Sizce eşim hakli mi???????

Esinizin ve ablaniizn cicegi size soylememesi cok tuhaf. Zaten sadece kendi adina gondermesi basli baslina yanlis. Gonderir tabi ama ikinizin adina gonderir size soyleyerek, ablaniz da sizden gelen cicek icin ikinize tesekkur eder. Esiniz iflah olmaz bir flortoz. Ablaniz da tuhaf geldi bana

Hayattaki tecrübelerim
1-) kaybedilen güven geri gelmez. Yıprandığınla kalırsın
2-) yapılmaması gereken bir şeyi yapan er yada geç yine yapar
3-) yalancı veya birşeyleri gizleyebilen insan bir yolunu bulur gizlenir takip cihazıda taksna boyle
4-) dünyaya geniş açıdan bakmak lazım milyarlarca insan var koca bir dünya nedenbir kişi için üzülmek yada onsuz yaşam yokmul gibi hissetmek

Desteğe cok ihtiyacim var farkındayım suan vakit bulamadığım için en cok erteliyorum ama insallah yakin zamanda dusunuyorum.
Aslinda ailemden kalan belli bir miras var ama tabi ki yeterli olmayabilir. Bakalim zaman gösterecek herseyi

Hayatim bana da tuhaf gelen şeylerle dolu gercekten

Bana yanlis anladigimi soyluyor ama doğru olmayan o kadar çok şey var ki

Nasıl guvenirsiniz bilmem ama ben de istemezdim. Çok fazla kişisel sınırlarıma girildiğini hissederim...

Ailemden miras kalan bir kaç şey var ama bu zaman icin pek yeterli değil

Abla da ilginç. Hem çiçeği söylemiyor belli ki bir şeylerin farkında. Hadi kardeşini düşündüğünden söylemedi ya da yanlış anlaşılmamak için. Ona rağmen çocuklarının fotosunu damada gönderiyor. 2 eniştem var hiç çocukların fotolarını atmadım ne yapacaklar benim çocuğumu.

Lütfen ertelemeyin mümkün olan en kısa zamanda uzman yardımı alın çünkü bu şüpheyle hele de işin içinde ablanıza yazılan mesajlar gönderilen bir çiçek varken, eşinizin ne yaptığını sağlıklı bir şekilde değerlendirmeniz için psikolojik destek almanız önemli.

Ben yazdığınız ayrıntılar sonrası ikilemde kaldım, sizi analiz etmem gerekirse yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum, hatalı bir analiz olursa düzeltme yaparsınız

İlk çocuğu doğana kadar çalışan, ablası dahil çevresindeki genel kadın profili çalışanlardan oluşan, anne baba ve abladan oluşan sıcak sevgi dolu bir aileye sahip bir kadın profili canlanıyor gözümde, ilk bebekle beraber evde oturmak zorunda kalmışsınız, tabii eşiniz de iş gereği sık sık şehir dışına çıktığından tek kişilik evlilik ve ebeveynlik yapmaya başlamışsınız, o arada önce babanızın vefatı sarsmış sizi, bir süre sonra da annenizin vefatı, ki Allah sabır versin ikisine de Allah rahmet eylesin

Çocuklarınız birken 2, ikiyken 3 olmuş, evde 3 çocuk onlarla ilgilenme rutin ev işleri derken, eşinizin evde olmaması sebebiyle sevildiğiniz değer verildiğinizi hissedememenin de verdiği ruhsal çöküşe, ebeveyn kaybı da eklenince hepten yalnızlığa boşluğa düşmüşsünüz sanki.

Belki de bu yüzden olayları doğru analiz edemiyorsunuz, belki bu yüzden ablanız bile eniştesinden çiçek geldiğini saklama gereği duyuyor bilmiyorum

Belki eşiniz gerçekten aldatıyor onu da bilmiyorum, o yüzden dedim ikileme düştüm diye, aktif çatışan bir kadının birden bire 3 çocuk sahibi olması, eve kapanmak zorunda kalışı, anne babayı kaybetme ve eşin ihtiyacınız olduğu zamanlarda yanınızda olamaması sizde bir çöküntü yaratmış ama, bundan eminim, ruhunuzu iyileştirmek için asla psikolojik desteği ertelemeyin çünkü bu kadar şüpheyle hayatın içine de iş hayatı vs sebeplerle net olarak karışamadığınızdan daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz zira.

Her seferinde verecek bir cevabı oluyor yada yaptığım dogru degil yanlis anlasilacagini dusunmeden yaptim, ama bir daha olmaz falan filan diyor işte bende artık ne yapacağımı şaşırmis durumdayım. Tabi ki kimse boyle bir ilişkiyi kendine reva görmez ama yakin zamanda anne ve babami kaybettim, ablam en büyük sığınağım o ve ablamdan yana birsey var gibi gelmiyor ama esim sanki herkese mavi boncuk dağıtma peşinde gibi geliyor

Aile apartmaninda yaşıyoruz ve genelde ablamla birlikteyiz, eşiğinde saglik problemleri var, ablam da doktor ve çocukların fotosunu çekip atmis ona, sağlığına dikkat et, çoluk çocuğun var, babasiz kalmasınlar vs filan yazmis, beraber yasadigimiz icin sık görüşürüz

Tabi ki isteyen her türlü yapar ama iliskimizin yeniden eskisi gibi olmasını isteyen biri, en azindan bir sure icin bile olsa bunu kabul edemezmiydi??

Siz adamin rahatini bozuyorsunuz. Ortada istedigi gibi fink atamayacak. Tabi ki kabul etmez.
Sahsen aldatilmayi belki zayiflik olarak görüp kin tutmayabilirim, ama o kisi ile asla devam etmezdim. Sebebi de sizin bu yasadiklariniz. Ic huzur herseyden önemli. Biri sadik ve sadakatli kalamiyorsa benim ic huzurumu neden o kisi icin yok ediyim ki. Sizde bunu iyi düsünün. Hic bir takip programi suc isleme potansiyeli ortadan kamdirmiyor. Bunu ayagina takip aleti baglanip yinede suc isleyenlerden anlayabilirsiniz.

Yapan bir şekilde yapıyor. O yüzden paranoyak olmamak için yapmazdım. Çünkü siz güven zedelenmesine rağmen devam etmişsiniz. Bosanmayacaksiniz da o zaman kurcalamayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…