Sizce eşim hakli mi???????

psikiyatrıya gidip tedavi olmanızı tavsiye ederim. çok faydası oluyo kendinizi yiyip bitirmeyin boşuna erkekler için değmiyo malesef anneniz vefat etmiş başınız sağolsun Allah sabırlar versin üzüntünüz zaten büyük acınızı yaşayın anneniz için eşinizide boş verin kendi haline bırakın umursamayın birine en güzel ceza onu umursamamaktır. değersiz hissettirmektir.
üstüne düştükçe kendilerini vazgeçilmez sanıyolar, ve değişmiyolar boş verin ve çocuklarınıza odaklanın hayatın tadını çıkarmaya bakın bi daha gelmicez bu dünyaya sizden daha değerli deil bence eşiniz çekmek zorunda deilsiniz boşanırsınız salarsınız iplerini ne hali varsa görsün...

Allah çocuklarınıza sağlıklı ömürler versin, dürüstçe yazmışsınız boşanmama gerekçenizi, yalnız sakın yanlış anlamayın lütfen, bu kadar güvensizliğin olduğu bir evlilikte neden 3 çocuk? Eşinize güvensizliğiniz yeni değilmiş yıllar öncesine dayanıyor belki daha tek çocukluyken başladı bu sorunlar ve bence çocuklarım biraz büyüsün kendimi iş konusunda geliştireyim kendinizi kandırmak oluyor bana göre, iş hayatını bilemem ahkam kesmek haddime değil ama çalışan arkadaşlarım ve buradaki çalışan kadınların yazdıklarından anladığım bazı sektörler var ki ayrı kaldığınız sürece kendinizi geliştirmeniz diye bir şey söz konusu değil hep geride kalıyorsunuz maalesef.

Siz daha çok güvenimi tazelesin devam edelim diye düşünüyorsunuz gibi geliyor.

adamı kaç kere yakalamışsınız değişen birşey olmamış. bu sefer niye olsun?
bu sefer farklı olan ne sizce ki güven tazeleme olaylarına girdiniz?
o aldatmış/ girişimde bulunmuş vs vs siz affetmişsiniz bir değil iki değil. şimdi yine yapmasını engelleyecek şeyin tam olarak ne olduğunu düşünüyorsunuz? bu güveni size ağlayıp zırlayarak mı verdi?
kusura bakmayın ama aldatıp aldatıp affedilsem eşime saygımda kalmaz aldatmayada devam ederim. iki kavga iki gözyaşından başka yaptırımınız yok çünkü.

ablanız konusuna gelince eşiniz söylemedi hadi arsız ablanıza yürüyor diyelim ablanız niye söylemedi eniştem de çiçek göndermiş diye?

Konu sahibesi ablanızla olana bir yorum yazamayacağım lakin eşiniz madem uçan dişi sineğe bile kur yapar gibi yaklaşıyor siz niye boşanmak yerine hala güven tazelemeyi düşünüyorsunuz ?
mune hocam ablasıyla olanda bana normal gelmedi sanki
ne bileyim yaşı küçük olur eşinden habersiz bir şeyler alırsın vs ama bu tarz bir tavır hiç hoş olmamış heleki çiçek
yuh dedim okurken .
ben olsam bir saniye bu adamın nikahında kalmazdim
konu sahibi neden kendinize bu ilişkiyi reva görüyorsunuz

Valla baska insanları gectim ama niye ablama boyle birsey yapiyor anlamadim, ablam cok anaç biridir ve yardıma ihtiyacı olan herkese genelde yardim eder, acaba bunu yanlis mi anlıyor diye düşünüyorum. Gecenlerde ablam ona cocuklarin resmini atmış, ablamin sadece kolu gozukuyor, ablama yazmis ki kendini niye saklıyorsun. Bu ne dedim simdi, normal bi mesaj diyo niye yanlis anlıyorsun. Valla ya ben artık kafayı yedim hersey bana batiyor yada gerçekten birseyler var ve ben goremiyorum, anlamlandiramiyorum. Buyuk bir bilinmezin içerisindeyim, psikologa gitmeyi çok düşündüm ama özellikle bu konuyu anlatmak cok zor olur diye dusundugumden gidemedim. Esim benim uni.den arkadasimdi ve cok aşık olarak evlendim. Uzun bir süre hic birseyi konduramadim ama artık paranoyak mi oldum yoksa gerceklerimi görmeye başladım bilemiyorum

Adam ablanıza yürüyor hangi eli güçlendireceksiniz ???
Bunu size söylemeyen abla da cabası...
Kurtulun bu adamdan para pul hikaye...

