- 25 Ekim 2013
- 10.109
- 33.761
- 798
- Konu Sahibi sutlubiber
-
psikiyatrıya gidip tedavi olmanızı tavsiye ederim. çok faydası oluyo kendinizi yiyip bitirmeyin boşuna erkekler için değmiyo malesef anneniz vefat etmiş başınız sağolsun Allah sabırlar versin üzüntünüz zaten büyük acınızı yaşayın anneniz için eşinizide boş verin kendi haline bırakın umursamayın birine en güzel ceza onu umursamamaktır. değersiz hissettirmektir.Bundan bir kaç sene önce kizima oynasin diye telefonunu vermisti bende hamileydim, hic telefon karışma huyum yoktur ama bi bakayim dedim, yaşça büyük olan bir kadınla mesajını gördüm, çay resmi atmis kadin, geliyorken eti puf ta alirmisin diye birsey yazmıştı, esim de sen iste yeter ki dükkanı alirim yazmisti ve ben tabi bunu görünce şok oldum, ne olduğunu sordum hemen, yok iste kadin ona bir isi icin yardim edecekmis o yuzden gönlünü hoş etmek için yazmis vs filan dedi, bir şekilde gecistirdi.
İkinci olay
Esim proje amaçlı bir firma ile calisiyordu, karsi taraf kari koca olarak calisiyordu. Kadın hakkında surekli çirkin ve bakımsız olduğundan bahsediyordu, çocuklarına bakici bakıyormuş vs ama o çalışıyormuş ama bunu iyi birsey olarak soylemiyordu tabi, ben ve o bayan ayni meslekteniz ama ben cocuklarimi bakmak için calismiyordum, beni övüp onu yeriyordu.
Sonra bir gün telefonu bi açtım, kadin dogum gününden fotoğraflar atmış, kendisi ailesiyle, is arkadaşlarıyla ve tek olarak, eşimde yanindaki kizlar üzülecek simdi gibi seyler yazmisti, guzel oldugunu ima ederek. Esimle olan proje bitmişti sanirim, eşimde ona bir gün ofise beklerim sana hediyeni veririm gibi birsey demisti (tum detayları hatirlamiyorum) sonra kadin gecen senede gelmemiştin dogum günüme demisti, esim de o zaman bi yurt dışı ucusu lazim gibi birsey yazmisti. Bunu gece görmüştüm sabah kadar ne yapacağımı dusundum ve sabah esime herseyin bittiğini ve gideceğimi soyledim. Tabi bana bazi şeyleri yanlış anladığımı ve cok patavazsizca konuştuğunu filan soylemisti. Uzun bir sure affetmedim, ayaklarima kapandı ağladı vs bende bir şans daha verdim diyebilirim.
Arada baska seylerde var ama son olarak, abalmin dogum gunuydu, ben ablama cicek siparis etmiştim. Ablam bekar annemle kalıyordu, bende evimde tadilat oldugu icin annemde kaliyordum. Ablam isten eve elinde farklı ciceklerle geldi ama birinin kimden geldiğini söylemedi. Bende eşimle konusyorken onun alabileceginden suphelendim. Evet tabi ki alabilir ama bana söylemesi gerekirdi normalde ama soylememis ve ben onun aldığını yine öğrendim mesajla, şöyle bir şey yaziyordu. Dogum günün kutlu olsun, dünyanın en güzel en iyi doktoru. Belki normal ama artık benim gibi herseye şüphelenen biri icin hic normal degildi. Ona tabi ki sordum mesajı görmeden önce sana söylesem çiçek gonderecegimi hoslanmazdin o yuzden soylemedim dedi. Mesaji gördüm sonra bu ne dedim, bana cok yardimi dokundu o yuzden oyle yazdim filan dedi ama valla bıktım vallahi yıldım. Tam bunlar yasaniyorken anne mi kaybettim, ne yapacağımı cidden şaşırdım, kimseye bir derdimi anlatamadım.
Oyle iste şüphe içinde geçen, ne hissedeceğimi, soyleyecegimi bilemedigim zamanlar icerisindeyim...
