuz tecrubelerinizden faydalanmak istedim şimdiden teşekkür ederim :)
Maddi durumunuz nasıl?Merhaba evliyim 2 yıl olcak ben 26 eşim 30 yaşında henüz çocuğumuz yok denemedikde dusunmedigimiz için ama bu aralar eşim bizimde çocuğumuz olsa gibi laflar soylemeye başladi ailelerde 2 sene oldu neden dusunmuyosunuz yaşınız geciyo çocuk ne zaman büyüyecek gibi şeyler soylemeye başladı çocukları da çok severim ama kendimizin olursa nasıl bakarım diye tedirginlik var icimde bu normalmi sizce ve sizler kaç yaşında çocuk sahibi oldunuz tecrubelerinizden faydalanmak istedim şimdiden teşekkür ederim :)
Yaşlarınız iyi,ama max 3 sene daha dur derim. O da beklemek istersen sonrasına erteleme herşey yaşında güzel. İstiyorsanız düşünün hayırlısı olsunMerhaba evliyim 2 yıl olcak ben 26 eşim 30 yaşında henüz çocuğumuz yok denemedikde dusunmedigimiz için ama bu aralar eşim bizimde çocuğumuz olsa gibi laflar soylemeye başladi ailelerde 2 sene oldu neden dusunmuyosunuz yaşınız geciyo çocuk ne zaman büyüyecek gibi şeyler soylemeye başladı çocukları da çok severim ama kendimizin olursa nasıl bakarım diye tedirginlik var icimde bu normalmi sizce ve sizler kaç yaşında çocuk sahibi oldunuz tecrubelerinizden faydalanmak istedim şimdiden teşekkür ederim :)
Merhaba evliyim 2 yıl olcak ben 26 eşim 30 yaşında henüz çocuğumuz yok denemedikde dusunmedigimiz için ama bu aralar eşim bizimde çocuğumuz olsa gibi laflar soylemeye başladi ailelerde 2 sene oldu neden dusunmuyosunuz yaşınız geciyo çocuk ne zaman büyüyecek gibi şeyler soylemeye başladı çocukları da çok severim ama kendimizin olursa nasıl bakarım diye tedirginlik var icimde bu normalmi sizce ve sizler kaç yaşında çocuk sahibi oldunuz tecrubelerinizden faydalanmak istedim şimdiden teşekkür ederi Ben 26 eşim de 30 yaşındabir yıl olacek evleneli biz istiyoruz bayadır yaş konusu geçiyo falan diye hiç düşünmüyorum kendimiz gerçekten istiyoruz bize de diyolar yapın artık diye 1 sene bile olmamışken imreniyorum arkadaşlarıma artık gerçekten çocuk sahibi olmak istiyoruz benimde korkularım var nasıl bakarım dile ama düşünüyorum bakan nasıl bakıyo ve kendime güvenmeyi seçiyorum bu konuda da Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Yaşadığınız tedirginlik hiç geçmeyecek maalesefMerhaba evliyim 2 yıl olcak ben 26 eşim 30 yaşında henüz çocuğumuz yok denemedikde dusunmedigimiz için ama bu aralar eşim bizimde çocuğumuz olsa gibi laflar soylemeye başladi ailelerde 2 sene oldu neden dusunmuyosunuz yaşınız geciyo çocuk ne zaman büyüyecek gibi şeyler soylemeye başladı çocukları da çok severim ama kendimizin olursa nasıl bakarım diye tedirginlik var icimde bu normalmi sizce ve sizler kaç yaşında çocuk sahibi oldunuz tecrubelerinizden faydalanmak istedim şimdiden teşekkür ederim :)
34 yasındayım evliigime güvenmedigim sürece cocuk yapmam 12 senelik te evliyim bu işler öyle kolya degil cocugu yaptn ömür boyu birliktesin ailen nasıl biri bosancan rahat edermisin bir cocukla rahat edermisin iki seni nasış karsılarlar tek basına ev gecindirebilirmisin bunları düsünmeden cocuk yapma ki 2 sene cok az yasının gecmesi sorund degil yasın geciyo diye cocuk yapanların sonu cok daha kötüMerhaba evliyim 2 yıl olcak ben 26 eşim 30 yaşında henüz çocuğumuz yok denemedikde dusunmedigimiz için ama bu aralar eşim bizimde çocuğumuz olsa gibi laflar soylemeye başladi ailelerde 2 sene oldu neden dusunmuyosunuz yaşınız geciyo çocuk ne zaman büyüyecek gibi şeyler soylemeye başladı çocukları da çok severim ama kendimizin olursa nasıl bakarım diye tedirginlik var icimde bu normalmi sizce ve sizler kaç yaşında çocuk sahibi oldunuz tecrubelerinizden faydalanmak istedim şimdiden teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?