Sizce değişir mi? (Uzun hikaye)

Senin çok aklı başında,iyi niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum.Kocansa bu iyi niyeti fazlasıyla kullanmış.Deprem yaşamış olması,babasını kaybetmesi yaptığı insan dışı cahilce hareketlerin bahanesi olamaz.Nice acılar yaşayan kayıplar veren insanlar var.

Evliliğin ne olduğunu benimsememiş,eşi hizmetçi gibi gören,erkeğin egemen olduğunu sanan biri karşındaki.Olgunlaşamamış.Sanırım öğretmen bir de ne yazık ki? Meslek sahibi olmak için okuyup diploma almış sadece..okumak ona hayatta hiçbirşey katmamış.

Kimsenin değişmesini bekleme.Kimse için sabır gösterme,kimseyi anlamaya çalışma.Hee yaparsın,anlarsın,sabır gösterirsin ama bunun için açık kapı bırakacak insana gösterirsin.

Daha 5 aylık evlilikte seni hoş tutacağına,gezip eğleneceğinize,güzel vakitler geçireceğinize,sana çok afedersin ama hayvan gibi davranmasının pekte değişimi olmuyor.İnsan evliliğin ilk zamanlarını unutamaz.Sana saygısı yok,ailene saygısı yok.Kocalık kavramının farkında değil,senden kadınlık bekliyor.

Senin hatan nerde biliyor musun?Baştan sana ters gelen ilk hareketi yaptığında tepkini koyacaktın.Gidip onun emirlerini yerine getirmeyecektin.Hep daha fazlasını ister.

Şu an yapabileceğin tek şey,hiç bir çaba sarfetme.Böyle karaktere sahip adam öyle hemen 1 ayda değişmez.Bunun ilaçla tedaviyle alakası yok.Karakter.Hasta olan,herkese aynı tutumu gösteriri.Anasına,patronuna,iş arkadaşına herkese....Ailen de bir çaba göstermesin.Yuvanı yık demem.Böyle bir insanla devam etmen ne derece doğru bilemem ama,seviyorum devam edeceğim diyorsan çok ama çok burnunu sürttürmen lazım.Hemen o eve tığış tığpş dönmemen lazım.Sizden de araya kimsenin girmemesi,bi kendiyle kalması lazım.

Asla bu adama güvenip şehir değiştirme. Ne ailenden uzak kal, ne işini bırak. Sana bu kadar kötü davranıp, böyle rahat kapıyı gösteren adamdan bir hayır gelmez ama hala içinde sevgi var, son bir kez denemek istiyorsan, o yokken evi kapatmayı teklif et.
Ailenle kalsan işine çok mu uzak olursun? Eşyalar bir depoya konulur.

Ben bana dokunmak bile istemediği için yaklaşmadığını düşünüyordum.
Erken boşalma sorunu vardı.
Aramızda konuşmasakta ikimizde biliyorduk.
Olaylardan sonra annesine bu durumuda üstü kapalı bir şekilde konuştum.
Sanırım sadece o konuyu kaile almış.
İki gündür daha farklı cinsel anlamda bana karşı.
Kendine güvenide geldi.
Keşke tek sorunumuz bu olsaydı.

Ailemle kalsam işime uzak olmam.
Zaten ailemle kalmayı düşünüyorum.
Eşyalarımız çok evi kapatamıyoruz.
Eşyalarımızı koyacak yerimiz yok.
Mutlaka depo içinde para vericez.
Eşyalar taşındıkça eşyalıktan çıkıyor zaten.
Taşımakta külfet.
Neresinden tutsam elimde kalıyor.

Canım sen bu evlilikten çok umutlu değilsen boş yere kira ödeme diye. Kiran 1000 TL ise depo 200 TL gibi bişey olur sanırım. Bir araştır. Hakkında en hayırlısı olsun inşallah.

Bence yanlis yapiyorsun. Allah sonunu hayir etsin.

Ben konu çoktan kapandı sen bu adamdan kurtuldun sanmıştım. Ama sen dönmüşsün bile. Hem de hala burnundan kıl aldırmayan bir erkek profili var karşımızda. Burda eli güçlü olan sendin. Şartları kabul edilmesi gereken sendin. Şimdi nerdeyse yerinden yurdundan işinden olacaksın. Bak bu adamın ciddi psikolojik rahatsızlıkları var. Sen bu adama güvenip nasıl bırakacaksın işini. Sen bu adamdan çocuk yapabilicek misin? Böyle bir psikopatın çocuk yetiştirmesine müsade edecek misin? Yok bu bir deneme sürüşü diyorsan. Bu durumda bir neden yerini değiştiriyorsun. İki neden bu kadar masrafa sen giriyorsun. Kendine çok büyük haksızlık ediyorsun ama şunu söyliyim ilk evi terkedişine kadarki süreçte eşin hatalıydı. Bundan sonrasında sadece tercihlerini yaşıyorsun. Lütfen çocuktan önce en az 5 kere düşün.

