acaba psikolojik bunalımda olabilir misin ben de ilk evlendiğim yıllar böyle olmuştum çünkü ailemden ayrıldım küçük bir ilçedeydim sabaha kadar oturuyor akşama kadar uyuyup iş güç yapamıyordum çok daha sonraları farkettim ki o zamanlar bunalıma girmişim çünkü saatlerce oturup ağlıyordum hiç bir şey canım istemiyordu çünkü yapmak için hiç bir amacım yoktu sonra kızım oldu kendime geldim hergün evi temizledim topladım sonra alıştım şimdi de yapıyorum yapıyorum iki küçük cadı arkamdan dağıtıyor gene bunalıma girmek üzereyim akşama kadar p.pomun üstüne oturmuyorum ama ev düzelmiyor neyse şimdi temizlik yapmam lazım arkadaşım sende kendine bir plan yap sabah kalkar kalkmaz yatağını topla kahvaltı yapmadan evleri topla sonra kahvaltını yap bulaşıkları kaldır sonrada sil süpür ohhh öğleden sonrada gez dolaş alışveriş yap evde oturmaktan canın istemiyor bence:)))
Bence siz haklısınız napacaksınız tertemiz evde yaşayınn gitsinn böyleee
gamyoncu hamileligin veridigi etki olabilirmi yoksa zaten boylemiydin,
her gun bi odani temizlesen yine temiz olur evin...
yakşamlar arkadaşlar
kusura bakmayın yazdıklarınıza cevap veremedim
hastaneye gitmiştim
evet aynı anlattıklarınızı aklıma getiriyorum
ama niyeyse olmuyor
bu nedenden dolayı şu anda bir psikiyatriden yardım alıyorum zaten
bana yardımcı olan fikir veren yol gösteren arkadaşlarımdan
Allah razı olsun
artık bende değişmek istiyorum ve sizlerdende bana destek olmanızı rica ediyorum
hamile değilim ki ben canım
daha doğrusu hamileydim ama kalbi durdu 2,5 aylıkken aldılar
evet canım ya hep böyleydim
evlenmeden önce annemin zoruyla yapıyordum
evlendikten sonra karışan görüşen yok iyice saldım kendimi
ve şuanda bir uzmandan yardım alıyorum bakalım sonumuz ne olacak
bu konuda haklı yada haksız taraf yok bence. Bende hiç toplamayı sevmem dağınığımdır. Dağınık olunca rahatlarım. Bi insan evini toplamıyorsa eşini sevmiyor diye bişey yok bence gayet normal bişey bu. Ne kadar istemesende toplamalısın ama sonuçta o evde sadece sen yaşamıyorsun ya da hiç içinden gelmiyorsa kendine bi yardımcı tutabilirsin böylece sorun ortadan kalkar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?