Allah çocuklarınıza sağlıklı ömürler versin, dürüstçe yazmışsınız boşanmama gerekçenizi, yalnız sakın yanlış anlamayın lütfen, bu kadar güvensizliğin olduğu bir evlilikte neden 3 çocuk? Eşinize güvensizliğiniz yeni değilmiş yıllar öncesine dayanıyor belki daha tek çocukluyken başladı bu sorunlar ve bence çocuklarım biraz büyüsün kendimi iş konusunda geliştireyim kendinizi kandırmak oluyor bana göre, iş hayatını bilemem ahkam kesmek haddime değil ama çalışan arkadaşlarım ve buradaki çalışan kadınların yazdıklarından anladığım bazı sektörler var ki ayrı kaldığınız sürece kendinizi geliştirmeniz diye bir şey söz konusu değil hep geride kalıyorsunuz maalesef.Kadınlar kulübü üyeleri boyle durumlarda evliliğin devam etmesini çok uygun görmezler biliyorum ama 3 tane çocuğum var. Son 4 yıl içinde babami ve annemi kaybettim. Esim zaten isi yuzunden çoğunlukla sehir disinda, aslinda cokta evli gibi yasamiyoruz. Maddi durumumuz iyi olduğundan dolayı bende duzenimi bozmuyorum acikcasi, suan icin Çocuklarım biraz daha buyusun ve kendimi is konusunda geliştireyim, elimi guclendireyim istiyorum.
Bundan bir kaç sene önce kizima oynasin diye telefonunu vermisti bende hamileydim, hic telefon karışma huyum yoktur ama bi bakayim dedim, yaşça büyük olan bir kadınla mesajını gördüm, çay resmi atmis kadin, geliyorken eti puf ta alirmisin diye birsey yazmıştı, esim de sen iste yeter ki dükkanı alirim yazmisti ve ben tabi bunu görünce şok oldum, ne olduğunu sordum hemen, yok iste kadin ona bir isi icin yardim edecekmis o yuzden gönlünü hoş etmek için yazmis vs filan dedi, bir şekilde gecistirdi.
İkinci olay
Esim proje amaçlı bir firma ile calisiyordu, karsi taraf kari koca olarak calisiyordu. Kadın hakkında surekli çirkin ve bakımsız olduğundan bahsediyordu, çocuklarına bakici bakıyormuş vs ama o çalışıyormuş ama bunu iyi birsey olarak soylemiyordu tabi, ben ve o bayan ayni meslekteniz ama ben cocuklarimi bakmak için calismiyordum, beni övüp onu yeriyordu.
Sonra bir gün telefonu bi açtım, kadin dogum gününden fotoğraflar atmış, kendisi ailesiyle, is arkadaşlarıyla ve tek olarak, eşimde yanindaki kizlar üzülecek simdi gibi seyler yazmisti, guzel oldugunu ima ederek. Esimle olan proje bitmişti sanirim, eşimde ona bir gün ofise beklerim sana hediyeni veririm gibi birsey demisti (tum detayları hatirlamiyorum) sonra kadin gecen senede gelmemiştin dogum günüme demisti, esim de o zaman bi yurt dışı ucusu lazim gibi birsey yazmisti. Bunu gece görmüştüm sabah kadar ne yapacağımı dusundum ve sabah esime herseyin bittiğini ve gideceğimi soyledim. Tabi bana bazi şeyleri yanlış anladığımı ve cok patavazsizca konuştuğunu filan soylemisti. Uzun bir sure affetmedim, ayaklarima kapandı ağladı vs bende bir şans daha verdim diyebilirim.
Arada baska seylerde var ama son olarak, abalmin dogum gunuydu, ben ablama cicek siparis etmiştim. Ablam bekar annemle kalıyordu, bende evimde tadilat oldugu icin annemde kaliyordum. Ablam isten eve elinde farklı ciceklerle geldi ama birinin kimden geldiğini söylemedi. Bende eşimle konusyorken onun alabileceginden suphelendim. Evet tabi ki alabilir ama bana söylemesi gerekirdi normalde ama soylememis ve ben onun aldığını yine öğrendim mesajla, şöyle bir şey yaziyordu. Dogum günün kutlu olsun, dünyanın en güzel en iyi doktoru. Belki normal ama artık benim gibi herseye şüphelenen biri icin hic normal degildi. Ona tabi ki sordum mesajı görmeden önce sana söylesem çiçek gonderecegimi hoslanmazdin o yuzden soylemedim dedi. Mesaji gördüm sonra bu ne dedim, bana cok yardimi dokundu o yuzden oyle yazdim filan dedi ama valla bıktım vallahi yıldım. Tam bunlar yasaniyorken anne mi kaybettim, ne yapacağımı cidden şaşırdım, kimseye bir derdimi anlatamadım.