işe yaramaz canım o telefonu bi yerde bırakır yapmak isteyince gene yapar yani senin ya o adamı bırakman lazım, yada yardım alman lazım yoksa işin içinden çıkamazsın.

ne kadar kibarsın

yani adam bence ablaniza bile yürümeye çalışmış
bu yaklaşım ne kadar doğru bilmiyorum
bu yaşta yapmadiginiz işleri yaş geçince yapmak kolay olmayacak o yuzden o çocuklar büyüsün iş vs olayı imkansıza yakın.
başınız sağ olsun kayıplarıniza üzüldüm ama ben olsam yinede bosanirdim
siz düzeninizi bozmayın o defolup gitsin.
hiç birikiminiz vs yok mu

adam ablanıza yürüyor aleni şekilde.
ablanız anaç olabilir ama salak değildir eminim.
ve siz bu adamı boşadığınızda ablanızda size içini dökecektir ha dökmezse bilin ki aralarında birşey var.

Konu sahibesi ablanızla olana bir yorum yazamayacağım lakin eşiniz madem uçan dişi sineğe bile kur yapar gibi yaklaşıyor siz niye boşanmak yerine hala güven tazelemeyi düşünüyorsunuz ?

Valla adam y.vşak fena halde uçana kaçana yazıyor üstüne çiçek miçek gönderiyor Midem bulandı

Bence siz öncelikle uzman yardımı alın, eşiniz sizi gerçekten aldatıyor mu bilemem ama çiçek mevzusunda bunu hem ablanızın hem eşinizin saklaması normal gelmedi, benim de kızkardeşim var eşimle de yıllara dayalı bir ilişkimiz, kardeşim henüz 14 yaşındaydı biz flört etmeye başladığımızda, o yüzden eşim baldızına çiçek gönderse, çiçeğe de iltifat içerikli bir not iliştirse şüphe duymam, kaldı ki kardeşim de eşimin çiçek aldığını saklamaz, seninki bana çiçek yollamış der, ikisinin de sizden saklaması 2 sebeple olur ya siz cidden her şeyi yanlış anlıyorsunuz ve kardeşinizden bile kıskanıyorsunuz o yüzden ablanız bundan rahatsız oluyor ve saklama gereği duyuyor veya eşiniz ablanıza bile kur yapıyor.

Ablam anaçtır demişsiniz, peki ablanıza sordunuz mu eşinizden gelen çiçeği size söylememe gerekçesini?

Cok tesekkurler, aslinda bu durumlar 2 çocuğuma hamileyken basladi diyebilirim, 3.cocuk zaten planli degildi, tamamen senede 1 defaya denk gelen bir durum oldu. Evet benim sektörüm icinde durum farklı değil ama bir yerden yine başlayabilir insan ve aslinda haklisiniz guven yeniden olursa hersey duzelir diye düşündüğüm için bir bekleyiş içerisindeyim

O zaman aklınızdaki şüpheleri netleştirmek için öncelikli olarak uzman desteği alın, psikolojiniz bir düzelsin, doğru yanlış ayrımınız yeniden sağlıklı işlemeye başlasın sonra salim kafayla olayları yeniden analiz edin, aldatıyorsa ve siz buna rağmen devam etme kararı alıyorsanız da, ki bence yanlış ama herkesin doğrusu kendisini ilgilendirir, o zaman en azından iş hayatına geri dönün, kendinize olan güveninizi tazeleyin, zira eşiniz eğer aldatmayı alışkanlık haline getirdiyse siz onu 7/24 izleseniz de yapacağından geri durmayacak, ona güveniniz diye bir şey söz konusu olamaz bu durumda, kendinize güveneceksiniz belki böylece gün gelir boşanmayı da bir seçenek olarak düşünmeye başlarsınız, anladığım kadarıyla şu an boşanmak sizi maddi manevi korkutuyor bu da kendinize güvenlinizle alakalı bir durum, eşinize güvenle ilgisi yok.

Kendinizi neden bu kadar yıpratıyorsunuz? Sürekli diken üzerinde olacağınıza hayatlarınıza farklı yollardan devam etseniz?

Eşine konum takibi yetmez Bi tane program var telefondan kamerasını izliyorsun sesini dinliyorsun Bi de konum takip ediyorsun. Ama yüklerseniz eşine söylemeden yükle 1 hafta bak adam temizse sil. Linç etmeyin beni he.

Acikcasi soramadım, o an da konduramadim

Eşine konum takibi yetmez Bi tane program var telefondan kamerasını izliyorsun sesini dinliyorsun Bi de konum takip ediyorsun. Ama yüklerseniz eşine söylemeden yükle 1 hafta bak adam temizse sil. Linç etmeyin beni he.
Dusunmedim degil ama banka hesaplarına da ulasiliyormus diye vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…