sizce cok mu kiloluyum kafayi yiycem

Bence balık etlisiniz ve eğer vermek istiyorsanız , biraz zorlamaya çalışmalısınız . Insallah başarırsınız . Ben 1.61 boy 58 kiloyum kendimi balık etli görüyorum. Bir suredir spor yapmaya başladım , vücut biraz toparlandı ama yemeği azaltamadığım için kiloda değişiklik olmadı . 8-10 kilo vermem lazım eski halime gelmem icin .

cok güzel vermissiniz masallah

ovv işin baya zor o zaman senin allah yardımcın olsun canım ya o zaman yapacağın bol bol hareket egzersiz
aynen öyle aksi gibi bana yemek verme meyve ver 3 ögün öyle yani... haftada 3 gün kesin gidiyorum bazen 5 oluyor bazrn alti gün spor oda olmasa alip basini gidecek kilolar

aynen öyle aksi gibi bana yemek verme meyve ver 3 ögün öyle yani... haftada 3 gün kesin gidiyorum bazen 5 oluyor bazrn alti gün spor oda olmasa alip basini gidecek kilolar
üzüldüm durumuna canım ya allah yardımcın olsun

kilon normal konu sahibi. ama diyet yapma. diyet ben çok denedim ama olmuyor. yaşam tarzını değiştir. ben iki günde bi spor yapıyorum. çikolata çerez yemiyorum. sabah kahvaltı istediğimi yiyorum. akşam yemeğini ot yemeği yapıyorum. pırasa, brokoli, ıspanak gibi. yemekten sonra yediğim tek şey bi iki meyve. inan insanın vücüdu arınıyo daha enerjik oluyor

Bu kiloya fazla diyenler,
herkes ipincecik olmak zorunda mı bakkim hhhııııhhhhh

Bence 8 kilo verebilsen yeterli. Hadi bilemedin 6 diyelim.
Boyun kısa değil. Ama asıl önemli olan deformasyon. Göbeğinin sıkılaşması lazım.

Canim seni gorsel olarak ve hareket olarak rahatsiz etmiyorsa sikinti yapma ama esinin tavrı saka bile olsa cok çirkin bence

benim boyum=1,64 kilom=73-74 hedefim 62-63 kilo olmak
kilolu değilsiniz ama kilonuz biryere birikinti ise onu görmediğimiz için bilmiyorum mesela ben 3 yıl önce 66 kilo olduğum da 38 beden giyiyordum ama azıcık dikkat etmesem kilom oynamasa da direkt yan simitlerim şişiyor gibiydi... yani demek istediğim kilon çok iyi ama sen aynaya baktığında ne hissediyorsan bizim söylediklerimiz boş gelir sana
kilon iyi olmasına rağmen sorduğuna göre takıntı yapıyorsunuz
ayrıca eşin babaannem gibi oldun derken belki o esnada giydiğiniz yelekten dolayıda abartmış olabilir....

Canım ideal kilo diye birşey var ve sen kilolusun. En az 6 kg vermelisin.

7-8 kilo vermeniz gerekir. hem yaşınız daha çoook genç. bu yaşa bu boya bu kilo fazla. biraz iradeli olarak veremeyeceğiniz kilo değil bu oranlar. hem genç olmanızın avantajıyla metabolizmanız da hızlı çalışıyordur zaten.

Ay ne güzel konusmussun ama bu nasil uygulanacak açlıktan ölme me garantisi var mi:)))
Çok sancılı bir zayıflama metodu gerçekten açlıktan uyuyamıyorsun ilk zamanlar vücut alışana kadar bezen zor alışılıyor ama ölmeden zayıflatan bir Metodu

5 kilocuk versen mutlu olursun bu da maksimum 2 ayını alır yani hiç bir şey. Kendini iyi hissetmen koca ömründen 2 aycık

Aşırı kilolu değilsin ama yine de 50 kilo 1.65 boy için ideal bence . Bi 10 kilo verirsen gayet fit olursun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…