- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.259
- 548
- Konu Sahibi sutlubiber
-
Desteğe cok ihtiyacim var farkındayım suan vakit bulamadığım için en cok erteliyorum ama insallah yakin zamanda dusunuyorum.O zaman aklınızdaki şüpheleri netleştirmek için öncelikli olarak uzman desteği alın, psikolojiniz bir düzelsin, doğru yanlış ayrımınız yeniden sağlıklı işlemeye başlasın sonra salim kafayla olayları yeniden analiz edin, aldatıyorsa ve siz buna rağmen devam etme kararı alıyorsanız da, ki bence yanlış ama herkesin doğrusu kendisini ilgilendirir, o zaman en azından iş hayatına geri dönün, kendinize olan güveninizi tazeleyin, zira eşiniz eğer aldatmayı alışkanlık haline getirdiyse siz onu 7/24 izleseniz de yapacağından geri durmayacak, ona güveniniz diye bir şey söz konusu olamaz bu durumda, kendinize güveneceksiniz belki böylece gün gelir boşanmayı da bir seçenek olarak düşünmeye başlarsınız, anladığım kadarıyla şu an boşanmak sizi maddi manevi korkutuyor bu da kendinize güvenlinizle alakalı bir durum, eşinize güvenle ilgisi yok.
Hayatim bana da tuhaf gelen şeylerle dolu gercektenEsinizin ve ablaniizn cicegi size soylememesi cok tuhaf. Zaten sadece kendi adina gondermesi basli baslina yanlis. Gonderir tabi ama ikinizin adina gonderir size soyleyerek, ablaniz da sizden gelen cicek icin ikinize tesekkur eder. Esiniz iflah olmaz bir flortoz. Ablaniz da tuhaf geldi bana
Bana yanlis anladigimi soyluyor ama doğru olmayan o kadar çok şey var kiAblaniza bile yürümeye çalışan kocayı takip programı ile durdurabileceğinizi mi sanıyorsunuz cidden? Adam gözünüzün içine baka baka en yakınınızda yürüyor. Ne yapsanız engel olmazsınız.
Nasıl guvenirsiniz bilmem ama ben de istemezdim. Çok fazla kişisel sınırlarıma girildiğini hissederim...Merhabalar kizlar, aslinda uzun zamandır buranın uyesiyim ama bu konu için yeni hesaptan yazıyorum.
Eşimle aramızda ona karşı güvenimi sarsacak olaylar yaşandı ve suan guven tazelemeye çalışıyoruz. Bugun bir konusmamizda, karşılıklı olarak konum takibi yapan program kullanalım mi diye sorduğumda, bunun cok gereksiz birsey oldugunu, kime sorarsam sorayim kimsenin boyle bir şeyi kabul etmeyeceğini soyledi.
Bende, eger kendine guveniyorsan niye bu seni rahatsiz etsin ki. Belki benim icin bir guven tazeleme araci olucak niye istemiyorsun ki?? Dedim.
Suan sizden ricam bu konuda bana dusuncelerinizi söylemeniz.
Ablaniz ne dedi peki neden bana soylemedin deyince?Hayatim bana da tuhaf gelen şeylerle dolu gercekten
Soramadım kiAblaniz ne dedi peki neden bana soylemedin deyince?
Ailemden miras kalan bir kaç şey var ama bu zaman icin pek yeterli değilüzgünüm ama
bu adam düzelmez sadece biraz durulur sonra yine yapar yapacağını
neden biliyor musunuz? nasıl olsa affediyorsunuz diye
çalışmıyorsunuz anladım bu cevabınızda.. başka bir maddi geliriniz var mı?
Lütfen ertelemeyin mümkün olan en kısa zamanda uzman yardımı alın çünkü bu şüpheyle hele de işin içinde ablanıza yazılan mesajlar gönderilen bir çiçek varken, eşinizin ne yaptığını sağlıklı bir şekilde değerlendirmeniz için psikolojik destek almanız önemli.Desteğe cok ihtiyacim var farkındayım suan vakit bulamadığım için en cok erteliyorum ama insallah yakin zamanda dusunuyorum.
Aslinda ailemden kalan belli bir miras var ama tabi ki yeterli olmayabilir. Bakalim zaman gösterecek herseyi
Her seferinde verecek bir cevabı oluyor yada yaptığım dogru degil yanlis anlasilacagini dusunmeden yaptim, ama bir daha olmaz falan filan diyor işte bende artık ne yapacağımı şaşırmis durumdayım. Tabi ki kimse boyle bir ilişkiyi kendine reva görmez ama yakin zamanda anne ve babami kaybettim, ablam en büyük sığınağım o ve ablamdan yana birsey var gibi gelmiyor ama esim sanki herkese mavi boncuk dağıtma peşinde gibi geliyormune hocam ablasıyla olanda bana normal gelmedi sanki
ne bileyim yaşı küçük olur eşinden habersiz bir şeyler alırsın vs ama bu tarz bir tavır hiç hoş olmamış heleki çiçek
yuh dedim okurken .
ben olsam bir saniye bu adamın nikahında kalmazdim
konu sahibi neden kendinize bu ilişkiyi reva görüyorsunuz
Aile apartmaninda yaşıyoruz ve genelde ablamla birlikteyiz, eşiğinde saglik problemleri var, ablam da doktor ve çocukların fotosunu çekip atmis ona, sağlığına dikkat et, çoluk çocuğun var, babasiz kalmasınlar vs filan yazmis, beraber yasadigimiz icin sık görüşürüzAbla da ilginç. Hem çiçeği söylemiyor belli ki bir şeylerin farkında. Hadi kardeşini düşündüğünden söylemedi ya da yanlış anlaşılmamak için. Ona rağmen çocuklarının fotosunu damada gönderiyor. 2 eniştem var hiç çocukların fotolarını atmadım ne yapacaklar benim çocuğumu.
Tabi ki isteyen her türlü yapar ama iliskimizin yeniden eskisi gibi olmasını isteyen biri, en azindan bir sure icin bile olsa bunu kabul edemezmiydi??
Yapan bir şekilde yapıyor. O yüzden paranoyak olmamak için yapmazdım. Çünkü siz güven zedelenmesine rağmen devam etmişsiniz. Bosanmayacaksiniz da o zaman kurcalamayin.Merhabalar kizlar, aslinda uzun zamandır buranın uyesiyim ama bu konu için yeni hesaptan yazıyorum.
Eşimle aramızda ona karşı güvenimi sarsacak olaylar yaşandı ve suan guven tazelemeye çalışıyoruz. Bugun bir konusmamizda, karşılıklı olarak konum takibi yapan program kullanalım mi diye sorduğumda, bunun cok gereksiz birsey oldugunu, kime sorarsam sorayim kimsenin boyle bir şeyi kabul etmeyeceğini soyledi.
Bende, eger kendine guveniyorsan niye bu seni rahatsiz etsin ki. Belki benim icin bir guven tazeleme araci olucak niye istemiyorsun ki?? Dedim.
Suan sizden ricam bu konuda bana dusuncelerinizi söylemeniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?