Oyle iste şüphe içinde geçen, ne hissedeceğimi, soyleyecegimi bilemedigim zamanlar icerisindeyim...
mune hocam ablasıyla olanda bana normal gelmedi sankiKonu sahibesi ablanızla olana bir yorum yazamayacağım lakin eşiniz madem uçan dişi sineğe bile kur yapar gibi yaklaşıyor siz niye boşanmak yerine hala güven tazelemeyi düşünüyorsunuz ?
Valla baska insanları gectim ama niye ablama boyle birsey yapiyor anlamadim, ablam cok anaç biridir ve yardıma ihtiyacı olan herkese genelde yardim eder, acaba bunu yanlis mi anlıyor diye düşünüyorum. Gecenlerde ablam ona cocuklarin resmini atmış, ablamin sadece kolu gozukuyor, ablama yazmis ki kendini niye saklıyorsun. Bu ne dedim simdi, normal bi mesaj diyo niye yanlis anlıyorsun. Valla ya ben artık kafayı yedim hersey bana batiyor yada gerçekten birseyler var ve ben goremiyorum, anlamlandiramiyorum. Buyuk bir bilinmezin içerisindeyim, psikologa gitmeyi çok düşündüm ama özellikle bu konuyu anlatmak cok zor olur diye dusundugumden gidemedim. Esim benim uni.den arkadasimdi ve cok aşık olarak evlendim. Uzun bir süre hic birseyi konduramadim ama artık paranoyak mi oldum yoksa gerceklerimi görmeye başladım bilemiyorumsutlubiber eşiniz teklifinizi kabul etse de güven tazelenmez çünkü eşiniz eğer sizi gerçekten aldatıyorsa bunu buluşarak değil de daha ziyade yazışarak yapmış gibi görünüyor, ablanıza iltifat ettiği bir notla çiçek göndermesi normal ama bunu hem ablanızın hem eşinizin saklaması normal değil.
Ya siz gerçekten aşırı kıskançlık yapıp eşinizi yanlış anlıyor ablanızla bile aldatacağını düşünüyorsunuz veya eşiniz özür dilerim ama ablanızla aldatacak kadar cibiliyetsiz.
Kadınlar kulübü üyeleri boyle durumlarda evliliğin devam etmesini çok uygun görmezler biliyorum ama 3 tane çocuğum var. Son 4 yıl içinde babami ve annemi kaybettim. Esim zaten isi yuzunden çoğunlukla sehir disinda, aslinda cokta evli gibi yasamiyoruz. Maddi durumumuz iyi olduğundan dolayı bende duzenimi bozmuyorum acikcasi, suan icin Çocuklarım biraz daha buyusun ve kendimi is konusunda geliştireyim, elimi guclendireyim istiyorum.
Allah çocuklarınıza sağlıklı ömürler versin, dürüstçe yazmışsınız boşanmama gerekçenizi, yalnız sakın yanlış anlamayın lütfen, bu kadar güvensizliğin olduğu bir evlilikte neden 3 çocuk? Eşinize güvensizliğiniz yeni değilmiş yıllar öncesine dayanıyor belki daha tek çocukluyken başladı bu sorunlar ve bence çocuklarım biraz büyüsün kendimi iş konusunda geliştireyim kendinizi kandırmak oluyor bana göre, iş hayatını bilemem ahkam kesmek haddime değil ama çalışan arkadaşlarım ve buradaki çalışan kadınların yazdıklarından anladığım bazı sektörler var ki ayrı kaldığınız sürece kendinizi geliştirmeniz diye bir şey söz konusu değil hep geride kalıyorsunuz maalesef.
Siz daha çok güvenimi tazelesin devam edelim diye düşünüyorsunuz gibi geliyor.
yani adam bence ablaniza bile yürümeye çalışmışKadınlar kulübü üyeleri boyle durumlarda evliliğin devam etmesini çok uygun görmezler biliyorum ama 3 tane çocuğum var. Son 4 yıl içinde babami ve annemi kaybettim. Esim zaten isi yuzunden çoğunlukla sehir disinda, aslinda cokta evli gibi yasamiyoruz. Maddi durumumuz iyi olduğundan dolayı bende duzenimi bozmuyorum acikcasi, suan icin Çocuklarım biraz daha buyusun ve kendimi is konusunda geliştireyim, elimi guclendireyim istiyorum.
