- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
bizim iş yeri doğumu karşıladı Allahtan bir de o var geçen sene doğurduğum hastane 3500 istemiştiç O kadar da doktora verdik...öff arkadaşlar her şeyim ayrı bir masraf kapısı...neyse şimdiden eşimi tembihleyeyim de doğum günüm yaklaşıyor hediye falan almasın bari...Benim için özel hastane doğum hediyesi sonuçta
Benim de doğum yaptigim hastaneye dünya parasi gitti.bizim iş yeri doğumu karşıladı Allahtan bir de o var geçen sene doğurduğum hastane 3500 istemiştiç O kadar da doktora verdik...öff arkadaşlar her şeyim ayrı bir masraf kapısı...neyse şimdiden eşimi tembihleyeyim de doğum günüm yaklaşıyor hediye falan almasın bari...
Ahh kardeş tekrar o uykusuz günlere dönemem yapamam tavsiye etmiyorum yapma etme :)))Benim de doğum yaptigim hastaneye dünya parasi gitti.
En büyük hatam sağlık sigortası yaptirmamis olmak.
Ama akillandim bir daha doğum yaparsam ilk iş sağlık sigortası.
Ben hala uykusuz dönemdeyimAhh kardeş tekrar o uykusuz günlere dönemem yapamam tavsiye etmiyorum yapma etme :)))
Ben de istemedim. Çocuğa hediyeler geldi e yeter.her doğum günümde sevgililer gününde de hediye istemem. Arada alıyor zaten yeter. Kendim alırım ayol istediğimiben doğum hediyesi özellikle istemedim o kadar masrafın içinde bir de onu ödemeyelim diye... sonuçta onun borcu benim de borcum sayılır...
sizi çok çılgın gördüm :))Ben hala uykusuz dönemdeyim
Ama kısmet ilerisi için bakalım
Sağlık sigortamız olmasa evi damı satmıştık valla. 2 tetkik bir muayene prof a çık 3000 en az. Ailede 3 4 kişi gitsek oooo. Umarım çocuklarımız refah içinde yaşarlar ilerde.herşey tüm mücadelemiz onlar içinbizim iş yeri doğumu karşıladı Allahtan bir de o var geçen sene doğurduğum hastane 3500 istemiştiç O kadar da doktora verdik...öff arkadaşlar her şeyim ayrı bir masraf kapısı...neyse şimdiden eşimi tembihleyeyim de doğum günüm yaklaşıyor hediye falan almasın bari...
Eşimin iş yerinden bebeğimin de onun üzerinden özel sağlık sigortası var. Doğum için masraf yaptık ama sonrasında aynen tetkikler vs hep özel sigortadan.Sağlık sigortamız olmasa evi damı satmıştık valla. 2 tetkik bir muayene prof a çık 3000 en az. Ailede 3 4 kişi gitsek oooo. Umarım çocuklarımız refah içinde yaşarlar ilerde.herşey tüm mücadelemiz onlar için
Evet , ben ilk doğumu devlette yaptım , ikincisinde yoğunluktan falan vb kısmet olmadı, özele gittik ama hamileliğin çeyreği dir, doğumu devlette yaptım ama yetişemedik ondan , çok şükür ama sağlıkla kucağımiza aldık , Allah tüm isteyenlere versin, sağlıklı hayırlı evlatlar.Benim için özel hastane doğum hediyesi sonuçta
Kazanabiliyo musun bı şeyler, taraftar tokeni aldım ve şimdiden yarısı battı paranın, yandım valla.eşimden gizli eksi bakiyemle yine borsa oynadım arkadaşlar inşallah kocam da böyle gizli gizli hesap neyin yapıp paranın peşine düşmez :))
Takiplestigim gruptan aldığım tuyolar var onlarla 3/5 kazanıyorum. Param az olduğu için coine girmedim.Evet , ben ilk doğumu devlette yaptım , ikincisinde yoğunluktan falan vb kısmet olmadı, özele gittik ama hamileliğin çeyreği dir, doğumu devlette yaptım ama yetişemedik ondan , çok şükür ama sağlıkla kucağımiza aldık , Allah tüm isteyenlere versin, sağlıklı hayırlı evlatlar.
Kazanabiliyo musun bı şeyler, taraftar tokeni aldım ve şimdiden yarısı battı paranın, yandım valla.
İyiymiş,bı de ben güvenemiyorum, dolandıran kişiler de oluyormuş,Takiplestigim gruptan aldığım tuyolar var onlarla 3/5 kazanıyorum. Param az olduğu için coine girmedim.
Bu islere girecekseniz grafik okumayı ogrenmeniz lazım. Ben ocak ayından sonra bu konuda egitimlere de başlamayı düşünüyorum, hatta eşimle birlikte gideriz diye planliyoruz
Çiçek çikolatayla bebeği doktordan istemiş gibi olmuşEn sonunda bana kocamı boşatacaksın.
İlk dogumumda annesi çiçek al çikolata al demiş. Heyecandan çiçeği doktora vermişti2.doğumda 3 gün öncesi çicegi aldi eve getirdi. Bana güven olmaz ben peşin peşin vereyim dedi .
