- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi keskelerveben
-
cok güzel vermissiniz masallahDediğim gibi benim metobolizmam yabaş çalışıyor ve kronik kabızlıgım var bu yuzden 3 ogunlu ara ogunlu diyetler bana zor geldi. Çok yavaş verdiğim için sıkılıp bırakıyodum.
Şöyle yapıyorum
En başta her yemekte asitli içecek tuketirdim bunu kestim tamamen ve artık içemiyorum içim almıyor
Kahvaltı yapmayıp akşamustu yemeye başlardım. Şimdi azda olsa yiyorum
Gece geç saate kadar ıvır zıvır yerdım. Şimdi 5 te akşam yemegini yiyorum ve sonrasında acıkırsam tek yiyecegim yogurt
Gunde 2 dilim hakkı koyuyorum kendime ve en aç oldugum oğün hangisiyse ozaman ekmek yiyorum.ekmek yerine başka karbonhidrat almıyorum yani degişiklik yapmıyorum çünkü ben çavdar ek egi yedim zaman daha tok kalıyorum. 1 dilim ekmek 2 kaşık pilav yerine geçiyo ve 2 kaşık pilav bana fos tokluk yapıyor.
Kahvaltıda 2 bazen 1 haslanmış pulbiberli yumurta
İstediğşm kadar domates , zeytin , biber , yeşillik ve peynir yiyorum.
5 e kadar ara oğün olarak
Sınırsız yoğurt (evyapımı)
Şekersiz Turk kahvesi
Ceviz , badem bikaçtane
5 dede akşam için ne yemek yaptıysam 1 tabak yiyorum
5 den sonrada acıkırsam 7 ye kadar elma yada yogurt yiyorum.
Şekeri çayda kesrmedim ama azalttım ve mumkun oldugunca az içiyorum.
Kahveyı ise şekersiz içebildiğim için 2 fincan içiyorum ve bu hem iştahımı bastırıyor hemde tatlı ihtiyacımı kesiyor.
Kaçamaksa yapmıyorum çünkü canım ne yemek istiyosa kalorili olarak diyim, az miktarda dogru zamanda yıyorum.
Önemli olan neyi nezaman ve nekadar yediğin
Bu arada gunde 7.000 adım atıyorum geçtiği oluyor ama altına düşmemeye çalışıyorum. Erken kalkmakta işin sırrı uyku beni şişiriyor. Akşamlarıda 10 dk egzersiz yapıyorum. Dun sporada başladım işallah hızlanacak vermem çünkü 1 aydır diyeti bozmadıgım halde 64 de çakılı kaldım
benim gibi insülin direnci olanlar icin fruktoz cok tehlikeli canim karbonhidratla es deger neredeysemeyve kilo yapıyo mu yav
ovv işin baya zor o zaman senin allah yardımcın olsun canım ya o zaman yapacağın bol bol hareket egzersizbenim gibi insülin direnci olanlar icin fruktoz cok tehlikeli canim karbonhidratla es deger neredeyse
Teşekkur ederımcok güzel vermissiniz masallah
aynen öyle aksi gibi bana yemek verme meyve ver 3 ögün öyle yani... haftada 3 gün kesin gidiyorum bazen 5 oluyor bazrn alti gün spor oda olmasa alip basini gidecek kilolarovv işin baya zor o zaman senin allah yardımcın olsun canım ya o zaman yapacağın bol bol hareket egzersiz
üzüldüm durumuna canım ya allah yardımcın olsunaynen öyle aksi gibi bana yemek verme meyve ver 3 ögün öyle yani... haftada 3 gün kesin gidiyorum bazen 5 oluyor bazrn alti gün spor oda olmasa alip basini gidecek kilolar
amin canim insallah verebilirim kilolariüzüldüm durumuna canım ya allah yardımcın olsun
Çok sancılı bir zayıflama metodu gerçekten açlıktan uyuyamıyorsun ilk zamanlar vücut alışana kadar bezen zor alışılıyor ama ölmeden zayıflatan bir MetoduAy ne güzel konusmussun ama bu nasil uygulanacak açlıktan ölme me garantisi var mi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?