Valla baska insanları gectim ama niye ablama boyle birsey yapiyor anlamadim, ablam cok anaç biridir ve yardıma ihtiyacı olan herkese genelde yardim eder, acaba bunu yanlis mi anlıyor diye düşünüyorum. Gecenlerde ablam ona cocuklarin resmini atmış, ablamin sadece kolu gozukuyor, ablama yazmis ki kendini niye saklıyorsun. Bu ne dedim simdi, normal bi mesaj diyo niye yanlis anlıyorsun. Valla ya ben artık kafayı yedim hersey bana batiyor yada gerçekten birseyler var ve ben goremiyorum, anlamlandiramiyorum. Buyuk bir bilinmezin içerisindeyim, psikologa gitmeyi çok düşündüm ama özellikle bu konuyu anlatmak cok zor olur diye dusundugumden gidemedim. Esim benim uni.den arkadasimdi ve cok aşık olarak evlendim. Uzun bir süre hic birseyi konduramadim ama artık paranoyak mi oldum yoksa gerceklerimi görmeye başladım bilemiyorum
Konu sahibesi ablanızla olana bir yorum yazamayacağım lakin eşiniz madem uçan dişi sineğe bile kur yapar gibi yaklaşıyor siz niye boşanmak yerine hala güven tazelemeyi düşünüyorsunuz ?
Bence siz öncelikle uzman yardımı alın, eşiniz sizi gerçekten aldatıyor mu bilemem ama çiçek mevzusunda bunu hem ablanızın hem eşinizin saklaması normal gelmedi, benim de kızkardeşim var eşimle de yıllara dayalı bir ilişkimiz, kardeşim henüz 14 yaşındaydı biz flört etmeye başladığımızda, o yüzden eşim baldızına çiçek gönderse, çiçeğe de iltifat içerikli bir not iliştirse şüphe duymam, kaldı ki kardeşim de eşimin çiçek aldığını saklamaz, seninki bana çiçek yollamış der, ikisinin de sizden saklaması 2 sebeple olur ya siz cidden her şeyi yanlış anlıyorsunuz ve kardeşinizden bile kıskanıyorsunuz o yüzden ablanız bundan rahatsız oluyor ve saklama gereği duyuyor veya eşiniz ablanıza bile kur yapıyor.Valla baska insanları gectim ama niye ablama boyle birsey yapiyor anlamadim, ablam cok anaç biridir ve yardıma ihtiyacı olan herkese genelde yardim eder, acaba bunu yanlis mi anlıyor diye düşünüyorum. Gecenlerde ablam ona cocuklarin resmini atmış, ablamin sadece kolu gozukuyor, ablama yazmis ki kendini niye saklıyorsun. Bu ne dedim simdi, normal bi mesaj diyo niye yanlis anlıyorsun. Valla ya ben artık kafayı yedim hersey bana batiyor yada gerçekten birseyler var ve ben goremiyorum, anlamlandiramiyorum. Buyuk bir bilinmezin içerisindeyim, psikologa gitmeyi çok düşündüm ama özellikle bu konuyu anlatmak cok zor olur diye dusundugumden gidemedim. Esim benim uni.den arkadasimdi ve cok aşık olarak evlendim. Uzun bir süre hic birseyi konduramadim ama artık paranoyak mi oldum yoksa gerceklerimi görmeye başladım bilemiyorum
Cok tesekkurler, aslinda bu durumlar 2 çocuğuma hamileyken basladi diyebilirim, 3.cocuk zaten planli degildi, tamamen senede 1 defaya denk gelen bir durum oldu. Evet benim sektörüm icinde durum farklı değil ama bir yerden yine başlayabilir insanAllah çocuklarınıza sağlıklı ömürler versin, dürüstçe yazmışsınız boşanmama gerekçenizi, yalnız sakın yanlış anlamayın lütfen, bu kadar güvensizliğin olduğu bir evlilikte neden 3 çocuk? Eşinize güvensizliğiniz yeni değilmiş yıllar öncesine dayanıyor belki daha tek çocukluyken başladı bu sorunlar ve bence çocuklarım biraz büyüsün kendimi iş konusunda geliştireyim kendinizi kandırmak oluyor bana göre, iş hayatını bilemem ahkam kesmek haddime değil ama çalışan arkadaşlarım ve buradaki çalışan kadınların yazdıklarından anladığım bazı sektörler var ki ayrı kaldığınız sürece kendinizi geliştirmeniz diye bir şey söz konusu değil hep geride kalıyorsunuz maalesef.
Siz daha çok güvenimi tazelesin devam edelim diye düşünüyorsunuz gibi geliyor.