Güvenilir aracı kurumlarla işlem yapıyorum yillardir çok şükür başımıza bir iş gelmedi:))tabii konu hakkında eğitim almamis kimseye de borsaya gir diyemem araştırma yaparak başlamak lazım (her işte olduğu gibi).İyiymiş,bı de ben güvenemiyorum, dolandıran kişiler de oluyormuş,
Tabi ki haklısın,benim demek istediğim, hani TV'den duyuyoruz ya 1_2 tane çıktı öyle vaka.ünlüler reklamında oynuyormuş yine de insanların emekleri gitti ya,ondan diyorum.bunu nasıl anlıcaz ki, bı çok kişi bundan da bu işe girişmiyor. ,sen ne düşünüyorsun peki bu konu hakkında?Güvenilir aracı kurumlarla işlem yapıyorum yillardir çok şükür başımıza bir iş gelmedi:))tabii konu hakkında eğitim almamis kimseye de borsaya gir diyemem araştırma yaparak başlamak lazım (her işte olduğu gibi).
Canım arkadaşım mesela biz burda zamanında buraya konu acanlara baş baş bağırdık eminevim tarzi yerlere para vermeyin diye faizsiz konut diye girenler oldu halbuki hiçbir guvenilirligi olmayan max 10 yıllık bir sirketti. Bence musibetler insanın başına bağıra bağıra geliyor da herkesten çok bildikleri için goremiyorlar.Tabi ki haklısın,benim demek istediğim, hani TV'den duyuyoruz ya 1_2 tane çıktı öyle vaka.ünlüler reklamında oynuyormuş yine de insanların emekleri gitti ya,ondan diyorum.bunu nasıl anlıcaz ki, bı çok kişi bundan da bu işe girişmiyor. ,sen ne düşünüyorsun peki bu konu hakkında?
Binance, BTC Türk evet, uygulama olarak evet ama o senin dediğin t ile başlayan coin ismi değil miydi, parayı alıp toz olan? Ben coin ismi sanıyorum, uygulama ismi mi?Canım arkadaşım mesela biz burda zamanında buraya konu acanlara baş baş bağırdık eminevim tarzi yerlere para vermeyin diye faizsiz konut diye girenler oldu halbuki hiçbir guvenilirligi olmayan max 10 yıllık bir sirketti. Bence musibetler insanın başına bağıra bağıra geliyor da herkesten çok bildikleri için goremiyorlar.
Ben kamu bankalari üzerinden borsaya girdim, bankalarla bağlantılı yerler üzerinden işlem yapar(mesela Ak yatirim Akbankin aklima gelen),kaldiracli işlem yapmazsanız batmazsiniz. Coinde de yılların firmaları Btc Türk ve binance var guvenilir olarak.biliyorsun parayı alıp toz olan coin firmaları da oldu. Yatiriminizi hangi şirket üzerinden degerlendirdiginiz çok önemli, 3/5 yıllık köksüz firmalarla iş yapılmamalı.
Hayir Bu şekilde (araci firma)batan bir firma da var sarteli indirip gitti adamlar:) Coine hiç yatırım yapmadim bilmiyorum açıkçası hangi coin batmis. Bir sürü çöp coin var zaten o piyasada olmaz denilen oluyor. Kaldiracli işlemler tehlikelidir (x kazanacakken 2x,5x olarak olaya girmek kazanırken iyidir ama kaybederken tam bir batis olur).Binance, BTC Türk evet, uygulama olarak evet ama o senin dediğin t ile başlayan coin ismi değil miydi, parayı alıp toz olan? Ben coin ismi sanıyorum, uygulama ismi mi?
Evet fırsat olursa bakayım, coin almadın demek,olsun hayırlısı olsun. Yakın zamanda paranız olsun yatırımlıkHayir Bu şekilde (araci firma)batan bir firma da var sarteli indirip gitti adamlar:) Coine hiç yatırım yapmadim bilmiyorum açıkçası hangi coin batmis. Bir sürü çöp coin var zaten o piyasada olmaz denilen oluyor. Kaldiracli işlemler tehlikelidir (x kazanacakken 2x,5x olarak olaya girmek kazanırken iyidir ama kaybederken tam bir batis olur).
Telegramda konuyla ilgili eğitim veren gruplar var,YouTube da da konuyla ilgili çok videolar var firsatiniz olursa takip edebilirsiniz (bebis uyurken).Eşim bankaci ben dis ticaret uzmanıyım isimiz gereği hep para konuşuruz maalesef. İster istemez bilgi sahibi olduk maddi durumumuzu biraz toparlayinca da profesyonel eğitim alıp devam etmek istiyoruz (şu an açıkta paramiz olmadığı için finans piyasalarına yatırım yapabilecek durumda degiliz
Amin canım sagolasin. Dediğim gibi kalem kalem de hesaplamistim eşinin harcamaları normal. Altin hediyesi de güzel olmuş durdugu yerde degerleniyor sonuçtaEvet fırsat olursa bakayım, coin almadın demek,olsun hayırlısı olsun. Yakın zamanda paranız olsun yatırımlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?