Yorumlar için çok teşekkür ederim herkese.
Arkadaş halen arayıp mihri bana vereceksin bendeki parayla birleştirip faize koyucam altın alıcam diyor. Ayın 1'inde maaş aldın çıkartmadın ortaya diyor.
Haftasonunu onunla geçirerek sadece kendime zarar verdim.
Hakkınızı helal edin zaman harcadınız.
Bu arada akşam iş çıkışı eve gitmeyi düşünmüyorum artık acaba önümüzdeki boşanma sürecinde suçlu duruma düşermiyim?

Bu anlattıklarında sen ciddi misin ? yoksa okuduğun kitabı filan mı anlattın ya da izlediğin bir filmi...İnanamıyorum böyle insanların olduğuna.Sen neden farkına varamadın diyeceğim ama aşk filan diyeceksin sanırsam.Ama lütfen şaka olduğunu söyle lütfen

Bu insan değişmez ve bu insanla ömürde geçmez.Basın gidin kurtulun.Ne demek ya bu...Ya da kuvvetli bir dayağa ihtiyacı var.Bulmuş sizin gibi prensesi bunuyor salak herif.

arkana bakmadan kac

Daha gencsin, sukret cocugun da yok.

Cekilmez bu hayat boyu. Deyisecegini de sanmam.
Sadece zaman kaybedersin.

Ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim
Belki de buradaki yorumlar herkesin düzelmez demesi seni çok üzüyordur kim bilir
Ama acı gerçekler
Allah yardımcın olsun canım.

Bir erkek karısının maaşını isteyip karısının özel alışveriş ine burnunu sokuyorsa ondan Hayır gelmez. Annem babama bebekler gibi bakmasına rağmen babam hep eşiniz gibi davrandı. Annem ne zorluklarla emekli oldu. Bakacak kimse yok diye emekli olana kadar beni iş yerlerinde günde 2 saat gidiş iki saat dönüş büyüttü babamda annemin emekli maaş kartını karı benimse parasıda benim diyerek aldı. Daha bir sürü şey sonuç 70 küsür yaşında adam annemi terk etti. Kendi ailesi dahi onu sućlarken o hala mal mülk derdinde. Anneme haber yolluyor gelir barışırım ama maaş kartını bana verecek diye. Ben eşinizde babamı gördüm. Bir psikoloğa danışın isterseniz ama karakteri buysa yine birgün patlak verir ve siz yaşlanmış böyle bir adamla hastalık sahibi olmuş bir kadın olarak gerideki yıllara ağlayarak bakarsınız

Canım inan yazdığını hiç okumadım konu başlığı dikkatimi çekti, bizler hep değişir ümidiyle yola çıkarız ama değişmediğini görünce hayal kırıklıkları yaşarız, değişmez canım söz konusu bir erkekse değişmez.

Inanin durumunuza cok uzuldum. Hic kolay degil sorunlu bir esle evliligi yurutmek. Yurutseniz bile yillar sonra yas kemale erdiginde ( benim gibi) kendinizi ben ne yaptim diye dovunurken bulursunuz. O zamanda is isten gecmis olur.sadece bosa gecmis gencliginiz icin dovunursunuz. Yol yakinken donmek en dogrusu. Sizin barismanizi isteyenler oyle bir kisilikle evlensinlerde gorsunler zorluklarini.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ne-olur-bi-akil-verin-bosanmali-miyim.635899/

Bu Noraz'ın konusuydu. Okumanı tavsiye ederim. O da böyle biriyle evliydi, benim gibi. O kadar zor ki söyleyecek söz bulamıyorum. Ben 12 yıl sonra boşandım, daha doğrusu o evi terk etmeseydi belki de hala devam edecektim. Çünkü dışarıya mükemmel rolünü oynuyorlar, ağızları son derece iyi laf yapıyor, kimseye derdini anlatamıyorsun, anlatsan da sana inanmıyorlar.Çünkü 'el' iyileri. Öyle bir hale getiriyorlar ki her olayda hatalı senmişsin gibi. Senin de psikolojini bozuyorlar. Bir süre sonra sen de hata ben de herhalde diye düşünmeye başlıyorsun. Giderek siniyorsun, eziliyorsun, bir süre sonra öz güvenini yitiriyorsun.
İncir çekirdeğini doldurmayan şeylerden kavga çıkardığını bilirim eski eşimin. Günlerce küs kaldığını, yatak ayırdığını, evi terk edip geceyi başka yerlerde geçirdiğini bilirim. Seven inan sevdiğine zulmetmez, hataları görmez seven. Aksine hataları örter. Bu tip insanlar sadece kendilerini seviyorlar. Onlara bir hizmetçi lazım. Sonuna kadar ihtiyaçları için kullanıyorlar. İşleri bitince de terk ediyorlar. Oğlum 8 yaşındaydı terk ettiğinde. Bu tipler o kadar narsist ki evladını bile gözü görmüyor. Vicdan ve azıcık merhamet olsa zaten sana bu zulmleri yapmaz. Tamamen kişilik bozukluğu ve tedaviyle falan düzelmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…