O zaman aklınızdaki şüpheleri netleştirmek için öncelikli olarak uzman desteği alın, psikolojiniz bir düzelsin, doğru yanlış ayrımınız yeniden sağlıklı işlemeye başlasın sonra salim kafayla olayları yeniden analiz edin, aldatıyorsa ve siz buna rağmen devam etme kararı alıyorsanız da, ki bence yanlış ama herkesin doğrusu kendisini ilgilendirir, o zaman en azından iş hayatına geri dönün, kendinize olan güveninizi tazeleyin, zira eşiniz eğer aldatmayı alışkanlık haline getirdiyse siz onu 7/24 izleseniz de yapacağından geri durmayacak, ona güveniniz diye bir şey söz konusu olamaz bu durumda, kendinize güveneceksiniz belki böylece gün gelir boşanmayı da bir seçenek olarak düşünmeye başlarsınız, anladığım kadarıyla şu an boşanmak sizi maddi manevi korkutuyor bu da kendinize güvenlinizle alakalı bir durum, eşinize güvenle ilgisi yok.Cok tesekkurler, aslinda bu durumlar 2 çocuğuma hamileyken basladi diyebilirim, 3.cocuk zaten planli degildi, tamamen senede 1 defaya denk gelen bir durum oldu. Evet benim sektörüm icinde durum farklı değil ama bir yerden yine başlayabilir insanve aslinda haklisiniz guven yeniden olursa hersey duzelir diye düşündüğüm için bir bekleyiş içerisindeyim
Kendinizi neden bu kadar yıpratıyorsunuz? Sürekli diken üzerinde olacağınıza hayatlarınıza farklı yollardan devam etseniz?Merhabalar kizlar, aslinda uzun zamandır buranın uyesiyim ama bu konu için yeni hesaptan yazıyorum.
Eşimle aramızda ona karşı güvenimi sarsacak olaylar yaşandı ve suan guven tazelemeye çalışıyoruz. Bugun bir konusmamizda, karşılıklı olarak konum takibi yapan program kullanalım mi diye sorduğumda, bunun cok gereksiz birsey oldugunu, kime sorarsam sorayim kimsenin boyle bir şeyi kabul etmeyeceğini soyledi.
Bende, eger kendine guveniyorsan niye bu seni rahatsiz etsin ki. Belki benim icin bir guven tazeleme araci olucak niye istemiyorsun ki?? Dedim.
Suan sizden ricam bu konuda bana dusuncelerinizi söylemeniz.
Bundan bir kaç sene önce kizima oynasin diye telefonunu vermisti bende hamileydim, hic telefon karışma huyum yoktur ama bi bakayim dedim, yaşça büyük olan bir kadınla mesajını gördüm, çay resmi atmis kadin, geliyorken eti puf ta alirmisin diye birsey yazmıştı, esim de sen iste yeter ki dükkanı alirim yazmisti ve ben tabi bunu görünce şok oldum, ne olduğunu sordum hemen, yok iste kadin ona bir isi icin yardim edecekmis o yuzden gönlünü hoş etmek için yazmis vs filan dedi, bir şekilde gecistirdi.
İkinci olay
Acikcasi soramadım, o an da konduramadimBence siz öncelikle uzman yardımı alın, eşiniz sizi gerçekten aldatıyor mu bilemem ama çiçek mevzusunda bunu hem ablanızın hem eşinizin saklaması normal gelmedi, benim de kızkardeşim var eşimle de yıllara dayalı bir ilişkimiz, kardeşim henüz 14 yaşındaydı biz flört etmeye başladığımızda, o yüzden eşim baldızına çiçek gönderse, çiçeğe de iltifat içerikli bir not iliştirse şüphe duymam, kaldı ki kardeşim de eşimin çiçek aldığını saklamaz, seninki bana çiçek yollamış der, ikisinin de sizden saklaması 2 sebeple olur ya siz cidden her şeyi yanlış anlıyorsunuz ve kardeşinizden bile kıskanıyorsunuz o yüzden ablanız bundan rahatsız oluyor ve saklama gereği duyuyor veya eşiniz ablanıza bile kur yapıyor.
Ablam anaçtır demişsiniz, peki ablanıza sordunuz mu eşinizden gelen çiçeği size söylememe gerekçesini?
Dusunmedim degilEşine konum takibi yetmez Bi tane program var telefondan kamerasını izliyorsun sesini dinliyorsun Bi de konum takip ediyorsun. Ama yüklerseniz eşine söylemeden yükle 1 hafta bak adam temizse sil. Linç etmeyin beni he.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?