Sizce eşimin maaşı yetmiyor mu?

Benim için özel hastane doğum hediyesi sonuçta
bizim iş yeri doğumu karşıladı Allahtan bir de o var geçen sene doğurduğum hastane 3500 istemiştiç O kadar da doktora verdik...öff arkadaşlar her şeyim ayrı bir masraf kapısı...neyse şimdiden eşimi tembihleyeyim de doğum günüm yaklaşıyor hediye falan almasın bari...

Benim de doğum yaptigim hastaneye dünya parasi gitti.
En büyük hatam sağlık sigortası yaptirmamis olmak.
Ama akillandim bir daha doğum yaparsam ilk iş sağlık sigortası.

ben doğum hediyesi özellikle istemedim o kadar masrafın içinde bir de onu ödemeyelim diye... sonuçta onun borcu benim de borcum sayılır...
Ben de istemedim. Çocuğa hediyeler geldi e yeter.her doğum günümde sevgililer gününde de hediye istemem. Arada alıyor zaten yeter. Kendim alırım ayol istediğimi

Sağlık sigortamız olmasa evi damı satmıştık valla. 2 tetkik bir muayene prof a çık 3000 en az. Ailede 3 4 kişi gitsek oooo. Umarım çocuklarımız refah içinde yaşarlar ilerde.herşey tüm mücadelemiz onlar için

Eşimin iş yerinden bebeğimin de onun üzerinden özel sağlık sigortası var. Doğum için masraf yaptık ama sonrasında aynen tetkikler vs hep özel sigortadan.
Pandemiden sonra iş yerim acıdı da bize de tamamlayıcı sağlık sigortası yapmışlar. Hamileliğimi takip eden doktorun vizitesi 600 TL olmuş, gerçekten evi damı satmak zorunda kalabilirdik. Şimdierde devlette de doktor kalmadı mhrs den randevu alınamıyor diyorlar Allah sonumuzu hayretsin...

Benim için özel hastane doğum hediyesi sonuçta
Evet , ben ilk doğumu devlette yaptım , ikincisinde yoğunluktan falan vb kısmet olmadı, özele gittik ama hamileliğin çeyreği dir, doğumu devlette yaptım ama yetişemedik ondan , çok şükür ama sağlıkla kucağımiza aldık , Allah tüm isteyenlere versin, sağlıklı hayırlı evlatlar.
eşimden gizli eksi bakiyemle yine borsa oynadım arkadaşlar inşallah kocam da böyle gizli gizli hesap neyin yapıp paranın peşine düşmez :))
Kazanabiliyo musun bı şeyler, taraftar tokeni aldım ve şimdiden yarısı battı paranın, yandım valla.

Takiplestigim gruptan aldığım tuyolar var onlarla 3/5 kazanıyorum. Param az olduğu için coine girmedim.
Bu islere girecekseniz grafik okumayı ogrenmeniz lazım. Ben ocak ayından sonra bu konuda egitimlere de başlamayı düşünüyorum, hatta eşimle birlikte gideriz diye planliyoruz

İyiymiş,bı de ben güvenemiyorum, dolandıran kişiler de oluyormuş,

Çiçek çikolatayla bebeği doktordan istemiş gibi olmuş

İyiymiş,bı de ben güvenemiyorum, dolandıran kişiler de oluyormuş,
Güvenilir aracı kurumlarla işlem yapıyorum yillardir çok şükür başımıza bir iş gelmedi:))tabii konu hakkında eğitim almamis kimseye de borsaya gir diyemem araştırma yaparak başlamak lazım (her işte olduğu gibi).

Tabi ki haklısın,benim demek istediğim, hani TV'den duyuyoruz ya 1_2 tane çıktı öyle vaka.ünlüler reklamında oynuyormuş yine de insanların emekleri gitti ya,ondan diyorum.bunu nasıl anlıcaz ki, bı çok kişi bundan da bu işe girişmiyor. ,sen ne düşünüyorsun peki bu konu hakkında?

Canım arkadaşım mesela biz burda zamanında buraya konu acanlara baş baş bağırdık eminevim tarzi yerlere para vermeyin diye faizsiz konut diye girenler oldu halbuki hiçbir guvenilirligi olmayan max 10 yıllık bir sirketti. Bence musibetler insanın başına bağıra bağıra geliyor da herkesten çok bildikleri için goremiyorlar.
Ben kamu bankalari üzerinden borsaya girdim, bankalarla bağlantılı yerler üzerinden işlem yapar(mesela Ak yatirim Akbankin aklima gelen),kaldiracli işlem yapmazsanız batmazsiniz. Coinde de yılların firmaları Btc Türk ve binance var guvenilir olarak.biliyorsun parayı alıp toz olan coin firmaları da oldu. Yatiriminizi hangi şirket üzerinden degerlendirdiginiz çok önemli, 3/5 yıllık köksüz firmalarla iş yapılmamalı.

Binance, BTC Türk evet, uygulama olarak evet ama o senin dediğin t ile başlayan coin ismi değil miydi, parayı alıp toz olan? Ben coin ismi sanıyorum, uygulama ismi mi?

Binance, BTC Türk evet, uygulama olarak evet ama o senin dediğin t ile başlayan coin ismi değil miydi, parayı alıp toz olan? Ben coin ismi sanıyorum, uygulama ismi mi?
Hayir Bu şekilde (araci firma)batan bir firma da var sarteli indirip gitti adamlar:) Coine hiç yatırım yapmadim bilmiyorum açıkçası hangi coin batmis. Bir sürü çöp coin var zaten o piyasada olmaz denilen oluyor. Kaldiracli işlemler tehlikelidir (x kazanacakken 2x,5x olarak olaya girmek kazanırken iyidir ama kaybederken tam bir batis olur).
Telegramda konuyla ilgili eğitim veren gruplar var,YouTube da da konuyla ilgili çok videolar var firsatiniz olursa takip edebilirsiniz (bebis uyurken).Eşim bankaci ben dis ticaret uzmanıyım isimiz gereği hep para konuşuruz maalesef. İster istemez bilgi sahibi olduk maddi durumumuzu biraz toparlayinca da profesyonel eğitim alıp devam etmek istiyoruz (şu an açıkta paramiz olmadığı için finans piyasalarına yatırım yapabilecek durumda degiliz

Evet fırsat olursa bakayım, coin almadın demek,olsun hayırlısı olsun. Yakın zamanda paranız olsun yatırımlık

Yani bilezikten olsa zaten onu arttirip almis olmali kendisi diye düşünüyorum. Bu kadar harcamasiz bir sekilde yillardir yasiyormuşsunuz ve kiraniz 750 tl inanilmaz ucuz bu arada keske bizim kiramiz da o kadar olsa ;( 8500 +4500 ve bu masrafsizlikla ev kredisine ,ev almaya girmediniz mi? Simdi cocuklariniz cook kucuk,masraflari ilerde artacak.Önce evinizi alin ki gelirinizle gayet rahat alisiniz.Sizin yasadiginiz yer neresi bilmiyorum ama kiralar böyle ucuzsa ev fiyatlari da ona endeksli düşüktür.Ayrica bir kereligine esiniz istemis olabilir ama ilerleyen zamanlarda da olursa esiniz para yönetimini iyi yapmiyor demektir.gercekten iyi para giriyor evinize ülke sartlarina göre maasallah.Genç yasta degerlendirin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…