- 23 Ağustos 2012
- 52.086
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.742
- 898
- Konu Sahibi sutlubiber
-
Arkadaslar kıymetli mesajlarinizi okudum ama surekli birseyleri düşünmekten kafayı yemiş haldeyim, herseyden birsey cikariyorum. Esim isi dolayisiyla cok sık sehir degistiriyor ve ben bu uygulamayı kullanmaktan daha cok tepkisini daha cok merak ediyordum. Benim beklentim, tamam canim sen istersen tabi ki indiririm hemen, yeter ki iste gibi bir cevapti. Belki bunu dese zaten gerek yok canim derdim ama kendini rahatsiz hissetmesi beni de rahatsiz hissettirdi
Tabi ki isteyen her türlü yapar ama iliskimizin yeniden eskisi gibi olmasını isteyen biri, en azindan bir sure icin bile olsa bunu kabul edemezmiydi??
yav bu tarz şeyler kişilik haklarına hakaret gibi bir şey adam neden kabul etsinArkadaslar kıymetli mesajlarinizi okudum ama surekli birseyleri düşünmekten kafayı yemiş haldeyim, herseyden birsey cikariyorum. Esim isi dolayisiyla cok sık sehir degistiriyor ve ben bu uygulamayı kullanmaktan daha cok tepkisini daha cok merak ediyordum. Benim beklentim, tamam canim sen istersen tabi ki indiririm hemen, yeter ki iste gibi bir cevapti. Belki bunu dese zaten gerek yok canim derdim ama kendini rahatsiz hissetmesi beni de rahatsiz hissettirdi
Tabi ki isteyen her türlü yapar ama iliskimizin yeniden eskisi gibi olmasını isteyen biri, en azindan bir sure icin bile olsa bunu kabul edemezmiydi??
psikiyatrist desteği alın.
eşiniz haklı asla ve asla hicbir şartta kabul etmem.
Zaten farklı bir üyelikle ve ifşa olmayacağınız bir kullanıcı adıyla yazıyorsunuz o yüzden eşinizin telefonunda yakaladığınız şey neydi üstü kapalı da olsa yazarsanız cevaplar da ona göre şekillenir.Tabi ki isteyen her türlü yapar ama iliskimizin yeniden eskisi gibi olmasını isteyen biri, en azindan bir sure icin bile olsa bunu kabul edemezmiydi??
katılmıyorum Chery ya,Gerçekten pişman, ciddi şekilde telafi vermek isteyen ve de tekrar güven kazanmak insan kabul etmeliydi diyorum. Güven kazanmak çok zor bir şey çünkü, lafla ver güvenini tamam yapmam bir daha demenin hiçbir anlamı yok, güven kazanmakta ciddi insan ekstrem şeyler yapmalı ve ekstrem önerilere evet demeli. Yoksa lafla mafla atarak tutarak güven kazanma olmaz. Bu adamın davranışlarına bakarak ayrıca pişman olduğunu ve sizi kazanmak istediğini hiç sanmıyorum bence. Kendisine bu şekilde söyleyin, bence evleri ayırın bir süre ayrılık denemesi yapın eğer çok istiyorsa, gerçekten telafie tmek istiyorsa sizi kazanacak adımmları gelir atar yoksam tekmeyi yer.
aynı anda birbirimize cevap yazmisiz kalplerimiz birBen katılmıyorum, şu anda adam akıllandığını ev rahat durduğunu göstermek için ne yapabilir mesela? (bana kalsa öyle bir yol yok ama konu sahibesi şansını deniyor işte) Aldattıysan , pişmanım rahat durucam da diyorsan karşı tarafa bir güvence sunmalısın. O da lafla olmaz, aldatmış gevşek birinin sözüne zaten hiç güven olmaz. Ya adam bu düzenlemeyi kabul eder, net şekilde uslu duracağını getirir konu sahibesinin önüne koyar ya da konu sahibesi boşanmalı.
Güvenmeyip takip etmek istediğiniz insanla neden evli kalıyorsunuz?Arkadaslar kıymetli mesajlarinizi okudum ama surekli birseyleri düşünmekten kafayı yemiş haldeyim, herseyden birsey cikariyorum. Esim isi dolayisiyla cok sık sehir degistiriyor ve ben bu uygulamayı kullanmaktan daha cok tepkisini daha cok merak ediyordum. Benim beklentim, tamam canim sen istersen tabi ki indiririm hemen, yeter ki iste gibi bir cevapti. Belki bunu dese zaten gerek yok canim derdim ama kendini rahatsiz hissetmesi beni de rahatsiz hissettirdi
Merhabalar kizlar, aslinda uzun zamandır buranın uyesiyim ama bu konu için yeni hesaptan yazıyorum.
Eşimle aramızda ona karşı güvenimi sarsacak olaylar yaşandı ve suan guven tazelemeye çalışıyoruz. Bugun bir konusmamizda, karşılıklı olarak konum takibi yapan program kullanalım mi diye sorduğumda, bunun cok gereksiz birsey oldugunu, kime sorarsam sorayim kimsenin boyle bir şeyi kabul etmeyeceğini soyledi.
Bende, eger kendine guveniyorsan niye bu seni rahatsiz etsin ki. Belki benim icin bir guven tazeleme araci olucak niye istemiyorsun ki?? Dedim.
Suan sizden ricam bu konuda bana dusuncelerinizi söylemeniz.
deliler gibi takipli ilişkiyi bende istemem kesinlikle
ama sizin olay biraz farklı tabii
ne yaptı da eşiniz bu kadar güveninizi sarstı?
oda ipleri baştan elinize vermek istemiyor işte
yani bunu kabul edersem daha neler isteyecek diye düşünüyor
eşimle aramızda hiç böyle bişey yok ama program yükleyeceğim dese kesinlikle istemem oda istemez
Adamı profesyonel yalancılığa da teşvik eder üstelik, siz her an konumuna bakarken şu saatte falanca yerde ne işin vardı sorusuna işiyle uyumlu bir yalan uydurmaya başlar, müşterilerle orada buluştuk, falanca proje için orada bulunmamız gerekti vs gibi, bu durumda işyerini sürekli arayıp eşimin bugünkü programı neydi diye teyit alamayacağınıza göre inanmak zorunda kalacaksınız veya belki adam gerçekten bir proje için x bir otelde toplantıya katılacak ama siz otele aldatmak için gittiğini sanacaksınız.Bu şekilde güven tazelenmez hepten paranoyak olursunuz. Affettiyseniz geçmişe bakmayacaksınız.
Eğer eşinize ve kendinize güveniyorsanız bunu niye istiyorsunuz?Bende, eger kendine guveniyorsan niye bu seni rahatsiz etsin ki. Belki benim icin bir guven tazeleme araci olucak niye istemiyorsun ki?? Dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?